Moment 15228 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2013 باز این کومار حرف ناصر خان و مهنازو زد:vahidrk:خجالت نمیکشی حق دارم بزنم لت و پارت کنم نکنه تو هم ناصر رو میخوای؟من به ناصر گفتم اسلام تا 4 تا همسر رو به شما اجازه داده پس ناصر خان الان 3 تا ظرفیت خالی داره...خیالت راحت 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2013 خب آرتاش که بیگانه نیستمنم که کُردم پس بیگانه ما خودتونین کومار خان من ده روم و ایتر پام نایت بو آیره 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 نکنه تو هم ناصر رو میخوای؟من به ناصر گفتم اسلام تا 4 تا همسر رو به شما اجازه دادهپس ناصر خان الان 3 تا ظرفیت خالی داره...خیالت راحت سااااااااااااااااااااااااککککککککککککککککککتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شششششششششششششششششووووووووووووووووووووو من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور جرات میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار عباس بیاد حالتو بگیره ببینم اونخ چیزی داری بگی:vahidrk: 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 من ده روم و ایتر پام نایت بو آیره راس اوشی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 سااااااااااااااااااااااااککککککککککککککککککتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شششششششششششششششششووووووووووووووووووووومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور جرات میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار عباس بیاد حالتو بگیره ببینم اونخ چیزی داری بگی:vahidrk: خون خودتو کثیف نکن عزیزم 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2013 اصن حرفشم نزن قربون تو واسه استادا هم همینجوری پاچه خواری می کنید که نمرتون از پسرا همیشه بیشتر میشه 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2013 راس اوشی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دروم دا...تا دس تو تک ناصر نخمه ناو دس یک له آیره ناچم...خیالت تخت 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2013 سااااااااااااااااااااااااککککککککککککککککککتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شششششششششششششششششووووووووووووووووووووومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور جرات میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار عباس بیاد حالتو بگیره ببینم اونخ چیزی داری بگی:vahidrk: از خدات باشه...از ناصر پاک تر و سالم تر و صادق تر و با معرفت تر توی دنیا فقط منم خلاصه از ما گفتن بود....میپره ها 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 واسه استادا هم همینجوری پاچه خواری می کنید که نمرتون از پسرا همیشه بیشتر میشه ما ذاتا باهوشیم اصنم پاچه خاری نبود:vahidrk: 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 واسه استادا هم همینجوری پاچه خواری می کنید که نمرتون از پسرا همیشه بیشتر میشه تا --- شود هرآنکه نتواند دید 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 از خدات باشه...از ناصر پاک تر و سالم تر و صادق تر و با معرفت تر توی دنیا فقط منمخلاصه از ما گفتن بود....میپره ها یعنی الان باید هول کنم 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 یعنی الان باید هول کنم چیکارش داری عزیزم بذار ابراز وجود کنه خب 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 اصن من به نشانه اعتراض اینجا را ترک مینمایم دنبالم هم نیاین که اصن برنمیگردم و فقط خودتون ضایع میشین:vahidrk: 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2013 یعنی الان باید هول کنم نه بابا اصلا هول نکن چون اگه هول کنی نمیتونی تصمیم درستی بگیری سعی کن سریع نا مرغ نه ببخشید خروس از قفس نپریده بجنبی 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 نه بابا اصلا هول نکن چون اگه هول کنی نمیتونی تصمیم درستی بگیریسعی کن سریع نا مرغ نه ببخشید خروس از قفس نپریده بجنبی از کی تا حالا خروس میپره؟:vahidrk: 3
ارسال های توصیه شده