Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ باز این کومار حرف ناصر خان و مهنازو زد:vahidrk:خجالت نمیکشی حق دارم بزنم لت و پارت کنم نکنه تو هم ناصر رو میخوای؟من به ناصر گفتم اسلام تا 4 تا همسر رو به شما اجازه داده پس ناصر خان الان 3 تا ظرفیت خالی داره...خیالت راحت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خب آرتاش که بیگانه نیستمنم که کُردم پس بیگانه ما خودتونین کومار خان من ده روم و ایتر پام نایت بو آیره 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نکنه تو هم ناصر رو میخوای؟من به ناصر گفتم اسلام تا 4 تا همسر رو به شما اجازه دادهپس ناصر خان الان 3 تا ظرفیت خالی داره...خیالت راحت سااااااااااااااااااااااااککککککککککککککککککتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شششششششششششششششششووووووووووووووووووووو من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور جرات میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار عباس بیاد حالتو بگیره ببینم اونخ چیزی داری بگی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من ده روم و ایتر پام نایت بو آیره راس اوشی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سااااااااااااااااااااااااککککککککککککککککککتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شششششششششششششششششووووووووووووووووووووومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور جرات میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار عباس بیاد حالتو بگیره ببینم اونخ چیزی داری بگی:vahidrk: خون خودتو کثیف نکن عزیزم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خون خودتو کثیف نکن عزیزم باشه فقط بخاطر تو 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ اصن حرفشم نزن قربون تو واسه استادا هم همینجوری پاچه خواری می کنید که نمرتون از پسرا همیشه بیشتر میشه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ راس اوشی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دروم دا...تا دس تو تک ناصر نخمه ناو دس یک له آیره ناچم...خیالت تخت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سااااااااااااااااااااااااککککککککککککککککککتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شششششششششششششششششووووووووووووووووووووومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور جرات میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار عباس بیاد حالتو بگیره ببینم اونخ چیزی داری بگی:vahidrk: از خدات باشه...از ناصر پاک تر و سالم تر و صادق تر و با معرفت تر توی دنیا فقط منم خلاصه از ما گفتن بود....میپره ها 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ واسه استادا هم همینجوری پاچه خواری می کنید که نمرتون از پسرا همیشه بیشتر میشه ما ذاتا باهوشیم اصنم پاچه خاری نبود:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ واسه استادا هم همینجوری پاچه خواری می کنید که نمرتون از پسرا همیشه بیشتر میشه تا --- شود هرآنکه نتواند دید 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ از خدات باشه...از ناصر پاک تر و سالم تر و صادق تر و با معرفت تر توی دنیا فقط منمخلاصه از ما گفتن بود....میپره ها یعنی الان باید هول کنم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی الان باید هول کنم چیکارش داری عزیزم بذار ابراز وجود کنه خب 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ اصن من به نشانه اعتراض اینجا را ترک مینمایم دنبالم هم نیاین که اصن برنمیگردم و فقط خودتون ضایع میشین:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ چیکارش داری عزیزم بذار ابراز وجود کنه خب :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی الان باید هول کنم نه بابا اصلا هول نکن چون اگه هول کنی نمیتونی تصمیم درستی بگیری سعی کن سریع نا مرغ نه ببخشید خروس از قفس نپریده بجنبی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا اصلا هول نکن چون اگه هول کنی نمیتونی تصمیم درستی بگیریسعی کن سریع نا مرغ نه ببخشید خروس از قفس نپریده بجنبی از کی تا حالا خروس میپره؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده