آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ پس خوش اومدی عکستون به ترکمنا میخوره ممنون من خیلی وقته میام آقا جوزفو میزنم در میرم من ترک آزربایجانم البته فرقی نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون من خیلی وقته میام آقا جوزفو میزنم در میرممن ترک آزربایجانم البته فرقی نمیکنه ما روی کُردا غیرت داریماااااااااا:167: یاشاسین آذزبایجان (نمیدونم درست گفتم یا نه!!!) باید یکی از خانومای انجمن باشین درسته آرتاش یعنی چی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ ما روی کُردا غیرت داریماااااااااا:167: یاشاسین آذزبایجان (نمیدونم درست گفتم یا نه!!!) باید یکی از خانومای انجمن باشین درسته آرتاش یعنی چی؟؟ منم رو ترکا شدید حساسممن با هیشکی کاری ندارم که فقط آقا جوزفو میزنم بهلهههههههآرتاش یعنی دوست یاشاسین مهناز بانو آرتاش اسم ترکی هست 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ منم رو ترکا شدید حساسممن با هیشکی کاری ندارم که فقط آقا جوزفو میزنمبهلهههههههآرتاش یعنی دوست یاشاسین مهناز بانو آرتاش اسم ترکی هست جوزفم کُرده هاااااااا از من گفتن بود مواظب خودت باش 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ جوزفم کُرده هاااااااا از من گفتن بود مواظب خودت باش :th_running1:باشه رفتم:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ :th_running1:باشه رفتم:th_running1: نه نرو وایسا تازه گیرت آوردم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نه نرو وایسا تازه گیرت آوردم نهههههههههه دیگه میرم این دخملی که من میبینم با اون لباس آبیش منو میخوره بذار درم:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نهههههههههه دیگه میرم این دخملی که من میبینم با اون لباس آبیش منو میخوره بذار درم:th_running1: دخمل به این نازی :girl_angel: اصلا بهش میاد آدم خوار باشه:w127: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ دخمل به این نازی :girl_angel:اصلا بهش میاد آدم خوار باشه:w127: ناز که هست اما آره بهش میاد نگاش کن :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ جوزفم کُرده هاااااااا از من گفتن بود مواظب خودت باش خوشم اومد مهناز پشت برادر شوهرتو خالی نکردی چه خبر ازآفاتون ناصر آغاااا 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خوشم اومد مهنازپشت برادر شوهرتو خالی نکردی چه خبر ازآفاتون ناصر آغاااا گفتم جنبه نداریاااااا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ دوباره انجمن مورد هجوم بیگانگان قرار گرفت حیف دنیز نیست همتونو دک کنه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ گفتم جنبه نداریاااااا اتفاقا جنبه زیاد دارم...میخوای عکس بگیرم بزارم اینجا تا خودتم تایید کنی تازه چنتاشو دادم بچه ها خجالتم نمیکشم چون شبیه آواتار تو درمیاد 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ دوباره انجمن مورد هجوم بیگانگان قرار گرفتحیف دنیز نیست همتونو دک کنه اینجا پاتوق خودمونه شما اگه احساس غریبی میکنین میتونین برین 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ دوباره انجمن مورد هجوم بیگانگان قرار گرفتحیف دنیز نیست همتونو دک کنه :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_razz: منظورم تو نبودی آرتاش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا ناراحت میشی فقط میخواستم حالتو بگیرم همین 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ منظورم تو نبودی آرتاش:5c6ipag2mnshmsf5ju3چرا ناراحت میشی فقط میخواستم حالتو بگیرم همین 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ تو که بیگانه نیستی بابا عجب آدمیه تازه میخوام بهت کردی یاد بدم خفن 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ تو که بیگانه نیستی باباعجب آدمیه تازه میخوام بهت کردی یاد بدم خفن خب آرتاش که بیگانه نیست منم که کُردم پس بیگانه ما خودتونین کومار خان 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ باز این کومار حرف ناصر خان و مهنازو زد:vahidrk: خجالت نمیکشی حق دارم بزنم لت و پارت کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده