دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بلو آنجل (چغندر)واقعا شکلک درخوری پیدا نکردم ....همین چغندر خعلی عالی بود که گفتیالبته سه پایه هم خوبه :w000::w000: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ نبینم با آبجی کوچیکه من اینجوری حرف بزنیااااا:167: جوزف خان برای خودت شکل نذاشتی من برات میذارم جوزف::imoksmiley: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ نبینم با آبجی کوچیکه من اینجوری حرف بزنیااااا:167: جوزف خان برای خودت شکل نذاشتی من برات میذارم جوزف::imoksmiley: مهناز 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ مهناز خداییش من خیلی از این بازی خوشم میاد 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خداییش من خیلی از این بازی خوشم میاد من هم از چغندر خوشم میاد:banel_smiley_4: نامگذاری و شکلک گذاری کومارخان حرف نداره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ویرایش کردم پست قبلیمو چرا ویرایش کردی حتما به من بد و بی راه گفتی بی معرفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خداییش من خیلی از این بازی خوشم میاد 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ چرا ویرایش کردی حتما به من بد و بی راه گفتی بی معرفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه "کومار خان"رو نوشته بودم"کوماران":w16: "خ" جا انداخته بودم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ نه"کومار خان"رو نوشته بودم"کوماران":w16: "خ" جا انداخته بودم خدا کنه راست گفته باشی وگرنه میری توی بلک لیست 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خدا کنه راست گفته باشی وگرنه میری توی بلک لیست اونوخ شما میری بلک چاه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ اونوخ شما میری بلک چاه من عمرا اگه بیام پیش تو 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من عمرا اگه بیام پیش تو من عین فرشته ها توو آسمونم:girl_angel: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من عین فرشته ها توو آسمونم:girl_angel: من کی گفتم تو شبیه موشای فاضلابی که میگی فرشته آسمونیم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من کی گفتم تو شبیه موشای فاضلابی که میگی فرشته آسمونیم الان میرم داداشمو صدا میکنما من رفتم خداحافظ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ الان میرم داداشمو صدا میکنمامن رفتم خداحافظ آبجی کوچیکه مگه نگفتم وقتی من نیستم با غریبه ها صحبت نکن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ به شما که نمیاد کُرد باشی؟؟!! نه من ترکم................. 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نه من ترکم................. پس خوش اومدی عکستون به ترکمنا میخوره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده