Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 منالکان ساکت.ووک و زاوا گریکانه تک یک قصه بکن بوکو زوا کیین؟ 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 تواشا که ناصر فر بهآتوسا گرکیه مخ من باله وره من بوچه کم ترم نخیر هامه تارانبیژه پم منال تاران کومار هوش خوتو بویت ئاتوسا گولت ندات 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 کومار هوش خوتو بویت ئاتوسا گولت ندات آیسه سه نفر هانه نوبت اسلام تا 4 نفر اجازه ی داگه آتوسا اگر شانس برت ئه وته 4 می 2
anvil 5769 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 تواشا که ناصر فر به آتوسا گرکیه مخ من باله وره من بوچه کم ترم نخیر هامه تارانبیژه پم منال تاران من.تو اخر تو مخو هس من بمله ئه زانیم قوروت لای کیو گیری کرگه نامرد:vahidrk: من که نیشک عزیز ویسیم نه گه ره ک کومارت بوچه س خوشت تی له کومار؟ کوماار بی ئاتوسا بخوازه من قصد ازدواجم نیه کوما له من منالتره.خو منال گه وره ناکه م 3
anvil 5769 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 آیسه سه نفر هانه نوبتاسلام تا 4 نفر اجازه ی داگه آتوسا اگر شانس برت ئه وته 4 می تازه له غضب من نجاتو په یا کرد کاری مکه هم دوواره... بوچه ووتت هامه 3را ادب؟ 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من.تواخر تو مخو هس من بمله ئه زانیم قوروت لای کیو گیری کرگه من قصد ازدواجم نیه کوما له من منالتره.خو منال گه وره ناکه م لای کی گیری کرگه؟بیژه با خومیش بزانمحالو کرد چون خوم دا له کوچه ی علی چپ منال خوتی...اصلا تو زمان هرزانیه گه تته فکرت...اصلا تته فکرو زمانه دلار 900 تمن بو؟منال دویکه:vahidrk: 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 تازه له غضب من نجاتو په یا کردکاری مکه هم دوواره... بوچه ووتت هامه 3را ادب؟ منظورم ئه وسه آیسه ئه ژه له 3 رای ادب بچم بو آزادی یانه له 20 خرداد به بعد که دانشگاه تعطیل ئه وت جا له هاوینو برعکس 2
anvil 5769 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 کومار هوش خوتو بویت ئاتوسا گولت ندات ناصر خطر لای کی گیری کرگه؟بیژه با خومیش بزانمحالو کرد چون خوم دا له کوچه ی علی چپمنال خوتی...اصلا تو زمان هرزانیه گه تته فکرت...اصلا تته فکرو زمانه دلار 900 تمن بو؟منال دویکه:vahidrk: لای خانواده پرزیدنت تو له بیر تیت ئه و یخمک دلقی ئه فروشت 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 آیسه سه نفر هانه نوبتاسلام تا 4 نفر اجازه ی داگه آتوسا اگر شانس برت ئه وته 4 می بیکه به 4 نفر سواوی هه س من.تو من قصد ازدواجم نیه کوما له من منالتره.خو منال گه وره ناکه م مه گر چه ن سالته دا پیره؟ منظورم ئه وسه آیسه ئه ژه له 3 رای ادب بچم بو آزادی یانه له 20 خرداد به بعد که دانشگاه تعطیل ئه وتجا له هاوینو برعکس 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 ناصر خطر لای خانواده پرزیدنت تو له بیر تیت ئه و یخمک دلقی ئه فروشت ئه وزمانه ئاوا من بوم مردم دلقیان ناو تا یخمک بخون اصلا پولیان نبو یخمک بسنن تازه منگ گوشتیان ئه دا به 15 قران 3
anvil 5769 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بیکه به 4 نفر سواوی هه س مه گر چه ن سالته دا پیره؟ تو فره دلت ها پی 3 بخوازه کنیشک عزه نخودی بیت ئه وزمانه ئاوا من بوم مردم دلقیان ناو تا یخمک بخوناصلا پولیان نبو یخمک بسنن تازه منگ گوشتیان ئه دا به 15 قران بوچه تویش هاو دوره دوکتر بصیره؟ اخی دلکم.چه پیاو باشو 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 تو فره دلت ها پی 3 بخوازه کنیشک عزه نخودی بیت بوچه تویش هاو دوره دوکتر بصیره؟ اخی دلکم.چه پیاو باشو چه ن سالته دا پیره؟ 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بلو آنجل (چغندر)واقعا شکلک درخوری پیدا نکردم ....همین چغندر خعلی عالی بود که گفتی البته سه پایه هم خوبه 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بلو آنجل (چغندر)واقعا شکلک درخوری پیدا نکردم ....همین چغندر خعلی عالی بود که گفتیالبته سه پایه هم خوبه نبینم با آبجی کوچیکه من اینجوری حرف بزنیااااا:167: جوزف خان برای خودت شکل نذاشتی من برات میذارم جوزف::imoksmiley: 2
ارسال های توصیه شده