Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منالکان ساکت.ووک و زاوا گریکانه تک یک قصه بکن بوکو زوا کیین؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ تواشا که ناصر فر بهآتوسا گرکیه مخ من باله وره من بوچه کم ترم نخیر هامه تارانبیژه پم منال تاران کومار هوش خوتو بویت ئاتوسا گولت ندات 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کومار هوش خوتو بویت ئاتوسا گولت ندات آیسه سه نفر هانه نوبت اسلام تا 4 نفر اجازه ی داگه آتوسا اگر شانس برت ئه وته 4 می 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ تواشا که ناصر فر به آتوسا گرکیه مخ من باله وره من بوچه کم ترم نخیر هامه تارانبیژه پم منال تاران من.تو اخر تو مخو هس من بمله ئه زانیم قوروت لای کیو گیری کرگه نامرد:vahidrk: من که نیشک عزیز ویسیم نه گه ره ک کومارت بوچه س خوشت تی له کومار؟ کوماار بی ئاتوسا بخوازه من قصد ازدواجم نیه کوما له من منالتره.خو منال گه وره ناکه م 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آیسه سه نفر هانه نوبتاسلام تا 4 نفر اجازه ی داگه آتوسا اگر شانس برت ئه وته 4 می تازه له غضب من نجاتو په یا کرد کاری مکه هم دوواره... بوچه ووتت هامه 3را ادب؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من.تواخر تو مخو هس من بمله ئه زانیم قوروت لای کیو گیری کرگه من قصد ازدواجم نیه کوما له من منالتره.خو منال گه وره ناکه م لای کی گیری کرگه؟بیژه با خومیش بزانمحالو کرد چون خوم دا له کوچه ی علی چپ منال خوتی...اصلا تو زمان هرزانیه گه تته فکرت...اصلا تته فکرو زمانه دلار 900 تمن بو؟منال دویکه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ تازه له غضب من نجاتو په یا کردکاری مکه هم دوواره... بوچه ووتت هامه 3را ادب؟ منظورم ئه وسه آیسه ئه ژه له 3 رای ادب بچم بو آزادی یانه له 20 خرداد به بعد که دانشگاه تعطیل ئه وت جا له هاوینو برعکس 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کومار هوش خوتو بویت ئاتوسا گولت ندات ناصر خطر لای کی گیری کرگه؟بیژه با خومیش بزانمحالو کرد چون خوم دا له کوچه ی علی چپمنال خوتی...اصلا تو زمان هرزانیه گه تته فکرت...اصلا تته فکرو زمانه دلار 900 تمن بو؟منال دویکه:vahidrk: لای خانواده پرزیدنت تو له بیر تیت ئه و یخمک دلقی ئه فروشت 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آیسه سه نفر هانه نوبتاسلام تا 4 نفر اجازه ی داگه آتوسا اگر شانس برت ئه وته 4 می بیکه به 4 نفر سواوی هه س من.تو من قصد ازدواجم نیه کوما له من منالتره.خو منال گه وره ناکه م مه گر چه ن سالته دا پیره؟ منظورم ئه وسه آیسه ئه ژه له 3 رای ادب بچم بو آزادی یانه له 20 خرداد به بعد که دانشگاه تعطیل ئه وتجا له هاوینو برعکس 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ناصر خطر لای خانواده پرزیدنت تو له بیر تیت ئه و یخمک دلقی ئه فروشت ئه وزمانه ئاوا من بوم مردم دلقیان ناو تا یخمک بخون اصلا پولیان نبو یخمک بسنن تازه منگ گوشتیان ئه دا به 15 قران 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بیکه به 4 نفر سواوی هه س مه گر چه ن سالته دا پیره؟ تو فره دلت ها پی 3 بخوازه کنیشک عزه نخودی بیت ئه وزمانه ئاوا من بوم مردم دلقیان ناو تا یخمک بخوناصلا پولیان نبو یخمک بسنن تازه منگ گوشتیان ئه دا به 15 قران بوچه تویش هاو دوره دوکتر بصیره؟ اخی دلکم.چه پیاو باشو 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ تو فره دلت ها پی 3 بخوازه کنیشک عزه نخودی بیت بوچه تویش هاو دوره دوکتر بصیره؟ اخی دلکم.چه پیاو باشو چه ن سالته دا پیره؟ 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آتوسادنیز مهناز:gnugghender: های لو ناصر پس من چغندرم؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ پس من چغندرم؟ نه عزیزم این چه حرفیه شما تاج سر مایی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ نه عزیزم این چه حرفیه شما تاج سر مایی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بلو آنجل (چغندر)واقعا شکلک درخوری پیدا نکردم ....همین چغندر خعلی عالی بود که گفتی البته سه پایه هم خوبه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بلو آنجل (چغندر)واقعا شکلک درخوری پیدا نکردم ....همین چغندر خعلی عالی بود که گفتیالبته سه پایه هم خوبه نبینم با آبجی کوچیکه من اینجوری حرف بزنیااااا:167: جوزف خان برای خودت شکل نذاشتی من برات میذارم جوزف::imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده