Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 منالکان بزانن چی جزبه کم هس تا تم غیر کوردکان در ئه چن .........:hapydancsmil: ئه ی چه ولی نه ت هیشت مهناز بخوازم 2ساله هامه تارانله شون 2 سال له آمریکا گرین کارت آن له تارن ئه یژن پت منال تاران هی هی دهی وا بیت منیش منال بریتیشم 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 منالکان بزانن چی جزبه کم هس تا تم غیر کوردکان در ئه چن .........:hapydancsmil: ئه ره بخوا ویته تراکتور 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 دی خراوی چس؟ ئه تانم ئادرس مال خاله مو پی بم بری بو لایان هانه ناو ئاپارتمانیکان ئه دب.......... شوخیم کرد ئارام انشالله هر خوشو بت و له خوشیا بیت بچم بو لای خاله خانم بیژم چه؟بزژم من جوزفم له سایت نواندیشان مزاحمتان ئه وم تشریف برن بو پاتوق کردی؟ 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 چی ئه شنوووووووووم ئابرا........... مه به ستت کامیان بو؟ 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 ئه ی چهولی نه ت هیشت مهناز بخوازم هی هی دهی وا بیت منیش منال بریتیشم حتما 2 ساله لیگ جزیره تواشا ئه کیت خوت به لندنی ئه زانی اره؟ 2
anvil 5769 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 هی هی مه گه ر تو گرکته بویت ژن من چه گیری که فتگم:icon_razz: من ناتلیم کوره کانمان له ده س بچن تقدیم و کومار:biggrin: 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 شوخیم کرد ئارامانشالله هر خوشو بت و له خوشیا بیت بچم بو لای خاله خانم بیژم چه؟بزژم من جوزفم له سایت نواندیشان مزاحمتان ئه وم تشریف برن بو پاتوق کردی؟ ئای کومار مردم ئه ونه 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بی ئه دب..........:vahidrk: هه ژارانه هنگ ئه کن ئه ژمه چی ...........در ئه چن هرهاتی 5 نفرو در کردو 5 نفر جایگزینو هاورد 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 حتما 2 ساله لیگ جزیره تواشا ئه کیت خوت به لندنی ئه زانی اره؟ به که س نیژی من 4 سال له لندن بوم من ناتلیم کوره کانمان له ده س بچن ده ی ئیمه چه بکین ده کی بخوازین ها؟ 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 حیف که خیلی نفهمیدم چیا گفتین الان من با چه زبونی با تو بحرفم؟ هه ر بژی کوماری....... دی خوا احسانت بنوسیت برو بیژه بیت بو پاتوق لی تیایی و بی حوصلگی بی ته درو...ئاخر هه میشه ئنالنه فره تنیام ئه وه لی م دورن ده ی ئادرسی به خوم ئه چم بو لای 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 حیف که خیلی نفهمیدم چیا گفتین داشتن میگفتن که یکی یگه رو زیر سر داریم واسه ناصر تا مخ ناصرو نزدن سریع دست به کار شو 5
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 دی ئه مه خاص بو یا خراو؟؟؟؟؟ فره خاص بو...بیگ لایک فور یو 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بی کوردی تکیا قصان کی ئگر کورده ئه بی کوردی قصان پکات..... بی تو ئادرس نایم فره منحرفت لی درهاتیه:vahidrk: آدرس نه یت به ناصر خطر 3
anvil 5769 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 به که س نیژی من 4 سال له لندن بوم ده ی ئیمه چه بکین ده کی بخوازین ها؟ بوچه کنیشکم نه نیا بوت داشتن میگفتن که یکی یگه رو زیر سر داریم واسه ناصرتا مخ ناصرو نزدن سریع دست به کار شو کومار ایسه هایته سنه؟ 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 هه ر بژی کوماری....... دی خوا احسانت بنوسیت برو بیژه بیت بو پاتوق لی تیایی و بی حوصلگی بی ته درو...ئاخر هه میشه ئنالنه فره تنیام ئه وه لی م دورن دی خوت بیژه په ۀخر من بچم بیژم خاله گیان سلام عرض ئه کم تشریف برن بو ÷اتوق به له تنیایی در بن به تا که وش و دمپایی ئه نته شونم 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بی کوردی تکیا قصان کی ئگر کورده ئه بی کوردی قصان پکات..... بی تو ئادرس نایم فره منحرفت لی درهاتیه:vahidrk: ده ی ئه و کرماشانی قسه ئه کات کوردی خومان نازانیت:icon_pf (34): من منحرفم ئیستا ئه چم خوم ئه کوژم 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بوچه کنیشکم نه نیا بوت کومار ایسه هایته سنه؟ تواشا که ناصر فر به آتوسا گرکیه مخ من باله وره من بوچه کم ترم نخیر هامه تارانبیژه پم منال تاران 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 آدرس نه یت به ناصر خطر نامرد:vahidrk: بوچه کنیشکم نه نیا بوت کومار ایسه هایته سنه؟ من که نیشک عزیز ویسیم نه گه ره ک کومارت بوچه س خوشت تی له کومار؟ کوماار بی ئاتوسا بخوازه 3
ارسال های توصیه شده