Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منالکان بزانن چی جزبه کم هس تا تم غیر کوردکان در ئه چن .........:hapydancsmil: ئه ی چه ولی نه ت هیشت مهناز بخوازم 2ساله هامه تارانله شون 2 سال له آمریکا گرین کارت آن له تارن ئه یژن پت منال تاران هی هی دهی وا بیت منیش منال بریتیشم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منالکان بزانن چی جزبه کم هس تا تم غیر کوردکان در ئه چن .........:hapydancsmil: ئه ره بخوا ویته تراکتور 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دی خراوی چس؟ ئه تانم ئادرس مال خاله مو پی بم بری بو لایان هانه ناو ئاپارتمانیکان ئه دب.......... شوخیم کرد ئارام انشالله هر خوشو بت و له خوشیا بیت بچم بو لای خاله خانم بیژم چه؟بزژم من جوزفم له سایت نواندیشان مزاحمتان ئه وم تشریف برن بو پاتوق کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ چی ئه شنوووووووووم ئابرا........... مه به ستت کامیان بو؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ئه ی چهولی نه ت هیشت مهناز بخوازم هی هی دهی وا بیت منیش منال بریتیشم حتما 2 ساله لیگ جزیره تواشا ئه کیت خوت به لندنی ئه زانی اره؟ 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ هی هی مه گه ر تو گرکته بویت ژن من چه گیری که فتگم:icon_razz: من ناتلیم کوره کانمان له ده س بچن تقدیم و کومار:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ شوخیم کرد ئارامانشالله هر خوشو بت و له خوشیا بیت بچم بو لای خاله خانم بیژم چه؟بزژم من جوزفم له سایت نواندیشان مزاحمتان ئه وم تشریف برن بو پاتوق کردی؟ ئای کومار مردم ئه ونه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بی ئه دب..........:vahidrk: هه ژارانه هنگ ئه کن ئه ژمه چی ...........در ئه چن هرهاتی 5 نفرو در کردو 5 نفر جایگزینو هاورد 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حتما 2 ساله لیگ جزیره تواشا ئه کیت خوت به لندنی ئه زانی اره؟ به که س نیژی من 4 سال له لندن بوم من ناتلیم کوره کانمان له ده س بچن ده ی ئیمه چه بکین ده کی بخوازین ها؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حیف که خیلی نفهمیدم چیا گفتین الان من با چه زبونی با تو بحرفم؟ هه ر بژی کوماری....... دی خوا احسانت بنوسیت برو بیژه بیت بو پاتوق لی تیایی و بی حوصلگی بی ته درو...ئاخر هه میشه ئنالنه فره تنیام ئه وه لی م دورن ده ی ئادرسی به خوم ئه چم بو لای 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حیف که خیلی نفهمیدم چیا گفتین داشتن میگفتن که یکی یگه رو زیر سر داریم واسه ناصر تا مخ ناصرو نزدن سریع دست به کار شو 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دی ئه مه خاص بو یا خراو؟؟؟؟؟ فره خاص بو...بیگ لایک فور یو 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بی کوردی تکیا قصان کی ئگر کورده ئه بی کوردی قصان پکات..... بی تو ئادرس نایم فره منحرفت لی درهاتیه:vahidrk: آدرس نه یت به ناصر خطر 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ به که س نیژی من 4 سال له لندن بوم ده ی ئیمه چه بکین ده کی بخوازین ها؟ بوچه کنیشکم نه نیا بوت داشتن میگفتن که یکی یگه رو زیر سر داریم واسه ناصرتا مخ ناصرو نزدن سریع دست به کار شو کومار ایسه هایته سنه؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ هه ر بژی کوماری....... دی خوا احسانت بنوسیت برو بیژه بیت بو پاتوق لی تیایی و بی حوصلگی بی ته درو...ئاخر هه میشه ئنالنه فره تنیام ئه وه لی م دورن دی خوت بیژه په ۀخر من بچم بیژم خاله گیان سلام عرض ئه کم تشریف برن بو ÷اتوق به له تنیایی در بن به تا که وش و دمپایی ئه نته شونم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بی کوردی تکیا قصان کی ئگر کورده ئه بی کوردی قصان پکات..... بی تو ئادرس نایم فره منحرفت لی درهاتیه:vahidrk: ده ی ئه و کرماشانی قسه ئه کات کوردی خومان نازانیت:icon_pf (34): من منحرفم ئیستا ئه چم خوم ئه کوژم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منالکان ساکت.ووک و زاوا گریکانه تک یک قصه بکن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بوچه کنیشکم نه نیا بوت کومار ایسه هایته سنه؟ تواشا که ناصر فر به آتوسا گرکیه مخ من باله وره من بوچه کم ترم نخیر هامه تارانبیژه پم منال تاران 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آدرس نه یت به ناصر خطر نامرد:vahidrk: بوچه کنیشکم نه نیا بوت کومار ایسه هایته سنه؟ من که نیشک عزیز ویسیم نه گه ره ک کومارت بوچه س خوشت تی له کومار؟ کوماار بی ئاتوسا بخوازه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده