آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اقا ایراد نگیر از مامانم:vahidrk: ما میخوایم لوت عمل کنیم همون عمل جراحی قربونت برم شیرینم 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ تاب تاب کا عباس... هوشو به نه کفمه ناو تیکله ماس توپگم هس خرتوله یا خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا اقا نخواستیم خیلی سخته:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منم بیام؟ من مامانم کرد هستش و من هم زبان کردی بلدم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نادرسته یه امتیاز منفی دماغ میشه لوت نخیرم درسته Mehdi power پت یعنی دماغ 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ قربونت برم شیرینم قرررررررررررررربون مامان خودم بررررررررررررررم:hapydancsmil: مامی بگیم بابایی هم بیات اینجا خیلی خوش میگذره:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منم بیام؟ من مامانم کرد هستش و من هم زبان کردی بلدم شبستانه راهت دادیم بسه ته بچه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اون روز یه لر بهم گفت پِتتو بیارم پایین! گفت بعضی کردا هم به دماغ پت میگن....فک کنم لَکا بگن پت نکنه دعوا کردین:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ شبستانه راهت دادیم بسه ته بچه با خاله درست صوبت کن مامی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ شبستانه راهت دادیم بسه ته بچه اصن میام 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منم بیام؟ من مامانم کرد هستش و من هم زبان کردی بلدم بیا قربونت برم ما که اولین باره اینارو میشنویم اومدیم تو که جات همینجاس 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ با خاله درست صوبت کن مامی :vahidrk: چه مامان نازی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ بیا قربونت برم ما که اولین باره اینارو میشنویم اومدیم تو که جات همینجاس قربونت 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ با خاله درست صوبت کن مامی :vahidrk: چشم مامی گه وره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چه مامان نازی بچه عزیزه تربیتش عزیزتر جاشم باشه قربون صدش میره خواهر یاد بگیر تربیت کردنو 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اصن میام خب بیا گه وره چاو .لوت وخرتوله........من اینا رو یاد گرفتم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خب بیا گه وره چاو .لوت وخرتوله........من اینا رو یاد گرفتم:hapydancsmil: قیمه قیمه ات میکونما:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستاناین تایپیک رو زدم تا حس ناسیونالیستم رو نشون بدم اینجا به جز پست اول همه پستا کردی هستش پس هر کی دوس داره بیاد کردیش هم تقویت میشه یه جورایی خب کیا کرد هستن توی انجمن بیان یه سلامی خدمت من عرض کنید سلاو برا گیان سپاس بوو هه سته جوانه ت 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ قیمه قیمه ات میکونما:gnugghender: نیتونی میگم بابام اخراجت کنه از شبستانه حالا اینو کردی بگو بینم 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو برا گیانسپاس بوو هه سته جوانه ت صاحبای تاپیک اومدن:hapydancsmil: چی گفتش حالا؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نیتونی میگم بابام اخراجت کنه از شبستانه حالا اینو کردی بگو بینم نه تنی ایشم و بوگم اخراجت بکه و بطارنگت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده