Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کومار ریواس ماگه؟ حض ئه کم بروم ئاویه ر و دانیشم ریواس پخوم ئه ی به داخه وه دویشو ریواسم خوارد ئه گه ر زو بهاتما بو ئویه تک خوما ئه م هاورد بوت 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ چقدر سخت کردی حرف میزنین منو آبجیم اصیل حرف میزنیم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منو آبجیم اصیل حرف میزنیم سخت مینویسین 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آجی آرام بچو ژ ن بو کومار بخوازه تو تاسه ی که س ناکی بیرو بچین سر پروژه خومان"کنیشک عزیز ویسی":ws28: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کومار ریواس ماگه؟ حض ئه کم بروم ئاویه ر و دانیشم ریواس پخوم ئارام مگر ئاویه ر ریواسی هس؟ ئه گر ریواسی بواتا خو من دخل ئا ویرم ئه هاورد 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلاوتان لی بیت مخصوصا" له آبجی آرام به به له تازه زاوای گل به به به شادوماد عزیزم 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کومار ریواس ماگه؟ حض ئه کم بروم ئاویه ر و دانیشم ریواس پخوم ئارام...به داخه وا منیش ایمسال ریواس نخوارد 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آتوسا دنیز مهناز:gnugghender: های لو ناصر 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سخت مینویسین خوم فیرت میکنم(کردی و فارسی قاتی حرف زدم) بیرو بچین سر پروژه خومان"کنیشک عزیز ویسی":ws28: یانی کومار دلی ها به لای کنیشک عزیز ویسی:icon_pf (34): به به له تازه زاوای گلبه به به شادوماد عزیزم خاسی ئا برا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ نوشی گیانت بی ئابرا ناصر...... لی م ولاته کافرانه ریواس نیه ئارام به چیگمان عوض بکه ین تو به جگه ی من ریواس بخوه منیش تمه جگه ی تو اسپرسو بخوم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ئارام...به داخه وامنیش ایمسال ریواس نخوارد باشتر بوچه بیخوی؟ نوشی گیانت بی ئابرا ناصر...... لی م ولاته کافرانه ریواس نیه دلمو ئاگر دا ده بی خوم بوت بیتیرم ئه ولاته لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ئارام به چیگمان عوض بکه ینتو به جگه ی من ریواس بخوه منیش تمه جگه ی تو اسپرسو بخوم اسپرسو چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کنیشک عزیز ویسی.....ئه گ بی را:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خوم فیرت میکنم(کردی و فارسی قاتی حرف زدم) یانی کومار دلی ها به لای کنیشک عزیز ویسی:icon_pf (34): خاسی ئا برا کومار دلی له تاران گیر کرگه:vahidrk: خوت مه خه کوچه علی چپ. کنیشک عزیز ویسی بو تو نیاوو:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کومار دلی له تاران گیر کرگه:vahidrk:خوت مه خه کوچه علی چپ. کنیشک عزیز ویسی بو تو نیاوو:hapydancsmil: اگر کچ عزیز ویسی سمیلی نه وت ئه یخوازم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ئای کیو مه بستم ئه وه بو بیسه نی بروی لی ئاویه ر بیخوی.... منیش فره بیر اقیانوس منجمد شمالیم کرگه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کومار دلی له تاران گیر کرگه:vahidrk:خوت مه خه کوچه علی چپ. کنیشک عزیز ویسی بو تو نیاوو:hapydancsmil: منیش دلم له تاران گیر کرگه ئای کیو مه بستم ئه وه بو بیسه نی بروی لی ئاویه ر بیخوی.... خاست وته کومار 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سوزی بی کارم ئه چم بو اقیانوس بو مله کردن.........:hapydancsmil: منیش تیم لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بوچه نت خوارد؟ تو کی هایته سنه....... ریواس کیلویی 5 دلار...دلی نات بیسنه بیخوات هر پول جمع ئه کاتو نازانی چه بشرگه 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ اگر کچ عزیز ویسی سمیلی نه وت ئه یخوازم ئه وه این ناصره وسلام.بش مردم مه خوه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده