Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ زمین خورده اون مرام سالاریتم ارباب جوزف جون من صدای بوقتم, بزن هوا شم باد لاستیکتم، پنچر کن فنا شم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلاو کومار خاصی؟ امتحانم بو..هه ر وها چوار شو شیفت کاریم بو....... بخیر بیت دی ماندو نبی 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ جوزف جون من صدای بوقتم, بزن هوا شم باد لاستیکتم، پنچر کن فنا شم ما زنگ درتیم داداش هرکی بخواد تو رو ببینه اول باس منو بزنه 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ جوزف جون من صدای بوقتم, بزن هوا شم باد لاستیکتم، پنچر کن فنا شم دوست و دشمن من در خفا باهم صلح کردن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه دوست و دشمن نمونده بد زمونه ای شده آبجی مهناز 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلاو ئازیز ..... ببوره ئستا چاوم کفت بی پیغامت...... 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ما زنگ درتیم داداش هرکی بخواد تو رو ببینه اول باس منو بزنه داداش من دود سیگارتم، فوت کن پرت و پلا شم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ما زنگ درتیم داداش هرکی بخواد تو رو ببینه اول باس منو بزنه بد زمونه ای شده آبجی مهناز یعنی دی چشتی نیرم بوشم:icon_pf (34): حیف شکلکی نیو که دودستی بنه ناو سر خوی!!! مجبور بیم ای شکلکه بنرم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ چه تپ و توزکه! کومار له اسپم خو جیگی ماهرخ مرحوم گرگه:smiley (18): 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ چه تپ و توزکه!کومار له اسپم خو جیگی ماهرخ مرحوم گرگه:smiley (18): سلام آتوسا خانوم شمایی؟؟ 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خوشوقتم:w73::w139: سپاس موضوع چیه؟کومار کوشونه؟ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سپاسموضوع چیه؟کومار کوشونه؟ ناصر کومار کشونه 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ داداش من دود سیگارتم، فوت کن پرت و پلا شم تو ناخدای عشقی ، من ساحلی غریبم / لنگر بزن مسافر ، من خاک هر رفیقم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلاوتان لی بیت مخصوصا" له آبجی آرام 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ئاتوسا خاصی؟ چی ئه کی......؟ کومار خیری بخشه رو ئشه بیکینه درو لی پاتوق کوردی........ به دنیز بانو به خیر بیت.هایته کوینه؟ فره تاستم کردو ناصر کومار کشونه ناصر تازه میخاد دوماد بشه.ناکامش نزارین 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ناصر تازه میخاد دوماد بشه.ناکامش نزارین 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلاو لی کاک ناصری خوشه ویست... سپاست لی ئه کم ابرا..... آجی آرام بچو ژ ن بو کومار بخوازه به دنیز بانوبه خیر بیت.هایته کوینه؟ فره تاستم کردو ناصر تازه میخاد دوماد بشه.ناکامش نزارین تو تاسه ی که س ناکی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده