Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 سلام آبجی کوچیکه:hapydancsmil: آخ جون جمع خونوادگی شد:hapydancsmil: خب ما بریم توی مسائل خونوادگی دخالت نکنیم 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییییییییییییییییییی نفس کشششششششششششششششششش 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 همینو کم داشتیم جمعمون تکمیل شهتو چی میگی؟ خودت چی میگی الکی خواستگار میکنی؟ داشم قاط بزنه بدبخت میشی ها 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییییییییییییییییییی نفس کشششششششششششششششششش :sad0: 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 خودت چی میگی الکی خواستگار میکنی؟ داشم قاط بزنه بدبخت میشی ها به به جمعمون جمع بود گلمون کم بود بیا که داداشتو میخوان میکشن 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 به به جمعمون جمع بود گلمون کم بود بیا که داداشتو میخوان میکشن :icon_pf (34): نگران نباش منو مرضییه جون هستیم 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 به به جمعمون جمع بود گلمون کم بود بیا که داداشتو میخوان میکشن شما خودت گلی:hapydancsmil: کی میخواد داش پهلوون مارو بکشه؟ اینا رو میگین تا اون بیچاره نترسه بس که قهرمانان جوانمردن 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 دلم ماتی غه می هیجرانی تویه نه خوشی ده ردی بی ده رمانی تویه ئه وا عومریکه چاوم، چاوه کانم خه ریکی شیوه ن و هیجرانی تویه برینم کارییه جه رگم براوه ئه ویش کاری برو و موژگانی تویه دلی بردم نیگای چاوی خومارت یه که و گیراوی دوومه ستانی تویه به قانون حورمه تی میوانی فه رزه مه رنجینه دلم، میوانی تویه ته وافی خالی تو بو من حه لاله دلم فیدیه و سه رم قوربانی تویه قیامی قامه تت قامی قیامه ت ته رازووی چاوه که م میزانی تویه هه والی روژی مه حشه ر گه ر ده پرسی خه به ر ده ستی من و دامانی تویه ئه گه ر په یمانه که ی ده ستت شکاندم دلم مه شکینه هاو په یمانی تویه ئه تو سووچت نه بوو، چاوت منی کوشت مه فه رموو چاوه که م تاوانی تویه به ئیمانم هه تا مردن"حه قیقی" به هیوای دینی چاوی جوانی تویه ماموستا حه قیقی سلام دنیز خانم 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 :icon_pf (34):نگران نباش منو مرضییه جون هستیم من برم تو پروف جوزف یکم برای هم در نوشابه باز کنیم بقیه دعوا بعد پانسمان بعدی 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بچه ها من الان باید برم اما بعدا پستها رو میخونم ها کسی به آبجی یا داداشم از گل نازکتر بگه میدونم چکارش کنم:vahidrk: 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 شما خودت گلی:hapydancsmil:کی میخواد داش پهلوون مارو بکشه؟ اینا رو میگین تا اون بیچاره نترسه بس که قهرمانان جوانمردن دیگه مجبورم رسم پهلوونی رو به جا بیارم دیگه 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 سلاو بو ئه وانی وا رز ئگرن لی زبانی دایکی خویان و بی سه ربه رزی بی زبانی خویان وتو وژ ئکن....... بژی نیشتمانم کوردستان و کورد زبانان........... سلاو ئارام بو نای بو ئایره؟ دلمان تنگ بو بوت...بو سرمان له نایت؟ 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بچه ها من الان باید برم اما بعدا پستها رو میخونم ها کسی به آبجی یا داداشم از گل نازکتر بگه میدونم چکارش کنم:vahidrk: آفرین ن ن ن ن 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من برم تو پروف جوزف یکم برای هم در نوشابه باز کنیم بقیه دعوا بعد پانسمان بعدی زمین خورده اون مرام سالاریتم ارباب 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من برم تو پروف جوزف یکم برای هم در نوشابه باز کنیم بقیه دعوا بعد پانسمان بعدی اینو کی نوشتی؟؟!! 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بچه ها من الان باید برم اما بعدا پستها رو میخونم ها کسی به آبجی یا داداشم از گل نازکتر بگه میدونم چکارش کنم:vahidrk: این هم واسه تاکیید بیشتر 4
ارسال های توصیه شده