Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام آبجی کوچیکه:hapydancsmil: آخ جون جمع خونوادگی شد:hapydancsmil: خب ما بریم توی مسائل خونوادگی دخالت نکنیم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییییییییییییییییییی نفس کشششششششششششششششششش 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خب ما بریم توی مسائل خونوادگی دخالت نکنیم آره برو 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ همینو کم داشتیم جمعمون تکمیل شهتو چی میگی؟ خودت چی میگی الکی خواستگار میکنی؟ داشم قاط بزنه بدبخت میشی ها 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییییییییییییییییییی نفس کشششششششششششششششششش :sad0: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خودت چی میگی الکی خواستگار میکنی؟ داشم قاط بزنه بدبخت میشی ها به به جمعمون جمع بود گلمون کم بود بیا که داداشتو میخوان میکشن 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ به به جمعمون جمع بود گلمون کم بود بیا که داداشتو میخوان میکشن :icon_pf (34): نگران نباش منو مرضییه جون هستیم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ به به جمعمون جمع بود گلمون کم بود بیا که داداشتو میخوان میکشن شما خودت گلی:hapydancsmil: کی میخواد داش پهلوون مارو بکشه؟ اینا رو میگین تا اون بیچاره نترسه بس که قهرمانان جوانمردن 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دلم ماتی غه می هیجرانی تویه نه خوشی ده ردی بی ده رمانی تویه ئه وا عومریکه چاوم، چاوه کانم خه ریکی شیوه ن و هیجرانی تویه برینم کارییه جه رگم براوه ئه ویش کاری برو و موژگانی تویه دلی بردم نیگای چاوی خومارت یه که و گیراوی دوومه ستانی تویه به قانون حورمه تی میوانی فه رزه مه رنجینه دلم، میوانی تویه ته وافی خالی تو بو من حه لاله دلم فیدیه و سه رم قوربانی تویه قیامی قامه تت قامی قیامه ت ته رازووی چاوه که م میزانی تویه هه والی روژی مه حشه ر گه ر ده پرسی خه به ر ده ستی من و دامانی تویه ئه گه ر په یمانه که ی ده ستت شکاندم دلم مه شکینه هاو په یمانی تویه ئه تو سووچت نه بوو، چاوت منی کوشت مه فه رموو چاوه که م تاوانی تویه به ئیمانم هه تا مردن"حه قیقی" به هیوای دینی چاوی جوانی تویه ماموستا حه قیقی سلام دنیز خانم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):نگران نباش منو مرضییه جون هستیم من برم تو پروف جوزف یکم برای هم در نوشابه باز کنیم بقیه دعوا بعد پانسمان بعدی 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من الان باید برم اما بعدا پستها رو میخونم ها کسی به آبجی یا داداشم از گل نازکتر بگه میدونم چکارش کنم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ شما خودت گلی:hapydancsmil:کی میخواد داش پهلوون مارو بکشه؟ اینا رو میگین تا اون بیچاره نترسه بس که قهرمانان جوانمردن دیگه مجبورم رسم پهلوونی رو به جا بیارم دیگه 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه مجبورم رسم پهلوونی رو به جا بیارم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلاو بو ئه وانی وا رز ئگرن لی زبانی دایکی خویان و بی سه ربه رزی بی زبانی خویان وتو وژ ئکن....... بژی نیشتمانم کوردستان و کورد زبانان........... سلاو ئارام بو نای بو ئایره؟ دلمان تنگ بو بوت...بو سرمان له نایت؟ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من الان باید برم اما بعدا پستها رو میخونم ها کسی به آبجی یا داداشم از گل نازکتر بگه میدونم چکارش کنم:vahidrk: آفرین ن ن ن ن 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه مجبورم رسم پهلوونی رو به جا بیارم دیگه اي ول 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من برم تو پروف جوزف یکم برای هم در نوشابه باز کنیم بقیه دعوا بعد پانسمان بعدی زمین خورده اون مرام سالاریتم ارباب 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من برم تو پروف جوزف یکم برای هم در نوشابه باز کنیم بقیه دعوا بعد پانسمان بعدی اینو کی نوشتی؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من الان باید برم اما بعدا پستها رو میخونم ها کسی به آبجی یا داداشم از گل نازکتر بگه میدونم چکارش کنم:vahidrk: این هم واسه تاکیید بیشتر 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده