Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خب داش ناصر رو شیر کردم تا بیاد جلو واسه خواستگاری:5c6ipag2mnshmsf5ju3حالا مگه کار بدیه ؟ تازه تحصیلات داره...بچه خوبیه..همشهری هم هستش من که ندیدم کسی با ننه باباش بیاد به داش ناصرت بگو اول بیاد پیش خودم ببینم حرف حسابش چیه ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی همون بعضیا ای بابا فکر کردم من و ناصر رو میگی پس منظورت هوشنگ و اکبره 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من که ندیدم کسی با ننه باباش بیاد به داش ناصرت بگو اول بیاد پیش خودم ببینم حرف حسابش چیه ؟؟ من داداش بزرگشم ناصر مارو به غلامی قبول میکنی خان دایی؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ گشنته بیا :(50): من سهمم رو برداشتم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا فکر کردم من و ناصر رو میگیپس منظورت هوشنگ و اکبره من که ندیدم کسی با ننه باباش بیاد به داش ناصرت بگو اول بیاد پیش خودم ببینم حرف حسابش چیه ؟؟ :icon_pf (34): سلام بر بچه های کرد سلام بر شما 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر بچه های کرد سلام داش علی خیلی خوش اومدی داداش 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من سهمم رو برداشتم چرا داد میزنی خب نوش جونت 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من داداش بزرگشمناصر مارو به غلامی قبول میکنی خان دایی؟ 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ :ws47::ws47: بخند اشکال نداره ولی از ناصر بهتر پیدا نمیکنی 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ناصرو کتلت میکنی؟ یه چیزی تو همون مایه ها 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بخند اشکال ندارهولی از ناصر بهتر پیدا نمیکنی 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مي بينم كه داداشم واسه آبجیم غیرتی شده:hapydancsmil: تا کومارخان حساب کار دستش بیاد:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ یه چیزی تو همون مایه ها داداش منو خاکبرداری خاکریزی میکنی قیمه قیمت میکنم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممي بينم كه داداشم واسه آبجیم غیرتی شده:hapydancsmil: تا کومارخان حساب کار دستش بیاد:gnugghender: سلام آبجی کوچیکه:hapydancsmil: آخ جون جمع خونوادگی شد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممي بينم كه داداشم واسه آبجیم غیرتی شده:hapydancsmil: تا کومارخان حساب کار دستش بیاد:gnugghender: همینو کم داشتیم جمعمون تکمیل شه تو چی میگی؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ داداش منو خاکبرداری خاکریزی میکنیقیمه قیمت میکنم:vahidrk: مگه خواهراش میزارن:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده