Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 دس خوش یعنی وه توچه م له گرد کومار بیم:vahidrk: مال ایمه و هر ناو جغرافیا نیه حااااااااااای؟هایته نقطه صفر مرزی؟ 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 باید رفیقم بشی بعد نگاشان بوکونی ایجو نمیشه لازم نیه دی دانستم ناصری 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 حااااااااااای؟هایته نقطه صفر مرزی؟ مالیان ها له فضااااااااا 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من تکذیب ئه کمولی ئه و وه ک شتیه حه ز ئه کات سیکه ایجو وه گرد مه قسه نکیدااااااااااااااا اینو فارسی مینویسم که مهناز کامل متوجه بشه اگه تو دوس نداری چرا با لهجه کرمانشاهی تایپ میکنی ها؟قبلا سنندجی تایپ می کردی 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من تکذیب ئه کمولی ئه و وه ک شتیه حه ز ئه کات سیکه ایجو وه گرد مه قسه نکیدااااااااااااااا حیف فقط حیف که کردی:vahidrk: حااااااااااای؟هایته نقطه صفر مرزی؟ نه هاییم ناو نقطه صفر طولی 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 اینو فارسی مینویسم که مهناز کامل متوجه بشهاگه تو دوس نداری چرا با لهجه کرمانشاهی تایپ میکنی ها؟قبلا سنندجی تایپ می کردی منم فارسی میگم مهناز خانوم متوجه بشه:دی خوب باید با هر کسی با زبون خودش حرف زد مهناز خانوم کرمانشاهی حرف زد منم کرمانشاهی حرف زدم گرفتی؟:vahidrk: 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 هم چَس تف ایده بان سرت؟ ئه وه تف نیه ئه وه حس برای گه وره تره نسبت به برای بوچکی 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من تکذیب ئه کمولی ئه و وه ک شتیه حه ز ئه کات سیکه ایجو وه گرد مه قسه نکیدااااااااااااااا حااااااااااای؟هایته نقطه صفر مرزی؟ اینو فارسی مینویسم که مهناز کامل متوجه بشهاگه تو دوس نداری چرا با لهجه کرمانشاهی تایپ میکنی ها؟قبلا سنندجی تایپ می کردی منم فارسی میگم مهناز خانوم متوجه بشه:دیخوب باید با هر کسی با زبون خودش حرف زد مهناز خانوم کرمانشاهی حرف زد منم کرمانشاهی حرف زدم گرفتی؟:vahidrk: سر چه دعوا کین دوره زمانیش عوض بیه 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 حیف فقط حیف که کردی:vahidrk: نه هاییم ناو نقطه صفر طولی دی وا ناوت...یانه له نظر علمی مشکل پیش تت به نظرم تو هایته ناو ساعت گرینویچ 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 حیف فقط حیف که کردی:vahidrk: نه هاییم ناو نقطه صفر طولی سیکه خدا هاواااااااااااااار آسماااااااان یه تواید بییده لیم کومار بی ئه م خانمه جه م که:icon_razz: 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 منم فارسی میگم مهناز خانوم متوجه بشه:دیخوب باید با هر کسی با زبون خودش حرف زد مهناز خانوم کرمانشاهی حرف زد منم کرمانشاهی حرف زدم گرفتی؟:vahidrk: می بینی مهناز چقدر تو رو میخواد...به خاطر تو رو داداشش دست بلند کرد بزن ناصر بزن... 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 ئه وه تف نیه ئه وه حس برای گه وره تره نسبت به برای بوچکی من له مه خوشم ناییت بچیو یکی تر پیا که سر چه دعوا کیندوره زمانیش عوض بیه هیچ دو نفری دریم وه گرد یه کترری فصه کیم چه س تواید بییده لیمان؟ 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 می بینی مهناز چقدر تو رو میخواد...به خاطر تو رو داداشش دست بلند کردبزن ناصر بزن... یا قرئان تو چه نی فیل بازی 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من له مه خوشم ناییت بچیو یکی تر پیا که هیچ دو نفری دریم وه گرد یه کترری فصه کیم چه س تواید بییده لیمان؟ شاید 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من له مه خوشم ناییت بچیو یکی تر پیا که هیچ دو نفری دریم وه گرد یه کترری فصه کیم چه س تواید بییده لیمان؟ به هر حال من برای اینکه بیشتر از این ضایه نشم توی مسائل خونوادگی دخالت نمیکنم فقط خواستم بگم این دعواها نمک زندگیه 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 یا قرئان تو چه نی فیل بازی ئه و تیکه کا اجرام کرد اقتباسه بو له فیلم قیصر به بازی بهروز وثوق 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 ئه وه تف نیه ئه وه حس برای گه وره تره نسبت به برای بوچکی کره بچو من تو اشناسم هر چه بیت برامی شاید هی هی منال کوریده ها؟ خدا رحم و پیمان بکید به هر حال من برای اینکه بیشتر از این ضایه نشم توی مسائل خونوادگی دخالت نمیکنمفقط خواستم بگم این دعواها نمک زندگیه وه ک شته خوو حه زی لی ئه کی:gnugghender: 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 مه خوم شو درم بر منکرش لعنت به هر حال ما کوچیک داش ناصریم 1
ارسال های توصیه شده