Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دس خوش یعنی وه توچه م له گرد کومار بیم:vahidrk: مال ایمه و هر ناو جغرافیا نیه حااااااااااای؟هایته نقطه صفر مرزی؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ باید رفیقم بشی بعد نگاشان بوکونی ایجو نمیشه لازم نیه دی دانستم ناصری 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حااااااااااای؟هایته نقطه صفر مرزی؟ مالیان ها له فضااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من تکذیب ئه کمولی ئه و وه ک شتیه حه ز ئه کات سیکه ایجو وه گرد مه قسه نکیدااااااااااااااا اینو فارسی مینویسم که مهناز کامل متوجه بشه اگه تو دوس نداری چرا با لهجه کرمانشاهی تایپ میکنی ها؟قبلا سنندجی تایپ می کردی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ لازم نیه دی دانستم ناصری دلیدیش بتواید 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من تکذیب ئه کمولی ئه و وه ک شتیه حه ز ئه کات سیکه ایجو وه گرد مه قسه نکیدااااااااااااااا حیف فقط حیف که کردی:vahidrk: حااااااااااای؟هایته نقطه صفر مرزی؟ نه هاییم ناو نقطه صفر طولی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ اینو فارسی مینویسم که مهناز کامل متوجه بشهاگه تو دوس نداری چرا با لهجه کرمانشاهی تایپ میکنی ها؟قبلا سنندجی تایپ می کردی منم فارسی میگم مهناز خانوم متوجه بشه:دی خوب باید با هر کسی با زبون خودش حرف زد مهناز خانوم کرمانشاهی حرف زد منم کرمانشاهی حرف زدم گرفتی؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ هم چَس تف ایده بان سرت؟ ئه وه تف نیه ئه وه حس برای گه وره تره نسبت به برای بوچکی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من تکذیب ئه کمولی ئه و وه ک شتیه حه ز ئه کات سیکه ایجو وه گرد مه قسه نکیدااااااااااااااا حااااااااااای؟هایته نقطه صفر مرزی؟ اینو فارسی مینویسم که مهناز کامل متوجه بشهاگه تو دوس نداری چرا با لهجه کرمانشاهی تایپ میکنی ها؟قبلا سنندجی تایپ می کردی منم فارسی میگم مهناز خانوم متوجه بشه:دیخوب باید با هر کسی با زبون خودش حرف زد مهناز خانوم کرمانشاهی حرف زد منم کرمانشاهی حرف زدم گرفتی؟:vahidrk: سر چه دعوا کین دوره زمانیش عوض بیه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حیف فقط حیف که کردی:vahidrk: نه هاییم ناو نقطه صفر طولی دی وا ناوت...یانه له نظر علمی مشکل پیش تت به نظرم تو هایته ناو ساعت گرینویچ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حیف فقط حیف که کردی:vahidrk: نه هاییم ناو نقطه صفر طولی سیکه خدا هاواااااااااااااار آسماااااااان یه تواید بییده لیم کومار بی ئه م خانمه جه م که:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منم فارسی میگم مهناز خانوم متوجه بشه:دیخوب باید با هر کسی با زبون خودش حرف زد مهناز خانوم کرمانشاهی حرف زد منم کرمانشاهی حرف زدم گرفتی؟:vahidrk: می بینی مهناز چقدر تو رو میخواد...به خاطر تو رو داداشش دست بلند کرد بزن ناصر بزن... 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ئه وه تف نیه ئه وه حس برای گه وره تره نسبت به برای بوچکی من له مه خوشم ناییت بچیو یکی تر پیا که سر چه دعوا کیندوره زمانیش عوض بیه هیچ دو نفری دریم وه گرد یه کترری فصه کیم چه س تواید بییده لیمان؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ می بینی مهناز چقدر تو رو میخواد...به خاطر تو رو داداشش دست بلند کردبزن ناصر بزن... یا قرئان تو چه نی فیل بازی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من له مه خوشم ناییت بچیو یکی تر پیا که هیچ دو نفری دریم وه گرد یه کترری فصه کیم چه س تواید بییده لیمان؟ شاید 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من له مه خوشم ناییت بچیو یکی تر پیا که هیچ دو نفری دریم وه گرد یه کترری فصه کیم چه س تواید بییده لیمان؟ به هر حال من برای اینکه بیشتر از این ضایه نشم توی مسائل خونوادگی دخالت نمیکنم فقط خواستم بگم این دعواها نمک زندگیه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ یا قرئان تو چه نی فیل بازی ئه و تیکه کا اجرام کرد اقتباسه بو له فیلم قیصر به بازی بهروز وثوق 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ئه وه تف نیه ئه وه حس برای گه وره تره نسبت به برای بوچکی کره بچو من تو اشناسم هر چه بیت برامی شاید هی هی منال کوریده ها؟ خدا رحم و پیمان بکید به هر حال من برای اینکه بیشتر از این ضایه نشم توی مسائل خونوادگی دخالت نمیکنمفقط خواستم بگم این دعواها نمک زندگیه وه ک شته خوو حه زی لی ئه کی:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ مه خوم شو درم بر منکرش لعنت به هر حال ما کوچیک داش ناصریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده