laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ غه مبارم غه مبار....جوانی پیرمی کرد اقا خارجکی تاب تاب عباسی خدا منو نندازی را به کردی ترجمه کن اهان یه توپ دارم قلقلی هم ترجمه کن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اقا خارجکی تاب تاب عباسی خدا منو نندازی را به کردی ترجمه کن اهان یه توپ دارم قلقلی هم ترجمه کن تاب تاب کا عباس... هوشو به نه کفمه ناو تیکله ماس توپگم هس خرتوله 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نخیرم اصن خود مهدی گفتش یعنی بزرگ بچه ی مردمو به اشتباه میندازه #70 نمیگه الان میرم بیرون اینو میگم میشه روده ی بزرگ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ تاب تاب کا عباس... هوشو به نه کفمه ناو تیکله ماس توپگم هس خرتوله دقیقا کدوم کلمش میشه خرتوله ؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا کدوم کلمش میشه خرتوله ؟ قلقلی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ی مردمو به اشتباه میندازه #70 نمیگه الان میرم بیرون اینو میگم میشه روده ی بزرگ گه وره به تنهایی ینی بزرگ....لخه روو میشه روده 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ گه وره به تنهایی ینی بزرگ....لخه روو میشه روده کلمات تخصصیت خیلی خفنه مهدی نکنه 1100 واژه کردی میخونی خبر نداریم ناقلا 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ گه وره به تنهایی ینی بزرگ....لخه روو میشه روده خوف اغا کلمه به کلمه یاد بده 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ کلمات تخصصیت خیلی خفنه مهدی نکنه 1100 واژه کردی میخونی خبر نداریم ناقلا همه چیز میخونم...بر اینکه حال هانیه رو بگیرم همه چیز میخونم...تا چند روز دیگه کردی رو فول میشم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ کلمات تخصصیت خیلی خفنه مهدی نکنه 1100 واژه کردی میخونی خبر نداریم ناقلا بچه ها بیاین کلمات قشنگو یکی یکی یاد بدین 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چشم میشه چاو یعنی درستش چاو هستش وگرنه چشم نداریم ما دماغ میشه لوت گویچکه همون گوشه 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چشم میشه چاو یعنی درستش چاو هستش وگرنه چشم نداریم مادماغ میشه لوت گویچکه همون گوشه دماغ پتم میشه درسته؟یا لرا به پت میگن دماغ؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دماغ پتم میشه درسته؟یا لرا به پت میگن دماغ؟ نادرسته یه امتیاز منفی دماغ میشه لوت 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ عمل کردن ، جراحی کردن چی میشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نادرسته یه امتیاز منفی دماغ میشه لوت اون روز یه لر بهم گفت پِتتو بیارم پایین! گفت بعضی کردا هم به دماغ پت میگن....فک کنم لَکا بگن پت 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اون روز یه لر بهم گفت پِتتو بیارم پایین! گفت بعضی کردا هم به دماغ پت میگن....فک کنم لَکا بگن پت شاید منظورش فک بوده شایدم چش و چال 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ شاید منظورش فک بوده شایدم چش و چال شایدم ولی خب مطمئنم لرا میگن پت.....چشمم میشه چاو 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اون روز یه لر بهم گفت پِتتو بیارم پایین! گفت بعضی کردا هم به دماغ پت میگن....فک کنم لَکا بگن پت اون خواسته بگه پتت رو بندازم رو آب شارژ فارسیش تموم شده بت گفته پته یعنی دماغ که ضایه نشه منم بعضی وقتا شارژ فارسیم تموم میشه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ عمل کردن ، جراحی کردن چی میشه ؟ عمل و جراحی هر دوش عربیه که وارد زبان فارسی و کردی شده وک مرسی که واژه یگ کوردی اردلانه که وارد زوان فرانسه بوگه 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ عمل و جراحی هر دوش عربیه که وارد زبان فارسی و کردی شدهوک مرسی که واژه یگ کوردی اردلانه که وارد زوان فرانسه بوگه اقا ایراد نگیر از مامانم:vahidrk: ما میخوایم لوت عمل کنیم همون عمل جراحی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده