Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ما کوچیک جفت شما هستیم. آبجی مرضیه که خودش میدونه ارادت خاصصصییی دارم بهش. جای آبجیه خودمه جوزف جونم که تازه پیدا کرده. از اون بچه باحالای روزگاره قربون داداش سروری به خاطر هایلوی عزیزم دیگه با مرضیه کاری ندارم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ما کوچیک جفت شما هستیم. آبجی مرضیه که خودش میدونه ارادت خاصصصییی دارم بهش. جای آبجیه خودمه جوزف جونم که تازه پیدا کرده. از اون بچه باحالای روزگاره ما چاکر داش بزرگه هم هستیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ حالا نیس داداش من نیسماروکشتی" داداشمه داداشمه":whistles: باشه میام خوشم اومد با پای خودت اومدی:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خوب من برم دیگه.. خداحافظ اگرم شوخیام تند بوده ببخشییییییییییییید 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خوب من برم دیگه..خداحافظ اگرم شوخیام تند بوده ببخشییییییییییییید حالا هی فلفل دلمشو زیاد کن ما که ککمون هم نگزید به سلامت آبجی خوشحال شدیم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): مارو باش رو دیوار کیا یادگاری نوشتیم:icon_pf (34)::icon_pf (34): چند دقیقه رفتمااااااااا جوزف مگه دسم وَلِت نرسه:vahidrk: گرومه وهم رِشانی :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):مارو باش رو دیوار کیا یادگاری نوشتیم:icon_pf (34)::icon_pf (34): چند دقیقه رفتمااااااااا جوزف مگه دسم وَلِت نرسه:vahidrk: گرومه وهم رِشانی :vahidrk: مردم داداش دارن شماهم داداش دارید مهناز جان به خاطر من کوتاه بیا کومار پسر خوبیه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ مردم داداش دارن شماهم داداش دارید مهناز جان به خاطر من کوتاه بیا کومار پسر خوبیه واقعااااااااااا:icon_pf (34): باشه اگه قول بدی از این به بعد داداش خوبی باشی بخاطر تو کوتاه میام 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ فره کوردی نازانم نوشتی ده: چَه کِی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ فره کوردی نازانمنوشتی ده: چَه کِی؟؟؟ کوردی نوشتم با خط اصلی منم مثل شما مینویسم تا بتونید بخونید آره همون چه کی؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حالین یاق چِده؟؟ ساقول سلام جیگملی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ساقولسلام جیگملی سلام بر سحر خانوم خوبی عزیزم؟ فکراتو کردی بیای توی کدوم گروه؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ کوردی نوشتم با خط اصلیمنم مثل شما مینویسم تا بتونید بخونید آره همون چه کی؟ :icon_pf (34): من یه طرفه کُردم. از طرف پدری کُردم ولی مادرم کرد نیست برای همین بیشتر متوجه میشم البته از نوع کرمانشاهی تا سنندجی فعلا که دارم اینجا میچرخم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده