Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ این همون داداشیه که میگفتم :hapydancsmil: یه دونس:hapydancsmil: منتظر جواب نهاییشم اگه منفی باشه دخلشو میارم لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ حالا یه فیدبک بزن ببین اوضاع چه جوریه شاید خواستی با من باشی وگرنه با ما دربیفتی ورمیفتی عباس با تو ورمیفته؟ توهم نزن کوماری 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ عباس با تو ورمیفته؟توهم نزن کوماری هنوز منو نشناختی 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خب جوزف جان بهت مهلت میدم اگه حرفی توصیه ای چیزی داری بگی. بگو من باید برم زودتر کار دارم ...... :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ دست از سر جوزف بردارید.گردنش از مو باریکتره فیر به کومار 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خب جوزف جان بهت مهلت میدم اگه حرفی توصیه ای چیزی داری بگی. بگو من باید برم زودتر کار دارم ...... :gnugghender: زکی زرشک اگه میخوای طلوع فردا رو ببینی همین الان التماس کن ببخشمت 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ دست از سر جوزف بردارید.گردنش از مو باریکترهفیر به کومار به خوا سنه ای اصیلی...خوشم هات...پشت هاوشاریت خالی نکرد 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ زکیزرشک اگه میخوای طلوع فردا رو ببینی همین الان التماس کن ببخشمت شما کارت از التماس گذشته هر کاری کنی شرمنده, دیگه طلوع بعدی رو از دست دادی حرفی چیزی ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ زکیزرشک اگه میخوای طلوع فردا رو ببینی همین الان التماس کن ببخشمت با یه انگشت میزنم خودت و اعتماد به نفست یه جا میرین هوا درست صوبت کن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شما کارت از التماس گذشته هر کاری کنی شرمنده, دیگه طلوع بعدی رو از دست دادی حرفی چیزی ؟؟؟ تنها حرفم اینه که مواظب خودت باش هوش مواظب خوتو بت (اینو بگو بچه ها واست ترجمه کنن) 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ با یه انگشت میزنم خودت و اعتماد به نفست یه جا میرین هوادرست صوبت کن حالا تو چرا رفتی توی جیب hilo قایم شدی ها؟ لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نگا نگا من خودمو اینجا کشتم اونوخ این دوتا رفتن توو پروف هم قربون صدقه هم میرن و همدیگه رو ادد میکنن:vahidrk: خودم میکشمت اصن کومارخان 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ حالا تو چرا رفتی توی جیب hilo قایم شدی ها؟ با من هم درست صوبت کن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نگا نگامن خودمو اینجا کشتم اونوخ این دوتا رفتن توو پروف هم قربون صدقه هم میرن و همدیگه رو ادد میکنن:vahidrk: خودم میکشمت اصن کومارخان من و هایلو داداشیم...دو تا داش گوشت همو بخورن استخون همو دور نمیندازناینو یادت باشه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ با من هم درست صوبت کن چش چش چشم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من و هایلو داداشیم...دو تا داش گوشت همو بخورن استخون همو دور نمیندازناینو یادت باشه در نوشابشو وا کن واسش 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ در نوشابشو وا کن واسش در نوشابه سهله کفشاشم واکس میزنم داشمه این حرفارو با هم نداریم راستی یه چیزی بت بگم ها من با پنبه سر میبرم...حواست باشه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خب من رفتم توی گروه های لو آتوسا هم که با ماست آخرین فرصته که بیاید توی گروه ما وگرنه 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ما کوچیک جفت شما هستیم. آبجی مرضیه که خودش میدونه ارادت خاصصصییی دارم بهش. جای آبجیه خودمه جوزف جونم که تازه پیدا کرده. از اون بچه باحالای روزگاره 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خب من رفتم توی گروه های لوآتوسا هم که با ماست آخرین فرصته که بیاید توی گروه ما وگرنه حالا نیس داداش من نیس ماروکشتی" داداشمه داداشمه":whistles: باشه میام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده