دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آی نفس کش:vahidrk: واقعا خندیدم ها ای ول ولی باید اینو بگم که نمیتونی حریف آق داداش ما بشی جوجه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا خندیدم ها ای ول ولی باید اینو بگم که نمیتونی حریف آق داداش ما بشی جوجه به نام خدا...با گزارش ورزش پر افتخار کشتی در خدمت بییندگان هستیم از میعادگاه عشق و آزادگی ایران الان من مثلا پلنگ جویبارم عباس آقای شما حریف چقل روس حالا ادامه گزارش پلنگ جویبار کشتی گیر چقل روس رو بز کش میکنه...حالا یه خیمه سنگین و ناکوت 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ به نام خدا...با گزارش ورزش پر افتخار کشتی در خدمت بییندگان هستیم از میعادگاه عشق و آزادگی ایرانالان من مثلا پلنگ جویبارم عباس آقای شما حریف چقل روس حالا ادامه گزارش پلنگ جویبار کشتی گیر چقل روس رو بز کش میکنه...حالا یه خیمه سنگین و ناکوت مربی تیم چقر !!! روس اعتراض میکنه داوران فیلمو بازبینی میکنن اعتراض مربی مورد پذیرش تیم داوری قرار میگیره:hapydancsmil: حالا تیم چقر روس کنده حریفو بالا میاره .. آفرین... مشخص بود که میتونه ... آآآآآآآآآآآآآفرررررییییییییین ضربه فنی میکنه جوزف رو:hapydancsmil: :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ به نام خدا...با گزارش ورزش پر افتخار کشتی در خدمت بییندگان هستیم از میعادگاه عشق و آزادگی ایرانالان من مثلا پلنگ جویبارم عباس آقای شما حریف چقل روس حالا ادامه گزارش پلنگ جویبار کشتی گیر چقل روس رو بز کش میکنه...حالا یه خیمه سنگین و ناکوت درست صوبت کن:w13: براتون گرون تموم میشه ها:spiteful: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مربی تیم چقر !!! روس اعتراض میکنهداوران فیلمو بازبینی میکنن اعتراض مربی مورد پذیرش تیم داوری قرار میگیره:hapydancsmil: حالا تیم چقر روس کنده حریفو بالا میاره .. آفرین... مشخص بود که میتونه ... آآآآآآآآآآآآآفرررررییییییییین ضربه فنی میکنه جوزف رو:hapydancsmil: :ws28::ws28: بعد جوزفی اون وسطه کتلت میشه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ بعد جوزفی اون وسطه کتلت میشه :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مربی تیم چقر !!! روس اعتراض میکنهداوران فیلمو بازبینی میکنن اعتراض مربی مورد پذیرش تیم داوری قرار میگیره:hapydancsmil: حالا تیم چقر روس کنده حریفو بالا میاره .. آفرین... مشخص بود که میتونه ... آآآآآآآآآآآآآفرررررییییییییین ضربه فنی میکنه جوزف رو:hapydancsmil: :ws28::ws28: چقل چقر چغر چغل حالا بگذریم پلنگ جویبار سرپا حریفو خاک میکنه...اصلا همچین حرکتی داریم؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خوووووووووب بازی با برد آق داداش ما تموم شد:hapydancsmil: دیگه کاری ندارم من برم بچه ها خداحافظ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ چقل چقر چغر چغلحالا بگذریم پلنگ جویبار سرپا حریفو خاک میکنه...اصلا همچین حرکتی داریم؟ شما نمیدونم ولی داش عباس ما میتونه از نوع خفنش 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خوووووووووببازی با برد آق داداش ما تموم شد:hapydancsmil: دیگه کاری ندارم من برم بچه ها خداحافظ برو عزیزم درساتم خوب بخون فعلا 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ برو عزیزم درساتم خوب بخون فعلا چشم عزیزم فعلا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خب دیگه برید سر درس و مشقتون نبینم اینجا جولون بدید:vahidrk: سریع ترک کنید صحنه رو 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خب دیگه برید سر درس و مشقتوننبینم اینجا جولون بدید:vahidrk: سریع ترک کنید صحنه رو نبینم با آبجی من تند صحبت کنیدااااا:vahidrk: حیف که هم زبونیم حیییییییییییف ولی خوشحال نشو زودی بر میگردیم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ایوللللللللللللللللل سامَلِــکُـــم همشیــره... من نماینده ی محفلِ ترک زبانان هستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سامَلِــکُـــم همشیــره...من نماینده ی محفلِ ترک زبانان هستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علیکم السلام منم به نمایندگی همه کُرد زبانها به شما تُرک زبان عزیز خوش آمد میگم خوش هاتی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ علیکم السلاممنم به نمایندگی همه کُرد زبانها به شما تُرک زبان عزیز خوش آمد میگم خوش هاتی چـــوخ ســـاقــول 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نبینم با آبجی من تند صحبت کنیدااااا:vahidrk: حیف که هم زبونیم حیییییییییییف ولی خوشحال نشو زودی بر میگردیم:hapydancsmil: کردی تو؟چرا زودتر نگفتی؟اگه میدونستم همون موقع دخلتو میاوردم حالا کجایی هستی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده