Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خب دیگه اشکال نداره بعضی وقتا احساس هم اشتباه میکنه شاید شما هم توی تیم ما بودین!!! آره بابا ما در واقع یه تیمیم که آتوسا توش نیست 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یکی منو اینور میکشه یکی منو اونور میکشهمیترسم یه وخ از وسط نصف شم باشه هر چی مهناز جونم بگه بوی خیانت به مشامم رسید یه موقع هوس خیانت نکنی ها 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آفرینولی گروه ما یه سری قوانین داره کسی زبونشو واسه من دربیاره زبونشو میقرتونم تو الان یکی از سردارای تیمی خیانتکار اتوساس آخ باز یادم رفت این همون کومار اعتماد به سقفه اس من اصن رفتم توو تیم مهناز 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آره بابا ما در واقع یه تیمیم که آتوسا توش نیست بذار این آتوسا هم بیاد شاید اونم توی تیم ما بود 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مهناز چی میگی نفوذی بشم و برم توو تیم کوماری؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مهناز چی میگی نفوذی بشم و برم توو تیم کوماری؟ توی کدوم تیم؟ الان ما یه تیمیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آخ باز یادم رفت این همون کومار اعتماد به سقفه اسمن اصن رفتم توو تیم مهناز برو اصلا نخواستیم یه تنه همتونو حریفم همتون رفتید توی بلک لیستم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ توی کدوم تیم؟الان ما یه تیمیم چی چی میگین شماها منو دیوونه کردین:imoksmiley: الان کی توو تیمِ کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ بذار این آتوسا هم بیاد شاید اونم توی تیم ما بود همینجوری تیم جمع میکنی تیم مردم رو به هم میزنی واسه اهداف شومت 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ برو اصلا نخواستیمیه تنه همتونو حریفم همتون رفتید توی بلک لیستم:vahidrk: نه من نادم و پشیمانم مرا قبول فرما 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ چی چی میگین شماها منو دیوونه کردین:imoksmiley:الان کی توو تیمِ کیه؟ ما الان با تیم حریف پیمان دوستی بستیم:w73: لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نه من نادم و پشیمانم مرا قبول فرما برو ستون چنم دشمنی تو نخواستیم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ همینجوری تیم جمع میکنیتیم مردم رو به هم میزنی واسه اهداف شومت نزن زیر حرفت الان پیمان بستیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نزن زیر حرفت الان پیمان بستیم من با خائن جماعت قرارداد نمیبندم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ به به همه جارو آرامش گرفت الان 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ :wubpink: ایول عضو جدیدمونم رسید:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من با خائن جماعت قرارداد نمیبندم خودت میدونی تیم ما داره زیاد میشه هاااا 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ :wubpink: سلاااااااااااام تا کسی شما رو ندزدیده میگم بیاین تو گروه من 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ :wubpink: خوش اومدی هیلو بیا لیدر من شو تا این پشه ها رو تار و مار کنیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده