دل مانده 7714 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 خوشی برا؟خه ریک چه یت؟بو ئه وشنی؟ برا چی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من "برا"ی توئم؟؟؟؟؟؟ ما اگه نسبتی داشته باشیم خُشکَت میشم بقیه ی حرفاتونم نفهمیدم 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 برا چی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من "برا"ی توئم؟؟؟؟؟؟ ما اگه نسبتی داشته باشیم خُشکَت میشم بقیه ی حرفاتونم نفهمیدم سریع گارد میگیره گارد میگیره واسه من بزنم کف گرگی قشنگه رو؟ خویشکه 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 سریع گارد میگیرهگارد میگیره واسه من بزنم کف گرگی قشنگه رو؟ خویشکه من گارد میگیرم:vahidrk: چه "برا"ی بدی هستین شما 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 من گارد میگیرم:vahidrk: چه "برا"ی بدی هستین شما باشه خب ناراحت نشو اگه قول بدی بیای توی تیم من و ناصر بر علیه آتوسا می بخشمت 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 باشه خب ناراحت نشواگه قول بدی بیای توی تیم من و ناصر بر علیه آتوسا می بخشمت اول بگین آتوسا کیه بعد حالا شاید یه فکرایی کردم (سرعت اینترنتم پایینه) 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 حواصم نبود چی گفتی! منو ببخشی!!!!!!!!!!!!! نه بابا !!! یکی میخواد تورو ببخشه:vahidrk: 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 حواصم نبود چی گفتی! منو ببخشی!!!!!!!!!!!!! نه بابا !!! یکی میخواد تورو ببخشه:vahidrk: anvil رو میگم من بخشیدمت
mahnaz 7584 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 لطفا یکم نرمتر کردی صحبت کنید که منم بفهمم هروقت میام خیلی نمیفهمم بعد میرم 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 anvil رو میگممن بخشیدمت وای ....... من الان احساساتی شدم........... باورم نمیشه شما منو بخشیدی . . . . . . . . . بزنم لهت کنم عایا؟؟:vahidrk: میام توو تیمتون اما بشرطی که آتوسا رو اذیت نکنی 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 لطفا یکم نرمتر کردی صحبت کنید که منم بفهممهروقت میام خیلی نمیفهمم بعد میرم باشه خو راستی به دوستت سودی هم بگو بیا آموزش کردی به کودکان رو راه میندازیم حالشو ببرید 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 وای .......من الان احساساتی شدم........... باورم نمیشه شما منو بخشیدی . . . . . . . . . بزنم لهت کنم عایا؟؟:vahidrk: میام توو تیمتون اما بشرطی که آتوسا رو اذیت نکنی حالا تو بیا کاری نداشته باش ولی خیانت بخشودنی نیست یهو هوا پس شد نری توی تیم اون خائن 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 وای .......من الان احساساتی شدم........... باورم نمیشه شما منو بخشیدی . . . . . . . . . بزنم لهت کنم عایا؟؟:vahidrk: میام توو تیمتون اما بشرطی که آتوسا رو اذیت نکنی باشه خوراستی به دوستت سودی هم بگو بیا آموزش کردی به کودکان رو راه میندازیم حالشو ببرید باشه میگم بیاد مرضیه جان بیا خودمو خودتو سودی و آتوسا یه تیم تشکیل میدیم 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 باشه میگم بیاد مرضیه جان بیا خودمو خودتو سودی و آتوسا یه تیم تشکیل میدیم اعضای تیم منو نبر سمت خودت:vahidrk: خیلیا میخواستن این کارو بکنن ولی این نونا خوردن نداره آجره آجر 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 اعضای تیم منو نبر سمت خودت:vahidrk:خیلیا میخواستن این کارو بکنن ولی این نونا خوردن نداره آجره آجر کی گفته اعضای شمان؟؟؟ 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 باشه خوراستی به دوستت سودی هم بگو بیا آموزش کردی به کودکان رو راه میندازیم حالشو ببرید ای ول چون منو خندوندین میام توو تیم البته حق نداری به سودی هم بگی بچه من خیانتکارم؟ بر خود نگری هر آنچه بینی در نواندیشان نویسی! 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 اینجوری احساس میکنم خب دیگه اشکال نداره بعضی وقتا احساس هم اشتباه میکنه شاید شما هم توی تیم ما بودین!!! 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 باشه میگم بیاد مرضیه جان بیا خودمو خودتو سودی و آتوسا یه تیم تشکیل میدیم یکی منو اینور میکشه یکی منو اونور میکشه میترسم یه وخ از وسط نصف شم باشه هر چی مهناز جونم بگه 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 ای ولچون منو خندوندین میام توو تیم البته حق نداری به سودی هم بگی بچه من خیانتکارم؟ بر خود نگری هر آنچه بینی در نواندیشان نویسی! آفرین ولی گروه ما یه سری قوانین داره کسی زبونشو واسه من دربیاره زبونشو میقرتونم تو الان یکی از سردارای تیمی خیانتکار اتوساس 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 یکی منو اینور میکشه یکی منو اونور میکشهمیترسم یه وخ از وسط له شم باشه هر چی مهناز جونم بگه آفرین:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده