دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خوشی برا؟خه ریک چه یت؟بو ئه وشنی؟ برا چی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من "برا"ی توئم؟؟؟؟؟؟ ما اگه نسبتی داشته باشیم خُشکَت میشم بقیه ی حرفاتونم نفهمیدم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ برا چی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من "برا"ی توئم؟؟؟؟؟؟ ما اگه نسبتی داشته باشیم خُشکَت میشم بقیه ی حرفاتونم نفهمیدم سریع گارد میگیره گارد میگیره واسه من بزنم کف گرگی قشنگه رو؟ خویشکه 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سریع گارد میگیرهگارد میگیره واسه من بزنم کف گرگی قشنگه رو؟ خویشکه من گارد میگیرم:vahidrk: چه "برا"ی بدی هستین شما 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من گارد میگیرم:vahidrk: چه "برا"ی بدی هستین شما باشه خب ناراحت نشو اگه قول بدی بیای توی تیم من و ناصر بر علیه آتوسا می بخشمت 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ باشه خب ناراحت نشواگه قول بدی بیای توی تیم من و ناصر بر علیه آتوسا می بخشمت اول بگین آتوسا کیه بعد حالا شاید یه فکرایی کردم (سرعت اینترنتم پایینه) 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ حواصم نبود چی گفتی! منو ببخشی!!!!!!!!!!!!! نه بابا !!! یکی میخواد تورو ببخشه:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ حواصم نبود چی گفتی! منو ببخشی!!!!!!!!!!!!! نه بابا !!! یکی میخواد تورو ببخشه:vahidrk: anvil رو میگم من بخشیدمت لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ لطفا یکم نرمتر کردی صحبت کنید که منم بفهمم هروقت میام خیلی نمیفهمم بعد میرم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ anvil رو میگممن بخشیدمت وای ....... من الان احساساتی شدم........... باورم نمیشه شما منو بخشیدی . . . . . . . . . بزنم لهت کنم عایا؟؟:vahidrk: میام توو تیمتون اما بشرطی که آتوسا رو اذیت نکنی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ لطفا یکم نرمتر کردی صحبت کنید که منم بفهممهروقت میام خیلی نمیفهمم بعد میرم باشه خو راستی به دوستت سودی هم بگو بیا آموزش کردی به کودکان رو راه میندازیم حالشو ببرید 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ وای .......من الان احساساتی شدم........... باورم نمیشه شما منو بخشیدی . . . . . . . . . بزنم لهت کنم عایا؟؟:vahidrk: میام توو تیمتون اما بشرطی که آتوسا رو اذیت نکنی حالا تو بیا کاری نداشته باش ولی خیانت بخشودنی نیست یهو هوا پس شد نری توی تیم اون خائن 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ وای .......من الان احساساتی شدم........... باورم نمیشه شما منو بخشیدی . . . . . . . . . بزنم لهت کنم عایا؟؟:vahidrk: میام توو تیمتون اما بشرطی که آتوسا رو اذیت نکنی باشه خوراستی به دوستت سودی هم بگو بیا آموزش کردی به کودکان رو راه میندازیم حالشو ببرید باشه میگم بیاد مرضیه جان بیا خودمو خودتو سودی و آتوسا یه تیم تشکیل میدیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ باشه میگم بیاد مرضیه جان بیا خودمو خودتو سودی و آتوسا یه تیم تشکیل میدیم اعضای تیم منو نبر سمت خودت:vahidrk: خیلیا میخواستن این کارو بکنن ولی این نونا خوردن نداره آجره آجر 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ اعضای تیم منو نبر سمت خودت:vahidrk:خیلیا میخواستن این کارو بکنن ولی این نونا خوردن نداره آجره آجر کی گفته اعضای شمان؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ کی گفته اعضای شمان؟؟؟ اینجوری احساس میکنم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ باشه خوراستی به دوستت سودی هم بگو بیا آموزش کردی به کودکان رو راه میندازیم حالشو ببرید ای ول چون منو خندوندین میام توو تیم البته حق نداری به سودی هم بگی بچه من خیانتکارم؟ بر خود نگری هر آنچه بینی در نواندیشان نویسی! 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ اینجوری احساس میکنم خب دیگه اشکال نداره بعضی وقتا احساس هم اشتباه میکنه شاید شما هم توی تیم ما بودین!!! 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ باشه میگم بیاد مرضیه جان بیا خودمو خودتو سودی و آتوسا یه تیم تشکیل میدیم یکی منو اینور میکشه یکی منو اونور میکشه میترسم یه وخ از وسط نصف شم باشه هر چی مهناز جونم بگه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ای ولچون منو خندوندین میام توو تیم البته حق نداری به سودی هم بگی بچه من خیانتکارم؟ بر خود نگری هر آنچه بینی در نواندیشان نویسی! آفرین ولی گروه ما یه سری قوانین داره کسی زبونشو واسه من دربیاره زبونشو میقرتونم تو الان یکی از سردارای تیمی خیانتکار اتوساس 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یکی منو اینور میکشه یکی منو اونور میکشهمیترسم یه وخ از وسط له شم باشه هر چی مهناز جونم بگه آفرین:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده