anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جوزف چس ليره پلاس بوگي؟ من يوني تاران و زنجانم گه ره كه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه زمانی مراد بودم بعدش شدم آرمان بعدش شدم هوشنگ الانم دلتنگ بی خیال همه چی آقا جوزفهمه چی زمان میبره بر وفق مراد باشه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جوزف چس ليره پلاس بوگي؟من يوني تاران و زنجانم گه ره كه دانشگاه تاران بودجه ی نیه دانشجو بگره آیسه بوچه زنجان کلک؟مشکوکی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نَـــجـــورسَـــن؟؟؟ یاشا واریخدا سن نجورسن؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یاشا واریخدا سن نجورسن؟ چـــوخ ســاقــول مگه تو کردی که اینجا پَرسه میزنی فریماه؟؟؟ بدو بریم ترکستـــان 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نَـــجـــورسَـــن؟؟؟ آذرآبادگان من آهنگشو شنیدی از داریوش؟ فوق العادس یاشاسین آذربایجان 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آذرآبادگان منآهنگشو شنیدی از داریوش؟ فوق العادس یاشاسین آذربایجان بلی آهنگای ترکی همشون فوق العاده ان 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چـــوخ ســاقــولمگه تو کردی که اینجا پَرسه میزنی فریماه؟؟؟ بدو بریم ترکستـــان فریماه رو از اینجا نبری ها هم تیمیمون رو ازمون جدا نکن 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فریماه رو از اینجا نبری هاهم تیمیمون رو ازمون جدا نکن برو دنبالِ هم ولایتیِ خودت بگرد ما خودمون داریم منقرض میشیم من نمیذارم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بلیآهنگای ترکی همشون فوق العاده ان اون که بله ولی این آهنگرو فارسی خونده ها نشنیدی پس برو دانلودش کن 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون که بلهولی این آهنگرو فارسی خونده ها نشنیدی پس برو دانلودش کن نشنیدم بلی واسه فوق العاده بودنِ آهنگای ترکی بود دانلود میکنیـــــــــم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چـــوخ ســاقــولمگه تو کردی که اینجا پَرسه میزنی فریماه؟؟؟ بدو بریم ترکستـــان من همه جا هستم به کسی نگو که لو میرم آذرآبادگان منآهنگشو شنیدی از داریوش؟ فوق العادس یاشاسین آذربایجان یاشاسین فریماه رو از اینجا نبری هاهم تیمیمون رو ازمون جدا نکن منو میگه ها برو دنبالِ هم ولایتیِ خودت بگردما خودمون داریم منقرض میشیم من نمیذارم یه تورک اصیل هیچ موقع منقرض نمیشه(فریماه بزرگ) الان اونجا هم میام:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برو دنبالِ هم ولایتیِ خودت بگردما خودمون داریم منقرض میشیم من نمیذارم کارتن انقراض رو دیدی؟ خیلی خنده داره اینجا جزیره پامپه هاگالوس است...جزیره ای در اقیانوس نالام در حال انقلاض 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کارتن انقراض رو دیدی؟خیلی خنده داره اینجا جزیره پامپه هاگالوس است...جزیره ای در اقیانوس نالام در حال انقلاض چی میگه این؟؟؟ ما رو با گرازها مقایسه کرد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کارتن انقراض رو دیدی؟خیلی خنده داره اینجا جزیره پامپه هاگالوس است...جزیره ای در اقیانوس نالام در حال انقلاض این حرف یعنی چی؟:icon_razz:من خیلی تعصب دارم به زبان و قومم ها 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی میگه این؟؟؟ ما رو با گرازها مقایسه کرد؟؟ نه بابا یه قسمتش در مورد افتاب پرست بود اینی که روی زمین میکشی منم 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابایه قسمتش در مورد افتاب پرست بود اینی که روی زمین میکشی منم همشون توئی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تن بو پاتوق یا درابه گی بمه خوارو بی وه سم؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده