آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اینقد واضحه خوب یاد بگیرید دیگه ( خودم همه ی اینارو دارم کپی پیس میکنم ) گیانا که م زو وه ره نازدارم زو وه ره به س جاری بت بینم گیانم بو خوت به ره 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اینقد واضحه خوب یاد بگیرید دیگه ( خودم همه ی اینارو دارم کپی پیس میکنم ) گیانا که م زو وه ره نازدارم زو وه ره به س جاری بت بینم گیانم بو خوت به ره مینز اف(البته اینو عامیانه میگم) جون من زود بیا عزیزم زود بیا تا ببینمت حونم برات درآد 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مینز اف(البته اینو عامیانه میگم)جون من زود بیا عزیزم زود بیا تا ببینمت حونم برات درآد ترجمه نکن اینارو دیگه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ یاران تةطبیرص ، زامـم کـارییة دةردی ئةمجـارةم ئةویندارییة کؤترة باریکة نصضیری بـاز بص هةرطیزناتوانص بفأص،دةرباز بص چقد عمیق !!! 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ باشه مثلا: لخه رووی گه وره میشه روده بزرگه.... سول میشه سیبیل خاس میشه خوب چه رمگ میشه سفید چرکن میشه کثیف مسییییییییییییی مهدی گه وره:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مسییییییییییییی مهدی گه وره:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ آخه اینو چجوری ترجمه کنم من میشه: روده بزرگ سیبیل کثیف.....انگاری یجور فحش در اومد جووووونم مامانی خودم:ws28: این فحش را میرم به آرتاش بدم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ باخی بةهةشتم ، روخساری تؤیة ضاوم تامــةزرؤی دیداری تؤیة یـادی ثیرؤزت هـةر لـة دپـمایة تا أؤذی دوایـی کـؤتایی نایة الهی دورش بگردم چه دل پری داشته 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مث اینکه واجب شد برم این مقالاتمو پرینت بگیرم با این لپ تا پ و وسوسه یه پام اونجاس یه پام انجمن 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مسییییییییییییی مهدی گه وره:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ باخی بةهةشتم ، روخساری تؤیة ضاوم تامــةزرؤی دیداری تؤیة یـادی ثیرؤزت هـةر لـة دپـمایة تا أؤذی دوایـی کـؤتایی نایة الهی دورش بگردم چه دل پری داشته مامی تو کردی بلدی میای اونم شعرای غیر مجاز میگی:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ای وای من بد گفتم ؟ نکنه فحش بوده:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مامی تو کردی بلدی میای اونم شعرای غیر مجاز میگی:icon_pf (34): اره عزیزم مامی به شونصدتا زبان مسلطه فقط نمیدونم چرا انگلیسی رو تا حالا یاد نگرفتم :icon_pf (34): اینا همش مجازه ، در مورد دلتگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش کردی در دو سوت 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ای وای من بد گفتم ؟ نکنه فحش بوده:icon_pf (34): ن فحش نیست....ینی بزرگ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ای وای من بد گفتم ؟ نکنه فحش بوده:icon_pf (34): خوبه واست معنایی رو نوشته مامی بهش گفتی روده ی بزرگ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ن فحش نیست....ینی بزرگ روده شو جا ننداز 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اره عزیزم مامی به شونصدتا زبان مسلطه فقط نمیدونم چرا انگلیسی رو تا حالا یاد نگرفتم :icon_pf (34):اینا همش مجازه ، در مورد دلتگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش کردی در دو سوت قررررررررررررررررربون اون شونصد زبونتو بررررررررررررم داری تقلب میکنی که اونم شعرای عشقولانه:icon_razz: گشنمونه مامی ناهار چی داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ روده شو جا ننداز روده نگفت که....گه وره میشه بزرگ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ غه مبارم غه مبار....جوانی پیرمی کرد 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه واست معنایی رو نوشته مامی بهش گفتی روده ی بزرگ نخیرم اصن خود مهدی گفتش یعنی بزرگ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده