Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا اونجا چه خبره...اینجا خبری نیس 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونجا چه خبره...اینجا خبری نیس شما پاشو اتاقتو جمع و جور کن:vahidrk: فک کردین نمیدونم به هم ریخته اس 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما پاشو اتاقتو جمع و جور کن:vahidrk: فک کردین نمیدونم به هم ریخته اس اتاق ما انقدر تمیز وزیبا و مرتب و منظمه که حتی جای سوزن هم گیر نمیاد بچه ها شبا عمودی میخوابن توی اتاق...از بس وسایل افقی چیده شده...نمیدونم چرا این وسایل روز به روز بیشتر پیشروی میکنن توی اتاق...دیگه خودمون جا نمیشیم یکی از بچه ها توی راهرو میخوابه بنده خدا 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتاق ما انقدر تمیز وزیبا و مرتب و منظمه که حتی جای سوزن هم گیر نمیادبچه ها شبا عمودی میخوابن توی اتاق...از بس وسایل افقی چیده شده...نمیدونم چرا این وسایل روز به روز بیشتر پیشروی میکنن توی اتاق...دیگه خودمون جا نمیشیم یکی از بچه ها توی راهرو میخوابه بنده خدا بله دیگه اتاق پسرا از این بهتر نمیشه پاشین برین جمع کنین دیگه دل هم اتاقی ها را شاد کردن بسی کار شایسته ایست 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله دیگه اتاق پسرا از این بهتر نمیشهپاشین برین جمع کنین دیگه دل هم اتاقی ها را شاد کردن بسی کار شایسته ایست نه از اتاق ما منظمتر هم هست...شاید باور نکنی ولی یکی از اتاقا هست که بچه ها میتونن افقی توش بخوابن...خیلی بچه سوسولن 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه از اتاق ما منظمتر هم هست...شاید باور نکنی ولی یکی از اتاقا هست که بچه ها میتونن افقی توش بخوابن...خیلی بچه سوسولن شما به اونا میگین سوسول؟؟؟؟:vahidrk: بزنم لهتون کنم ایا؟ اونروزی یکی از پسرای کلاس میگفت چرا خانوما به بوی پای اقایون گیر میدن؟مردی که پاش بو نده مرد نیست یعنی خواستم بزنم لهش کنم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما به اونا میگین سوسول؟؟؟؟:vahidrk:بزنم لهتون کنم ایا؟ اونروزی یکی از پسرای کلاس میگفت چرا خانوما به بوی پای اقایون گیر میدن؟مردی که پاش بو نده مرد نیست یعنی خواستم بزنم لهش کنم متاسفانه من چون پام بو نمیده احساس میکنم هنوط مرد نشدم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متاسفانه من چون پام بو نمیده احساس میکنم هنوط مرد نشدم آقایی 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقایی خواهش میکنم قابلی نداره 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کومار چته قشنم دروس کرده بیترم بوت نه توخوا گه رکته شکنجه روحیم به یت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فره نامردی هم تو هم امیر من گرکمه لذت برن لی چت قشنانه که دروسی ئکم اما کو قدر بزانن:icon_razz: نم گرکه نم گرکه آی خوا مرو خوا آییییییییییییییییییییییی ئه م دانه به صدای یوسف اسدی گروه خم روین بخونه(آییییییییییییییی حااااااااااااااااااااای وااااااااااااااااااااااای) داخوم بمنم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کومار هه رچی واقسه ئه کی بیر کور خاله م ئکومو ئه ویش هه روا قسه ئکات.....ای خواااااااااااااا داخو بمنم جاچکه توم آدامس دنیز های له کوینه...بو نای بو پاتوق؟ آتوسایش ئه ونه چزی خوارگه له من ذاتی نیه بت 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوشم اومد...دیر اومدی زود میری ها...کجا بودی این همه مدت:vahidrk: خیلی سرم شلوخه خوب. منو دعوا نکنیااااااااااااااااااااااا وگرنه گریه میکنم. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی سرم شلوخه خوب. منو دعوا نکنیااااااااااااااااااااااا وگرنه گریه میکنم. خوش به حالت سرت شلوغه نترس کاریت نداریم راحت باش 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آااااااااااااااااااااااااااااای نفس کش 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آااااااااااااااااااااااااااااای نفس کش 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ د جرات داری بیا بیرون آرتاش 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ د جرات داری بیا بیرون آرتاش احوال هوشنگ آقا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احوال هوشنگ آقا یه زمانی مراد بودم بعدش شدم آرمان بعدش شدم هوشنگ الانم دلتنگ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده