Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سر من درد نمیکردی زندگی نباختمی خب رشتش چیه؟حتما اونم سایر رشته هاست!همکلاسیته دیگه آره؟ 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب رشتش چیه؟حتما اونم سایر رشته هاست!همکلاسیته دیگه آره؟ این سایر رشته ها شماهارو میریزه تو جیبش تقدیم به جوزف(میدونم که حالش گرفته): ببین ببین این گریه یه مرده مردی که گریه هاش ظهور درده داریوش 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این سایر رشته ها شماهارو میریزه تو جیبشتقدیم به جوزف(میدونم که حالش گرفته): ببین ببین این گریه یه مرده مردی که گریه هاش ظهور درده داریوش ئه یژه آی دا هی به دا دردم کاریه دوای درده گم نازانم چس 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه یژه آی دا هی به دادردم کاریه دوای درده گم نازانم چس من ئه یژم ئه م کوره لی قومیاگه ئیوه بیژن نه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کومار چیت لی قوماوه؟ هی داد هی بیداد کی وه ها بوگه کی کومار بولای دلداری چوگه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دس خوش ئابرا ناصر ..فره قشنه دلم هلپرکی گرک ده با بو کومار ژن بخوازین له زماونه کی هه لپرکه بکین وا باش نیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راسی ئابرا ناصر ئتانی گورانی" می توره "لی عباس کمندی لی را دانی؟ بوی ده گه رم ئه گر پیام کرد دای ئه نیم 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کوره ئارام بی خومان ژنی بو بخوازین.ازدواج غیابی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کوره ئارام بی خومان ژنی بو بخوازین.ازدواج غیابی من ژنم نه گرکه هااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من ژنم نه گرکه هااااااااااااا قصه جوزف هه ژار عاشق ئه که ین جا نوبه ی تویش ئه گه یه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راسی ئابرا ناصر ئتانی گورانی" می توره "لی عباس کمندی لی را دانی؟ ئاجی ئارام که میک له ئاههنگه کی دا بنیه:دی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قصه جوزف هه ژار عاشق ئه که ینجا نوبه ی تویش ئه گه یه من زنم ناویت ئه وه یعنی گرگیه اتوسا...... من ژنم ناویت کچم ئه ویت:دی 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه وه یعنی گرگیه اتوسا...... ئه ره.ئه مانه گیشتی افعال معکوسه راسی جوزف له م دوره دیاری نیه.دیشه و حساوی حالیم گرد 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه ره.ئه مانه گیشتی افعال معکوسهراسی جوزف له م دوره دیاری نیه.دیشه و حساوی حالیم گرد نه خیر کومار حالی نه گیریت 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نم وت اتوسا ئم ناصره لی کومار زیاتر هول زن هاوردنیه تو خویشکمی ایشی زن بو بهینی:دی 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خیر کومار حالی نه گیریت له ئه و موزمار دفاع مه که:vahidrk: نم وت اتوسا ئم ناصره لی کومار زیاتر هول زن هاوردنیه ئارام ئه مه له ئه و سر به تو کانه . ئه زانی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دی خاص ......دا بژه بزانم کیت ناته ژر سه ر تا بروم بیخوازم بوت؟ گویچکه ت بیره تا بیژم با آتوسا نه ژنفیت 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دا بژه بزانم.خیالت راحت بژه خوت یکی بیژه بزانم نظرو چونه؟ 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گویچکه ت بیره تا بیژم با آتوسا نه ژنفیت و نفعته منیش بیژنفم کاری مه که ئه و بلا وا هاوردمه سر جوزف بیترمه سر تویش. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انگلا مرکل خاصه؟ آره باشه دی زووکه با بروین درخوای 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده