Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :gnugghender:چه ن سالیه؟له بالا ئه گه یته تو؟ بالای منو دیگه بوچه؟ کی چن سالیه من تکذیبی ئه کم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هل لی ئیسو مارس بویت جفت 6 بی تو نهاتگه:vahidrk: دی باشه دو نفری فکر ئه کن چار من ئه کن آی نفس کش 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زوری هاوردگه با مالو کی ژن ئخوازم:icon_pf (34): چاو کورگل ئکی اطلاعاتو فره دقیقه ... من خوم نمزانی زورم کرگهبیچاره باوکم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بالای منو دیگه بوچه؟کی چن سالیه من تکذیبی ئه کم تاریفیم ژنفتگه قه راره له سنه که نیشکه بیکه ینه کول محمد.ا تویش خو ژیر سه رو معلومه... تهاجم فه رهنگی و ئاوه ئه یژن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تاریفیم ژنفتگه قه راره له سنه که نیشکه بیکه ینه کول محمد.ا تویش خو ژیر سه رو معلومه... تهاجم فه رهنگی و ئاوه ئه یژن محمد وا تماشا مکه له قدیمو ئه یژن سربه ژیرگان خطرناک ترن منیش فره بالام برز نیه...یک مترو ورده یگم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زوری هاوردگه با مالو کی ژن ئخوازم:icon_pf (34): چاو کورگل ئکی کوره ئه وه دلی ها پیو جا نایرتیه رووا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کوره ئه وه دلی ها پیو جا نایرتیه رووا من 25 سالمه...بو من تیز بازی در نه یرن من ختم ئه م کارگلمه تازه 2 ژنم هس...قراراه بچمه داوای سومی:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کوره ئه وه دلی ها پیو جا نایرتیه رووا ناوت ئه توه؟ئه تو؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه و شه ر خوتان کن منیش ئه روم پخه فم فره شکت بوم ئمرو شوتان خوش راسی اتو چه خه ور لی عتیق عقیق ئه یژی؟سلامی هه س له خزمه تو ووتی چاوه رووان ئه م هاوشاریمه شه وت خوش. 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ محمد وا تماشا مکهله قدیمو ئه یژن سربه ژیرگان خطرناک ترن منیش فره بالام برز نیه...یک مترو ورده یگم ئیوه شارسازیگه ل موزماریکین مه گه ر هه ر طبیعت بیتانشناسه له طرف بالایشو خو فیره معضلکمان نیه 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنیز هه م دوواره سوتیت دا باوک شیرینی دقیق هاورده به ر چاوی خو 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئیوه شارسازیگه ل موزماریکینمه گه ر هه ر طبیعت بیتانشناسه له طرف بالایشو خو فیره معضلکمان نیه موزمار خوتی سایر رشته گل طبیعه تیش نامانشناسه راسی بموتا 2 مترم دچار معضل ئه وین 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه و شه ر خوتان کن منیش ئه روم پخه فم فره شکت بوم ئمرو شوتان خوش راسی اتو چه خه ور لی عتیق شوت خوش ئارام ئه م آتوسا آیسه کچل ئه کم تنیاس ذاتی نیه رقابت بکات دایه کنار...هر تو چویت خوی قایم کرد...آی نفس کش 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موزمار خوتی سایر رشته گلطبیعه تیش نامانشناسه راسی بموتا 2 مترم دچار معضل ئه وین ئه و ئانه مشیا تک دار و درخت پیوندت برقرار کردایه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه و ئانه مشیا تک دار و درخت پیوندت برقرار کردایه فره یش حظ که ی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شوت خوش ئارامئه م آتوسا آیسه کچل ئه کم تنیاس ذاتی نیه رقابت بکات دایه کنار...هر تو چویت خوی قایم کرد...آی نفس کش و قول ئه م تارانیگه له(له وانه وا نیاتگسه ژیر سه ر):زهی خیال باطل 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و قول ئه م تارانیگه له(له وانه وا نیاتگسه ژیر سه ر):زهی خیال باطل ئه گر بزانی کیم نیاگه ژیر سر 2 متر بالایه 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه گر بزانی کیم نیاگه ژیر سر2 متر بالایه جوزف ته ک منو ئارام غه ریوی مه که دوچار درد عشق بویت بیژه پیمان تا مشاورت پی به ین ده سی ده سی دامه شوو 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جوزف ته ک منو ئارام غه ریوی مه که دوچار درد عشق بویت بیژه پیمان تا مشاورت پی به ینده سی ده سی دامه شوو تو اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی:ws28: 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی:ws28: سر من درد نمیکردی زندگی نباختمی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده