آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئاوه رفیقهئارام نازانم چه بیژم چون سپاسو له بکم :icon_gol: فره خوشتم گرکه حالیو گرد ترجمه کنین بینم چی گفتین این وسط یه فره دیدم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کدوم سوالو جواب ندادم منآیا اذیت کردن جوزف کار درستیست؟ آیا خطاب کردن جوزف به صفت کریه اعتماد به سقف کار درستیست؟ پست 890:w000: خوب فک کنم اعتماد به آسمون براتون مناسب تر باشه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بوچه کوردی قسه ناکی ؟:w02: ئیلامی قشن کوردی قسان ئه کن....... من بچه ام؟ من فقط کُردی ایلامی میفهمم ولی حرف زدنش یکم برام سخته 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینارو نیگادرِ آب انار واسه هم باز میکنن نخیر خه ریکین له یک ترین حمایت ئه که ین حسود 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نخیر خه ریکین له یک ترین حمایت ئه که ین حسود اگه راس میگی فارسی بگو تا اعتماد به نسفتو یه سوته بفرستم زیززمین:gnugghender: تازه! حمایت و حسودشم فهمیدم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با کی بودین:vahidrk: من فریم؟ چی خوبه آرام جان اینم داداشه تو داریشیطونه میگه بزنم بره هوا دیگه نیاد پایین ئای برا نه! گه رکیه شوتم بکات نه یمه خوارو من بچم الفرار 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی اقای "اعتماد به سقف" چرا به شما میگن "کومار"؟ چون اصالتا هندی هستم ولی به کردا علاقه زیادی دارم...تازه یه مدتی مهاراجه بودم استعفا دادم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه وه به هاره گول سر ده رتیری به لام گولی من ئو یوی به خاک ئه سپیری 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منیش فره خوشتم گرکه دی:icon_gol: با بعضی کس گل هه ر بی ژن ئاو ئنار ئکنو بو یه ک هه ر وه ها با بته گورکه له بان دلیان بمنتو 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چون اصالتا هندی هستم ولی به کردا علاقه زیادی دارم...تازه یه مدتی مهاراجه بودم استعفا دادم ای ول 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اینا حالیم نمیشه از این به بعد کردی حرف میزنی :vahidrk: زبان مادریته مثل اینکه........ از امشب بهت مشق کردی میدم یه خانم معلم دکتر:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما رفتیم سی خودمون خدافظ بابا شوخی کردیم به خدا آرتاش نرو نرو 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه وه به هاره گول سر ده رتیری به لام گولی من ئو یوی به خاک ئه سپیری 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم دیگه باید برم ای ول خیلی باحالین بچه ها بااااااااااای 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منالکان من بروم قولم داگه بی هستی بره اطلاعات جم ئاوری بنمه طوفان فکری دوارا ئتانبینمو هه ر خوش بی ن گشتان........ بچو بزانم طوفانگ ئه خه یته ره گه 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم دیگه باید برمای ول خیلی باحالین بچه ها بااااااااااای خوشحال شدم بازم بیا 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هاوار ئه یهاوار هاوار بیهانه ...... 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوشحال شدم بازم بیا چشم شما هم بمون 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هاوار ئه یهاوار هاوار بیهانه ...... ناصر هناسه ئه که شی ئا برا؟ بلا دوره انشالله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده