آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دی باشه تماشا بکه وره اعصابمان شپرز مکه ئارتاش بشه جون میزنمتون میرین میفتین وسط حال ها 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئافرین گلی .....کوردی حالی ئه بی از کلمات میفهمم چی میگین زیاد حالیم نیستبیا به این آقا جوزف هی 7-8تا امپول گنده بزنجیگرم حا بیاد 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاوتان لی بیت سلام شیخ نسوختین که 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دی بژه هایته خانه ی سالمندان ئه یچه وسه سرای سالمندان تازه منالگان دیانیان نیه بعضگیان ئه ونه درسیان خوینگه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه در نوشابه ای واسه هم باز میکنن نفله ها 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه یچه وسه سرای سالمندانتازه منالگان دیانیان نیه بعضگیان ئه ونه درسیان خوینگه راستی اقای "اعتماد به سقف" چرا به شما میگن "کومار"؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه در نوشابه ای واسه هم باز میکنن نفله ها عوضش واسه شما کسی در دوغ هم باز نمیکنه 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاوتان لی بیت ناصر به له دس خل لینچان نجاتم به وازم له نایرن 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ناصر به له دس خل لینچان نجاتم بهوازم له نایرن mhfvh ئابرا خوم ده یان کوژم کی وازو لی ناییریت؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فره خاصه فریماه.. بم بو لات قشن حالی ئه وی لی م.... خیلی خوبه فریماه وقتی اومدم پیشت قشنگ ازم حالی میشی به داداش خودم که امپول نمیزنم خب ئاوه رفیقه ئارام نازانم چه بیژم چون سپاسو له بکم :icon_gol: فره خوشتم گرکه حالیو گرد 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوش هاتی ئابرا هایته کوو؟ ببوره ئازیز نبوم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ mhfvh ئابرا خوم ده یان کوژمکی وازو لی ناییریت؟ قزات ناصر گیان آرتاش و BLUE ANGEL بکوژه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون وقت این کومارِ اعتماد به سقفی به من میگه چرا کم پیدا شدی:w888: گلومو پاره کردم جوابمو نمیده:w00: 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئاوه رفیقهئارام نازانم چه بیژم چون سپاسو له بکم :icon_gol: فره خوشتم گرکه حالیو گرد اینارو نیگا درِ آب انار واسه هم باز میکنن 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون وقت این کومارِ اعتماد به سقفی به من میگه چرا کم پیدا شدی:w888: گلومو پاره کردم جوابمو نمیده:w00: کدوم سوالو جواب ندادم من آیا اذیت کردن جوزف کار درستیست؟ آیا خطاب کردن جوزف به صفت کریه اعتماد به سقف کار درستیست؟ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه در نوشابه ای واسه هم باز میکنن نفله ها با کی بودین:vahidrk: فره خاصه فریماه.. بم بو لات قشن حالی ئه وی لی م.... خیلی خوبه فریماه وقتی اومدم پیشت قشنگ ازم حالی میشی به داداش خودم که امپول نمیزنم خب من فریم؟ چی خوبه آرام جان اینم داداشه تو داریشیطونه میگه بزنم بره هوا دیگه نیاد پایین 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کومار .طرحکمان لی خانه ی سالمندان گذران ساعت 1 نیورو ایانوت ئه مه شامه ئیخون:ws28: منیش ئه ول جا ر بیستم وتم مگر شت خانه س.....گشتیان گرژ بونو لی م ئه و وایکینگه له هچه چتیانه برعکسه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شیخ خجالت نمیکشین جواب سلام منو نمیدین ناسلامتی مرید بودیم یه زمانی:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده