Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدو بیارش..... بهش گفتم. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نتیجه کنکور چی شد فرنوشی؟ خراب کردم.2665 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرام جونم ببشخید من باید برم. تا بعد بای. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من رفته بودم شام بخورم...لپ تاپم روشن بود و اینجا آن بودم ولی خودم نبودم چرا تهمت می زنید 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو چرا اینجا کم پیدا شدی با ساتور نصفت کنم آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو چرا اینجا کم پیدا شدیبا ساتور نصفت کنم آیا؟ چی چی میگین:w888: بس که شما و دنیز کُردی ای حرف میزنین که من نمیفهمم دیوونه شدم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چیه آرتاش دلت کتک می خواد اینجوری به ساعت نگا نکن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی چی میگین:w888:بس که شما و دنیز کُردی ای حرف میزنین که من نمیفهمم دیوونه شدم خب شرمنده دیگه همینه که هست چرا نمیای تو؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چیه آرتاش دلت کتک می خواداینجوری به ساعت نگا نکن اینو بگیرین چرا نگا نکنم هااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب شرمنده دیگه همینه که هستچرا نمیای تو؟ اومدم دیگه خوش هاتم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شام ئستا....... من چوم عصرانم خوارد تمت چس راس ئژم دی:icon_razz: دی خوابگای دانشجوییه خو رستوران برج میلاد نیه ساعت 7 تا 8 شام آن پمان نوش گیانت 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینو بگیرینچرا نگا نکنم هااااااااااااا فِرَ دوسِت دِرَم جوزف فقط فریماه حریفت میشه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینو بگیرینچرا نگا نکنم هااااااااااااا دی باشه تماشا بکه وره اعصابمان شپرز مکه ئارتاش 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فِرَ دوسِت دِرَم جوزف فقط فریماه حریفت میشه:gnugghender: زهی خیال باطل من بی حریفم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فره خوش هاتی فریماه.... چی خه ور ممنون دنیز جونم خبر سلامتی شما 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دی خوابگای دانشجوییه خو رستوران برج میلاد نیهساعت 7 تا 8 شام آن پمان نوش گیانت فهمیدم چی گفتی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فِرَ دوسِت دِرَم جوزف فقط فریماه حریفت میشه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زهی خیال باطلمن بی حریفم اها یادم نبود شما همونی هستی که اعتماد به سقفه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده