Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فره نامردی غلط املایی مه گره دی.... حالت تهاجمی قشن هاتی اتوسا دوشو وتی لی به ر دقیق رد بوگه بیر من کفتتوو ........ آتوسا کیه؟نایشناسم! شیرینی دقیق و تاقه دار گشتمان ئه خاته بیر ئارام 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هاوشاری خومانه..ناو کاربریکیم لی بیر چوتو.... قربانی ئه وه ...منیش بی دیتنی ئه وه خوشحال ئه بم و زیاتر بیری سنه ئه کفموو دی تو خو له سیر و سفر خوشو ته سره گ به بو سنه با بتوینین! راسی آخرین را کی له سنه بویت؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوشم تیت بروم جه گله که تا ئستا نچوگم تقریبا 10 سال لی مو به ر :w58:10 ساله ناتگی بو سنه؟ ئه ی خوزگم به خوت شوخیم کرد...چون طاقت تری سنه نیت؟من سنه عشقمه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با خوت بیت بو ئیرا جا ئزانی چه ئژم...... سنه عشقی منیشه ..... من ئه روم پخفم کومار.......شو خوش..... اراااااااااام.کردی مگه؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با خوت بیت بو ئیرا جا ئزانی چه ئژم...... سنه عشقی منیشه ..... من ئه روم پخفم کومار.......شو خوش..... سنه عشق مشترک تواو کوردگانه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئژم کومار ریواس هاتگه؟ ئه ویش لی بان ئاویر دانیشی بی خوی....... ئه ره هاتوه آیسه وره من خو هامه تاران ریواسم گه ره که راسی ئه و ممالک اروپاییه ریواسیان هس؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منیش گرکمه......ممالک غربی ئاخر چه ئفامن ریواس چس......... کومار کولره م درس کرد ئمرو برو بیوینه بزانه هه رو ک ئه وی سنه س:hapydancsmil: :ws28: کولیره دوروس نکه ی ئامان دیپورتت ئه کن راسی گه ره کمه بم کمپانی دوخواو شلکنه له اروپا تاسیس بکم..تویش بازاریابی بکه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به گیان خوم دوخوام دروس کرد پارکه عصرانه میوانم بو نیه واکینگن هه ر نیان ئفامی چون ماست گرم ئکره و ئوت غذا........ولی ئه ونه هزیان کرد دی خاص ری کفه بی ئه و خل (khel) وایکینگه هر ئه زانن شکار بکن جاره وارد مرحله گیاه خواری و لبنیات نه وگن وازانم دمیان ئه تقان بو دوخوا 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28: ئیچه ئه ونه دمیان ئتقان بوی ....رایکیان دلمه م دروس کرد واسه ئه چون گلا ئخون ....:ws28:..ویانئزانی ئمیش واکینگین ولی خوایکی ئمیش دسه کمکمان لی وان نیه گلا خواردن:icon_pf (34): :ws28: دوینه یان په به با بزانن غذا به چه ئه یژن!!شلمیشیان په به راسی ئه م موجودات خارجیه گیلاخه و حمه گیاو شن یان هس؟ 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صدای " َ فتحه " این صدا را در کردی بصورت ( ــه / ه ) می نویسند . در زبان فارسی صدای فتحه تلفظ می شود اما روی کلمه اعراب گذاری نمی شود اما در زبان کردی هم تلفظ می شود و هم نوشته می شود. صدای " ِ کسره " این صدا را در کردی بصورت ( ـێـ / ــێ ) می نویسند . در زبان فارسی صدای کسره تلفظ می شود اما روی کلمه اعراب گذاری نمی شود اما در زبان کردی هم تلفظ می شود و هم نوشته می شود . صدای " ُ ضمه " : این صدا را در کردی بصورت ( ـۆ / ۆ ) می نویسند . در زبان فارسی صدای ضمه تلفظ می شود اما روی کلمه اعراب گذاری نمی شود اما در زبان کردی هم تلفظ می شود و هم نوشته می شود . به شکه م ریزی زمانتان تقویت که ن!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آری سحری ......:hapydancsmil: فره خوش هاتی بو ئرا ئازیز گیان...... خیلی خوش اومدی به اینجا عزیز جان........ :aghosh: مرسی عزیزم اینجا من چیزی سر در نمیارم. کرد کردستان یا کرمانشاه؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :aghosh:مرسی عزیزم اینجا من چیزی سر در نمیارم. کرد کردستان یا کرمانشاه؟ هیشکدوم سنندج البته آرام چون آن نیس من جواب دادم...الفرار 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حیف که فلاش پلیر ندارم و نمیتونم این فایل رو ببینم!احساس میکنم کاسه ای زیر نیم کاسس 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نازانم اخر دوینه. و شلم. تازه خوشیشم نایت لی:icon_razz: ئم موجودات فره هز بی پیتزا و سیب زمینی ئکن ئه زانم ئه م خل لیان شامپوه گشتیان فست فودیو مک دونالدین برخلاف خل آمیتا چاخان(آمیتا باچان) ئاوا گشتیان تون مزاجن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هوس کردم فیلم هری پاتر 8 رو ببینم ولی حیف توی همون 7 موندو تموم شد 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28: گرکته عکس لی مک دونالدت بو دانم؟ ئه ره دای بنه ... من له تک الوین تافلر نظریه پرداز غربی سریگ نظریه مان داگه له مورد مکدونالیزه بون و فوردیسم و آمریکایی بون 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام. اطاعت امر کردیم.خانوم دکمل 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام فرنوشی بزرگواری خانومی........پاتوق خودمونه باید بیای دیگه خانوم مهندس .... سلام. خواهش میکنم.آره دیگه باید بیایم دورهم باشیم. عجیبه که کومار نیستش 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اره کردیت هم تفویت کن....... الان میاد .بچه دوستای جدید پیدا کرده سرش شلوغه عجبا الان میرم دنبالش. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده