Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره بابا کارم 19 19دهخیلی زیاد بیچاره هم کلاسیم خسته شد خب بذار یه چیزای جدیدتری بهت آموزش بدم بهش بگو زردوالهzardavala یعنی زنبوز از نوع بی عسلش یا بگو ئه یچه بوچه ناوتaycha bocha navet یعنی همه چی اوکیه ولی این کردیش خنده داره 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بذار یه چیزای جدیدتری بهت آموزش بدمبهش بگو زردوالهzardavala یعنی زنبوز از نوع بی عسلش یا بگو ئه یچه بوچه ناوتaycha bocha navet یعنی همه چی اوکیه ولی این کردیش خنده داره ای خدا چقدر خندیدممرسی آقای جوزف الله ساخلاسین سیزی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قابل توی نیه آریو گیان مین وه ک له م جوون؟ 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مین وه ک له م جوون؟ آریو دس کوردگانو له پشتو بسگه ئه ونه جوان قصه ئه کی 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آریو دس کوردگانو له پشتو بسگه ئه ونه جوان قصه ئه کی مین ئه م بون 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نیشتمانم لی تنگای دلموو هاوارت ئی کم خوشم ده وی روژیک دیسان ئی گرمو و لی سه ر برزایی ئاویری گوره بانگی عیشق و ئازادی سر ئی دم....... ئارام ..... زور جوان بو ئارام احساسم کرد هن ماموستا شریفه...ئا فرین قلمت جوانه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سپاس کوماری ماموستا شریف لی کو .منی هه ژار لی کوو چند سال لی مه پی ش لی گل مجله ی سروه هاوکاریم ئی کرد....... دی خو ماموستا هژار خفن تر بو من خوم قانعم باوه تو فره خفنی ئارام..من چون توم دیر کشف کرد 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نِخازین بِخَفین؟ دی بخفه برا خو سنیام له ژیر سرو لا نبرگه ئه ونه اعصابو شپرزه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دی بخفه برا خو سنیام له ژیر سرو لا نبرگه ئه ونه اعصابو شپرزه ایلامی بگو اینا چیه ردیف کردی 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایلامی بگو اینا چیه ردیف کردی میگم خب بخواب من که بالش زیر سرتو کش نرفتم انقد اعصابت به هم ریخته 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم خب بخواب من که بالش زیر سرتو کش نرفتم انقد اعصابت به هم ریخته بالاش بچه ی مردمو چرا کش میرین اخه هانمیگما از اسمون اومدم زمین همش جو بودا 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بالاش بچه ی مردمو چرا کش میرین اخه هانمیگما از اسمون اومدم زمین همش جو بودا میدزدن بعد انکار هم میکنن:w888: 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدزدن بعد انکار هم میکنن:w888: آره جون عمم تو هم همینجوری وایمیستی نگاه میکنیآخه کی میتونه بالش تو رو کش برهمیزنی ناکار میکنی والا 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره جون عمم تو هم همینجوری وایمیستی نگاه میکنیآخه کی میتونه بالش تو رو کش برهمیزنی ناکار میکنی والا بابا خنجر از پشت زدن بهم وگرنه خودم 10 تا غولو حریفم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا خنجر از پشت زدن بهم وگرنه خودم 10 تا غولو حریفم خواهرمون غول کشه 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی بیات یه فحش درس حسابی یادم بده به کردی تابه این ارتاش بدم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی بیات یه فحش درس حسابی یادم بده به کردی تابه این ارتاش بدم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فحش چیه لادنی زشته عزیزم میبینی تو رو خدا آرام جان شیطونه میگه بهش بگم شپرز 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فریماه جان یعنی الان نگفتی؟ آفرین اینو چجوری یاد گرفتی؟ نه دیگه نگفتم که این حرف شیونه بود حرف من نبود که آقاز جوزف آدم هوا بفرست یادم دادن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده