دل مانده 7714 ارسال شده در 19 تیر، 2013 بابا چرا انقد حساسیباهات شوخی کردیم می خواستم ببینم چقدر تحمل میکنی توی شرایط سخت قرار بگیری الان دقیقا میشه نتیجه رو بگی؟ آستانه تحمل رو میگم 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 الان دقیقا میشه نتیجه رو بگی؟ آستانه تحمل رو میگم خب از بالا آدرس نمیدم چون گم میشی از پایین ادرس میدم که زود برسی آستانه تحملت نسبتا متوسطه 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 می دونی فرق من با برف چیه ؟ برف میاد و به زمین می شینه ولی من همین جوری هم به دل میشینم.آخه آدم انقد تو دل برو 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 19 تیر، 2013 خب از بالا آدرس نمیدم چون گم میشیاز پایین ادرس میدم که زود برسی آستانه تحملت نسبتا متوسطه من من منم تست کن :mrsbeasley: 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 تیر، 2013 خب از بالا آدرس نمیدم چون گم میشیاز پایین ادرس میدم که زود برسی آستانه تحملت نسبتا متوسطه یعنی میانبرت منو کشت ولی من خداییش ناراحت نشدم اما همیشه بهم میگن ادم حساسی هستم نکنه راس میگن 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 من من منم تست کن :mrsbeasley: الان که نمیشه یه شب دیگه یهو تستت میکنم که نفهمی جریان چی بوده اصلا 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 تیر، 2013 می دونی فرق من با برف چیه ؟ برف میاد و به زمین می شینه ولی من همین جوری هم به دل میشینم.آخه آدم انقد تو دل برو این اعتماد به نفسو بگو از کجا اوردی ماهم بریم یه کم برداریم 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 یعنی میانبرت منو کشت ولی من خداییش ناراحت نشدم اما همیشه بهم میگن ادم حساسی هستم نکنه راس میگن من که شوخی کردم ولی خب دوستات بهتر میشناسنت دیگه...میگه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 این اعتماد به نفسو بگو از کجا اوردی ماهم بریم یه کم برداریم اعتماد به نفس رو از نفس میارن اینی که من گفتم اعتماد به سقفه که از سقف میارن 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 19 تیر، 2013 یعنی میانبرت منو کشت ولی من خداییش ناراحت نشدم اما همیشه بهم میگن ادم حساسی هستم نکنه راس میگن اوه اوه اوه حواست خیلی به جوزفی باشه ها ، یه پا طالع بین و وانشناسه ، ندیده و حرف نزده همه چی از طرف میفهمه :icon_pf (34): یادته جوزفی بهت یه سلام دادم ، منو توصیف کردی ؟ :icon_pf (34): 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 19 تیر، 2013 الان که نمیشه یه شب دیگه یهو تستت میکنم که نفهمی جریان چی بوده اصلا ینی تو الان آستانه تحمل منو نمیدونی ؟ 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 اوه اوه اوه حواست خیلی به جوزفی باشه ها ، یه پا طالع بین و وانشناسه ، ندیده و حرف نزده همه چی از طرف میفهمه :icon_pf (34):یادته جوزفی بهت یه سلام دادم ، منو توصیف کردی ؟ :icon_pf (34): اگه ریا نشه من میخوام یه پتانسیل هایی رو از خودم بگم که هیشکی نداره مثلا من فقط از روی لباس طرف میتونم بفهمم که پلیسه یا پلیس نیست یا فقط از روی رنگ ماشین میتونم بفهمم تاکسیه یا شخصی اصلا یه وضعیه که نگو . . . آقا اینجا پاتوق کردیه همش که شد فارسی 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 تیر، 2013 من که شوخی کردم ولی خب دوستات بهتر میشناسنت دیگه...میگه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها البته حساس بودن من طوریه که میریزم توو خود بدبختم و به روی طرف مقابل نمیارم البته وقتی حرف بدی زده باشه ها 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 ینی تو الان آستانه تحمل منو نمیدونی ؟ ئه زانم و نایژم با بته گوره که له بان دلو بمنتو اگه اینو معنی کنی من از زندگی حرفه ای خداحافظی می کنم 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 تیر، 2013 اگه ریا نشه من میخوام یه پتانسیل هایی رو از خودم بگم که هیشکی ندارهمثلا من فقط از روی لباس طرف میتونم بفهمم که پلیسه یا پلیس نیست یا فقط از روی رنگ ماشین میتونم بفهمم تاکسیه یا شخصی اصلا یه وضعیه که نگو . . . آقا اینجا پاتوق کردیه همش که شد فارسی یعنی من امشب میرم نماز شب میخونم و تورو نفرین میکنم که بتتترررررکیییییی 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 تیر، 2013 ئه زانم و نایژم با بته گوره که له بان دلو بمنتو اگه اینو معنی کنی من از زندگی حرفه ای خداحافظی می کنم فاطمه! میگه میدونه اما نمیگه بزن لهش کن 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 19 تیر، 2013 ئه زانم و نایژم با بته گوره که له بان دلو بمنتو اگه اینو معنی کنی من از زندگی حرفه ای خداحافظی می کنم اغااااااااا قبول نیت یه باره سخت میگی من میدونم ..... دل ..... 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 19 تیر، 2013 فاطمه!میگه میدونه اما نمیگه بزن لهش کن یکی یکی واسم کلمه هاشو ترجمه میکنی ؟ 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 19 تیر، 2013 یکی یکی واسم کلمه هاشو ترجمه میکنی ؟ زانم=میدونم نایژم=نمیگم فقط همینو بلدم:shame: 3
ارسال های توصیه شده