Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به به چه بویی هم دارن بوش همه انجمنو برداشته ممنون:hapydancsmil: (اینم بگیر البته:vahidrk: تا تو باشی دیگه به نامحرمت نگی دوست دارم فراوون) :5c6ipag2mnshmsf5ju3فکر کردم پسری خب شرمنده خیلی ازت بدم میاد...می خوام سر به تنت نباشه ازم حمایت کنید بچه ها الان میاد میکشه منو:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو له هه مو بی ره زان سلاو ئارام..بگه یه به داام..ایسه بلو آنجل ئه م قرتنه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3فکر کردم پسری خبشرمنده خیلی ازت بدم میاد...می خوام سر به تنت نباشه ازم حمایت کنید بچه ها الان میاد میکشه منو:icon_pf (34): بله لابد بخاطر سیبیلای کلفتم و صدای مردونم فک کردی پسرم حق داری خوب خواهش میکنم (این گل هم بگیر چون به نامحرمت گفتی دوس دارم سر به تنت نباشه) 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو ئارام..بگه یه به داام..ایسه بلو آنجل ئه م قرتنه مَ هاتم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3فکر کردم پسری خبشرمنده خیلی ازت بدم میاد...می خوام سر به تنت نباشه ازم حمایت کنید بچه ها الان میاد میکشه منو:icon_pf (34): اجازه من اینجا یه سواله فقهی فلسفی شرعی انسانی دارم مگه دوس داشتن اشکالی داره 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ اجازه من اینجا یه سواله فقهی فلسفی شرعی انسانی دارم مگه دوس داشتن اشکالی داره نه چه اشکالی داره اما فک کنم از نظر شرعی به نامحرم گفتنش مجاز نباشه البته اینترنتیشو نمیدونم من شوخی کردم فاطمه جون تازه جوزفی فک کرده بود من پسرم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ اجازه من اینجا یه سواله فقهی فلسفی شرعی انسانی دارم مگه دوس داشتن اشکالی داره والله بلو آنجل میگه مشکل داره من به نظرم مشکل نداره 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بله لابد بخاطر سیبیلای کلفتم و صدای مردونم فک کردی پسرم حق داری خوب خواهش میکنم (این گل هم بگیر چون به نامحرمت گفتی دوس دارم سر به تنت نباشه) نه بابا شوخی کردم ...سر به تنت نباشه رو میگمسه ر له قوتو نه وه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ نه بابا شوخی کردم ...سر به تنت نباشه رو میگمسه ر له قوتو نه وه منم شوخی کردم بعدشم من کی گفتم اشکال داره؟(پست قبلیت) این جمله آخریتو نفهمیدم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ والله بلو آنجل میگه مشکل دارهمن به نظرم مشکل نداره منم شوخی کردمبعدشم من کی گفتم اشکال داره؟(پست قبلیت) این جمله آخریتو نفهمیدم وقتی هر دو میگین مشکل نداره چرا سرش دعوا کردی؟ انگار میخوان مساله فیثاغورث حل کنن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ منم شوخی کردمبعدشم من کی گفتم اشکال داره؟(پست قبلیت) این جمله آخریتو نفهمیدم گفتی اشکال داره که...نشون به اون نشون که با گرز زدی تو سرم این جمله آخری رو هم بیخیال شو 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ چی بووه کوماو؟ پیاو خو ناگری هسته بزانم به قول کامیارانیگل چوزانم آخر وامزانی کوره وتم فره خوشتم گره که..توره بو لم.. 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی هر دو میگین مشکل نداره چرا سرش دعوا کردی؟ انگار میخوان مساله فیثاغورث حل کنن به قول خارجی ها i was jocking 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ الان کلا همتون زبوناتونو عوض کنید من نفهمم چی میگید . باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به قول کامیارانیگل چوزانمآخر وامزانی کوره وتم فره خوشتم گره که..توره بو لم.. عجب داستانی شد حالا دنیز فک میکنه من آدم خوارم بعدشم من یه چیزایی از حرفاتو میفهمم ها حواست باشه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به قول خارجی ها i was jocking یعنی الان اگه بگم دوستت دارم مشکلی نداره؟ من که میدونم تو منو میکشی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به قول کامیارانیگل چوزانمآخر وامزانی کوره وتم فره خوشتم گره که..توره بو لم.. گفتی فک کردی من پسرم و گفتی خیلی آی لاو یو و دختر از آب دراومدم مگه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی الان اگه بگم دوستت دارم مشکلی نداره؟من که میدونم تو منو میکشی منو قاتل فرض کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ گفتی فک کردی من پسرم و گفتی خیلی آی لاو یو و دختر از آب دراومدم مگه نه؟ آره فقط آخرش گفتم ازم ناراحت شدی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ منو قاتل فرض کردی؟ بابا چرا انقد حساسی باهات شوخی کردیم می خواستم ببینم چقدر تحمل میکنی توی شرایط سخت قرار بگیری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده