laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ قربون دستتون حسابم ضعیفه ببینین چن تا اسپم دیگه برم میشم هزار پست 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ شیطونه میگه یه تیر خالی کنم تو پاش:vahidrk: اصن دوس ندارم جلو چشام باشی همون اخرا بشین نبینمت :vahidrk::gnugghender::vahidrk: اگه بذاری بیام جلو بشینم بهت تقلب میرسونماااااااااااااااا عربیم میخوای یاد بگیری؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ته نیام،به لام ناترسم، ئه و ته نیایه م زور به هه ست ده زانم، چه شیرینه ته نیایی من، و كو و ته نیایی نیشتمانه كه م، و ه كوو بی كسی خه لكم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو ئه ی هاوار ئه وه له کوین؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلاوئه ی هاوار ئه وه له کوین؟ سلاو و رزو سپاس له توی به ریز هیچکه نیه گیان تو گشتیان متفرق بون 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو و رزو سپاس له توی به ریزهیچکه نیه گیان تو گشتیان متفرق بون ئه بی ته حریمیان که یین 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ چَ کین؟ ئه ژه کودتا بکن من برکنار بم دانه شایسته تر جگه ی من بگره 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ که س ناتوانیت تو برکنار بکات 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ئه ژه کودتا بکن من برکنار بم دانه شایسته تر جگه ی من بگره فقط اینو فهمیدم که باید کودتا کنیم ؟ تا یکی که شایسته تره جانشین شما بشه؟ ها؟ مَ زووان شما نِزانم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ فقط اینو فهمیدم که باید کودتا کنیم ؟ تا یکی که شایسته تره جانشین شما بشه؟ ها؟ مَ زووان شما نِزانم تلاش کن یاد میگیری:دی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تلاش کن یاد میگیری:دی ما که مث بعضیا نیستیم همه زبونای دنیا رو بلد باشیم بعضیا قبل اختراع شدن(!) اون زبان میرن یاد میگیرنش 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ما که مث بعضیا نیستیم همه زبونای دنیا رو بلد باشیم بعضیا قبل اختراع شدن(!) اون زبان میرن یاد میگیرنش این بعضیا چه آدم باهوشیه بزنم به تخته میشه منم باهاش آشنا کنی:دی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ این بعضیا چه آدم باهوشیه بزنم به تختهمیشه منم باهاش آشنا کنی:دی ای بابا چطور نمیشناسینش آوازش توو انجمن پیچیده همه عاشقش شدن البته میگن بعضی وقتا توهم میزنه میگه برد پیته دوستاشم تام کروز میبینه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ای بابا چطور نمیشناسینش آوازش توو انجمن پیچیده همه عاشقش شدن البته میگن بعضی وقتا توهم میزنه میگه برد پیته عجب شخص با کمالاتی کیا عاشقش شدن؟ فقط من برد پیت م کوردستانم سو ینده به خاکه که ت به ئالا سێ ره نگه که ت به سووری خوینی شه هیدان به سه وزی ده شتی موکریان به تیشکی مانگه شه وان به گه رمی روژو به یان به شوره شوری کانیاو و رووبارت به قامه تی قیتی گه وره پیاوانت به قه تره قه تره مرواری سه ر گۆنای گوله کانت بو دریژه ی ریگای به رزی رو ڵه کانت پێ نوسی عیلمه که وا به ده ستم له گه ل گه لی خوم پهیمان ده به ستم به عیلم و زانست وه کو قا ره مان به هیزی ئه ژنۆ به خوێنی چاوان هه مو هیزی من له رێی تۆ دا بێ خزمه ت به خه لکت هه ر له دڵ ما بێ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ عجب شخص با کمالاتیکیا عاشقش شدن؟ فقط من برد پیت م کوردستانم سو ینده به خاکه که ت به ئالا سێ ره نگه که ت به سووری خوینی شه هیدان به سه وزی ده شتی موکریان به تیشکی مانگه شه وان به گه رمی روژو به یان به شوره شوری کانیاو و رووبارت به قامه تی قیتی گه وره پیاوانت به قه تره قه تره مرواری سه ر گۆنای گوله کانت بو دریژه ی ریگای به رزی رو ڵه کانت پێ نوسی عیلمه که وا به ده ستم له گه ل گه لی خوم پهیمان ده به ستم به عیلم و زانست وه کو قا ره مان به هیزی ئه ژنۆ به خوێنی چاوان هه مو هیزی من له رێی تۆ دا بێ خزمه ت به خه لکت هه ر له دڵ ما بێ باشه شما برد پیتی:there: کسی عاشقش نشده بنده خدا فقط خواستم بش اعتماد بنفس بدم این شعره چی میگه؟ واسه کی یا چی نوشتینش؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ما چاکر همه بر و بچ با مرام هستیم یاد تایپیک گودال رفاقت و گودکده مرام افتادم ...یادش بخیر 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ما چاکر همه بر و بچ با مرام هستیمیاد تایپیک گودال رفاقت و گودکده مرام افتادم ...یادش بخیر ماشالا شما ریش سفید انجمنین ها:53tnkbetm2eof1u84pj چه تاپیکایی بوده ما خبر نداریم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ کوردستانم سو ینده به خاکه که ت به ئالا سێ ره نگه که ت به سووری خوینی شه هیدان به سه وزی ده شتی موکریان به تیشکی مانگه شه وان به گه رمی روژو به یان به شوره شوری کانیاو و رووبارت به قامه تی قیتی گه وره پیاوانت به قه تره قه تره مرواری سه ر گۆنای گوله کانت بو دریژه ی ریگای به رزی رو ڵه کانت پێ نوسی عیلمه که وا به ده ستم له گه ل گه لی خوم پهیمان ده به ستم به عیلم و زانست وه کو قا ره مان به هیزی ئه ژنۆ به خوێنی چاوان هه مو هیزی من له رێی تۆ دا بێ خزمه ت به خه لکت هه ر له دڵ ما بێ فک کنم واسه کردستانه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده