Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو ئازیزان هیوادارم هه مو کاته کتان بی خوشی برنه سه ر........ .... سلام عزیزان امیدوارم همه لحضات را با شادی سر کنید..... سلام آرام خوبی؟؟ چرا هیچکی نیس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ فدات شم عزیزم:aghosh::w155::4uboxsmiley: :aghosh::boos: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو فرنوش گیان خوشی ئازیزم؟ سلام.مرسی خوبم. تو خوبی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام. ای چه طرزشه .من اعتراض دارم سلاو فرنوش خوشی آجی گیان؟ چه ئه یژی ئه وه بوچه قاطیت کرد اعصابو ورده 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو ئازیزان هیوادارم هه مو کاته کتان بی خوشی برنه سه ر........ .... سلام عزیزان امیدوارم همه لحضات را با شادی سر کنید..... به به به خیر بی آرام خانم...خور له کوینه هاتگه درو هاتگی بو ئه م دورو به ره؟ به خیر بیت 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو فرنوش خوشی آجی گیان؟ چه ئه یژی ئه وه بوچه قاطیت کرد اعصابو ورده سلام. اینا چیه نوشتی؟؟ از دست تو دیگه.شانس آوردم استادم نشدی. :v57xpgj21gn50sq6izf:v57xpgj21gn50sq6izf:w74::w74: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سوپاس فرنوش گیان.... ............ فره سرم شلوغ بو ابرا کومار سوپاس ئازیز.... کومار بزانه چه تایپکه کی له درهات هر وه ها منیش سپاس ئه کم اره والله حساوی سرو صای کرد...مناله گان فره خوشیان هاتگه:hapydancsmil: خاصتریش ئه بت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ بمزانیای وا ئه وت خوم ئستارتیم ئه کرد کومار ئه توانی چن بیت له شعری تاقه دار ماموستا حق شناسم بو پیا پکی؟ گه ره کمه تاپیکی تاقه دار لی به م به سر چاوانم حتما ئه گرم پیام کرد ئه ینرم بوت من آلبوم حق شناسم بو به صورت کاست ئه مژنه فت...بیتگی بو فره خوشم ئه هات ئاویه ر گوره ئه وه من هاتم....دس پرورده گه ی ئاوو هواتم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ئه زانن چنه خوشه؟ ئه ونه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ چس آبرا بی خفی داگیه لی سه رت ئه زانی چنه به خه وی داگیه له سرم؟ ئه ونه خه ریک پایان نامم وره حساوی گیجم..خه ریکم شیت ئه وم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ئی دردی گرانم بو پایان نامه برو ئستراحت کی ئه ونه خوت سخت می گره ذهن ئه به ئاسایشی بی تا باش جواو باتوو..... حظ ئه کم استراحت بکم وره ئه ترسم علم دونیا بکه فته دواو...ئه ژه دانه خه ور بت با علم هر بچته برو ئه ژه مقاله دانلود بکم به روژا سرعت اینترنت ها حد گوره که سوره و کیسل وره به شوا سرعت ها حد حلزون 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ دنیز و جوزف چی میگید بهم پایان نامه دانلود سرعت حلزون اینا را متوجه شدم بقیش چی بید؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ کیسه ل = لاک پشت شیت = دیوانه حه ز ئه کم = دوست دارم وشه = کلمه ئیشی = باید ئیش = درد(درد داشتن) ئه زانی = می دانی 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ کیسه ل = لاک پشتشیت = دیوانه حه ز ئه کم = دوست دارم وشه = کلمه ئیشی = باید ئیش = درد(درد داشتن) ئه زانی = می دانی گفته بودم ردیف اخر بشینی باز اومدی علمتو فوران کردی:vahidrk: شوخی کردم خیلی کارت درسته ناصری:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ گفته بودم ردیف اخر بشینی باز اومدی علمتو فوران کردی:vahidrk: شوخی کردم خیلی کارت درسته ناصری:hapydancsmil: چشم لادنی میرم آخر میشینم راستی سلام حالت خوبه؟ مرسی میدونم 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ چشم لادنی میرم آخر میشینمراستی سلام حالت خوبه؟ مرسی میدونم اورین ناصری :hapydancsmil: سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام تو خوبی؟ خوش بحالت این همه زبون بلدی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ اورین ناصری :hapydancsmil: سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام تو خوبی؟ خوش بحالت این همه زبون بلدی مرسی خوبم خب زبان مادریمه فقط یکم تلاش کردم بقیه زبانهای کردی رو هم یاد گرفتم مگه چندتا زبان رو بلدم؟ 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی خوبم خب زبان مادریمه فقط یکم تلاش کردم بقیه زبانهای کردی رو هم یاد گرفتم مگه چندتا زبان رو بلدم؟ خو فارسی کردی فرانسوی انگلیسی ای کوفتت بشه وااااااااااااااااااای دارم میمیرم از حسودی 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ خو فارسیکردی فرانسوی انگلیسی ای کوفتت بشه وااااااااااااااااااای دارم میمیرم از حسودی کردی خودش 4 نوعه:دی ترکیم بلدمااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ کردی خودش 4 نوعه:دیترکیم بلدمااااااااااااا شیطونه میگه یه تیر خالی کنم تو پاش:vahidrk: اصن دوس ندارم جلو چشام باشی همون اخرا بشین نبینمت :vahidrk::gnugghender::vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده