Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ هه فال جوزفی دوزینه وه حالا کدومشون جوزفیه؟ راستی اون دیکشنری که گذاشتم واسه موبایل دانلود کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ حالا کدومشون جوزفیه؟راستی اون دیکشنری که گذاشتم واسه موبایل دانلود کردی؟ لابد همین که وسطه کلاه داره نه از آنلاین استفاده میکنم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ لابد همین که وسطه کلاه داره نه از آنلاین استفاده میکنم اونی که گذاشتم واسه گوشی عالی بود حتی یکی هم بود اس ام اس کردی بود یکی هم مربوط به ترجمه قران بود 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها اینم یه برنامه دیکشنری کردی به فارسی برای موبایل که به صورت جاوا هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کومار بو نایته ناوی تاپیک؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من زنده هستم سلای ها زنده ای؟ الان در جواب باس بگی: جا ئه وه چس دخل دانه ترم هاورد ولی داری خودتو به کشتن میدی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کومار بو نایته ناوی تاپیک؟ ئه وه هاتم وکو هوره تریشقه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ شیخاااااااااااااااامثلا معنی این چی میشه طوری میزنم بری هوا؟ کف گرگی؟ بقیشم الان میپرسم اینارو بگین:hapydancsmil: کف گرگی تقریبا میه شقه زیلهshagha zila طوری میزنم بری هوا معنیش میشه.... وا بمه ناو سرو بچکتا هل خه یتو ناو اتمسفر گیر بکه ی له لایان هوره تریشقه فازو نولت قاطی بکات بیته خوارو 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ها زنده ای؟ الان در جواب باس بگی: جا ئه وه چس دخل دانه ترم هاوردولی داری خودتو به کشتن میدی جا وئه وه چس دخل دانه ترم هاورد یعنی چی؟ نه بابا همه فکر میکنن دارم به شوخی این حرفا رو بهشون میگم میگن بابا این شوخه واسه همین خطرا از بیخ گوشم رد میشن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ئه وه هاتم وکو هوره تریشقه سلاو بو تو ئه ی هه وره تریشقه ئاسمانی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کف گرگی تقریبا میه شقه زیلهshagha zilaطوری میزنم بری هوا معنیش میشه.... وا بمه ناو سرو بچکتا هل خه یتو ناو اتمسفر گیر بکه ی له لایان هوره تریشقه فازو نولت قاطی بکات بیته خوارو آی دستتون درد نکنه چقدر خوب هستش اما این دومی خیلی طولانی شد ها توش فحش مش نباشه برم بگم آبروم بره 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کف گرگی تقریبا میه شقه زیلهshagha zilaطوری میزنم بری هوا معنیش میشه.... وا بمه ناو سرو بچکتا هل خه یتو ناو اتمسفر گیر بکه ی له لایان هوره تریشقه فازو نولت قاطی بکات بیته خوارو :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ جاری خواتان له گه ل لای هه مولایکتان باش 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام. ای چه طرزشه .من اعتراض دارم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام. ای چه طرزشه .من اعتراض دارم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ میبینی آرتاشی.همش منو اذیت میکنن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ میبینی آرتاشی.همش منو اذیت میکنن با آبجی من چیکار دارین همتونو میزنم ها خودم یه تنه حریفم امروز مشقای آبجی منو ندادین هاااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ با آبجی من چیکار دارین همتونو میزنم ها خودم یه تنه حریفمامروز مشقای آبجی منو ندادین هاااااااااااااااا راست میگه هاااااااااااااااااااااااااااا.:gnugghender: مرسی آرتاشی.:aghosh: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ راست میگه هاااااااااااااااااااااااااااا.:gnugghender: مرسی آرتاشی.:aghosh: فدات شم عزیزم:aghosh::w155::4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده