Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 هه فال جوزفی دوزینه وه حالا کدومشون جوزفیه؟ راستی اون دیکشنری که گذاشتم واسه موبایل دانلود کردی؟ 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 15 تیر، 2013 حالا کدومشون جوزفیه؟راستی اون دیکشنری که گذاشتم واسه موبایل دانلود کردی؟ لابد همین که وسطه کلاه داره نه از آنلاین استفاده میکنم 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 لابد همین که وسطه کلاه داره نه از آنلاین استفاده میکنم اونی که گذاشتم واسه گوشی عالی بود حتی یکی هم بود اس ام اس کردی بود یکی هم مربوط به ترجمه قران بود 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 بچه ها اینم یه برنامه دیکشنری کردی به فارسی برای موبایل که به صورت جاوا هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2013 من زنده هستم سلای ها زنده ای؟ الان در جواب باس بگی: جا ئه وه چس دخل دانه ترم هاورد ولی داری خودتو به کشتن میدی 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2013 شیخاااااااااااااااامثلا معنی این چی میشه طوری میزنم بری هوا؟ کف گرگی؟ بقیشم الان میپرسم اینارو بگین:hapydancsmil: کف گرگی تقریبا میه شقه زیلهshagha zila طوری میزنم بری هوا معنیش میشه.... وا بمه ناو سرو بچکتا هل خه یتو ناو اتمسفر گیر بکه ی له لایان هوره تریشقه فازو نولت قاطی بکات بیته خوارو 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 تیر، 2013 ها زنده ای؟ الان در جواب باس بگی: جا ئه وه چس دخل دانه ترم هاوردولی داری خودتو به کشتن میدی جا وئه وه چس دخل دانه ترم هاورد یعنی چی؟ نه بابا همه فکر میکنن دارم به شوخی این حرفا رو بهشون میگم میگن بابا این شوخه واسه همین خطرا از بیخ گوشم رد میشن 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 ئه وه هاتم وکو هوره تریشقه سلاو بو تو ئه ی هه وره تریشقه ئاسمانی 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 تیر، 2013 کف گرگی تقریبا میه شقه زیلهshagha zilaطوری میزنم بری هوا معنیش میشه.... وا بمه ناو سرو بچکتا هل خه یتو ناو اتمسفر گیر بکه ی له لایان هوره تریشقه فازو نولت قاطی بکات بیته خوارو آی دستتون درد نکنه چقدر خوب هستش اما این دومی خیلی طولانی شد ها توش فحش مش نباشه برم بگم آبروم بره 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 کف گرگی تقریبا میه شقه زیلهshagha zilaطوری میزنم بری هوا معنیش میشه.... وا بمه ناو سرو بچکتا هل خه یتو ناو اتمسفر گیر بکه ی له لایان هوره تریشقه فازو نولت قاطی بکات بیته خوارو :ws28: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 تیر، 2013 میبینی آرتاشی.همش منو اذیت میکنن با آبجی من چیکار دارین همتونو میزنم ها خودم یه تنه حریفم امروز مشقای آبجی منو ندادین هاااااااااااااااا 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 15 تیر، 2013 با آبجی من چیکار دارین همتونو میزنم ها خودم یه تنه حریفمامروز مشقای آبجی منو ندادین هاااااااااااااااا راست میگه هاااااااااااااااااااااااااااا.:gnugghender: مرسی آرتاشی.:aghosh: 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 تیر، 2013 راست میگه هاااااااااااااااااااااااااااا.:gnugghender: مرسی آرتاشی.:aghosh: فدات شم عزیزم:aghosh::w155::4uboxsmiley: 4
ارسال های توصیه شده