Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ملیکم:hapydancsmil: سلاو خوشی خویشکه؟ به خیر بیت...خه لکی کام شاری؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ هیشی اینا تحویل نمیگیرن بریم تاپیک ترکی خومون کی تحویلت نگرفته؟! کسی نبود که:there: خودم تحویلت میگیرم:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوشک گیان "خوااا" مینز؟؟؟ منو مسخره میکنی خوا مینز آف گاد 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ من استعدادم نی؟؟؟خودت استعدادت نیه:vahidrk: تا چند روز دیگه کردیو فول شدم میفهمید با کی طرفیدتو محله به من میگن سید لهجه به نظر من گوش هات لهجه دارن 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلاام خوشک خوش ئه ویس:hapydancsmil: خداااااا نه رووی ده سی وه ئه نجير نه ره سی وه ت که ره سه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ رووی ده سی وه ئه نجير نه ره سی وه ت که ره سه نمنه 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو خوشی خویشکه؟ به خیر بیت...خه لکی کام شاری؟ سلامتو فهمیدم بقیه ش چه بید؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ هیشی اینا تحویل نمیگیرن بریم تاپیک ترکی خومون اشکال نداره ما هم تحویلشون نمیگیریم 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ کی تحویلت نگرفته؟!کسی نبود که:there: خودم تحویلت میگیرم:aghosh: اخ جووووووووووووون دوسی 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ جوزف قاطی بکات انجمن شپرز ئه کا هوش مواظب خوتو بت دا ده ی.هه سم بوت ده س له بان ده س منو هه له نسیاگه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اشکال نداره ما هم تحویلشون نمیگیریم اخ جووووووووووووون دوسی :hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نمنه ميه وان مسخره میکنی....نمیگم تو کفش بمونی...برو فيريگ کيگ کن 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil: بپر بالا دوسی 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ميه وان مسخره میکنی....نمیگم تو کفش بمونی...برو فيريگ کيگ کن مهدی چجوری کردی بلدی؟ منم یاد بده من کردها را و همچنین ترکها را دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مهدی چجوری کردی بلدی؟ منم یاد بده من کردها را و همچنین ترکها را دوست دارم بلد نیستم که...در حد چندتا کلمه بلدم اونم رو حساب رفیقای کردم که پیشم کردی صحبت میکنن.... 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ بلد نیستم که...در حد چندتا کلمه بلدم اونم رو حساب رفیقای کردم که پیشم کردی صحبت میکنن.... خو باشه به منم یاد بده 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دا ده ی.هه سم بوتده س له بان ده س منو هه له نسیاگه:vahidrk: ایول خوشم هات فره میزانی آبرا مهدی کردیت له حد تافل قویه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اغاااااااااا من هر چی تو گوگل میگردم ترجمه ی فارسی به کردی نداره 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خو باشه به منم یاد بده باشه مثلا: لخه رووی گه وره میشه روده بزرگه.... سول میشه سیبیل خاس میشه خوب چه رمگ میشه سفید چرکن میشه کثیف 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اینو ترجمه کن مهدی : لخه رووی گه وره سول چرکن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده