Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی و ایناپتانسیل باسه چی؟ یا نه پتانسیل توی یادگیری زبان کردی دیگه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ تو چه نی بی جنبه یهاوشاریمه ئیشی هواییم بویت تی گه یشتی همشهریمه هواشو دارم بی جنبه به راست وتم بریز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوش دادی؟<:> :5c6ipag2mnshmsf5ju3شوخیم کرد پشیمانم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ تو چه نی بی جنبه یهاوشاریمه ئیشی هواییم بویت تی گه یشتی همشهریمه هواشو دارم بی جنبه به راست وتم بریز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوش دادی؟<:> جوزف ده ست لیدان ده ست ئیوده شکاندن :vahidrk: کردی نه فیزیوون 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3شوخیم کردپشیمانم ئیوه پیاو بون نه ترس مین له گه ل ئیوه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3شوخیم کردپشیمانم په شیمانی؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ جوزف ده ست لیدان ده ست ئیوده شکاندن :vahidrk:کردی نه فیزیوون باشه بابا مگه چی گفتم آخه یه چیزای مینویسی که حتی نمیشه خوندش مصدراشو یاد میگیری دیگه کاری به نحوه کاربردش نداری ولی خیلی خوب حرف میزنی ئیوه پیاو بون نه ترس مین له گه ل ئیوه هنونه زیر بغلش نذار 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ باشه بابا مگه چی گفتمآخه یه چیزای مینویسی که حتی نمیشه خوندش مصدراشو یاد میگیری دیگه کاری به نحوه کاربردش نداری ولی خیلی خوب حرف میزنی هنونه زیر بغلش نذار خودم بعضی وقتا با این جملاتم میمونم چی به چی میشه ضمیر و اینا که بلد نیستم خوب اوو هیسار هی یین 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلای یه کلمه کردی مشتی و خوب یادم بدین برم به یکی از دخترای کلاسمون امروز بگمباحال باشه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلاییه کلمه کردی مشتی و خوب یادم بدین برم به یکی از دخترای کلاسمون امروز بگمباحال باشه بش بگو کتکه نفتینه ی ناو خیابان یعنی چی؟ketka naftinay nav khiaban معنیش گربه نفتالین داخل خیابونه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ها اونو نگو...بش بگو شپرز...sheperz معنیش شلخته س 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بش بگو کتکه نفتینه ی ناو خیابان یعنی چی؟ketka naftinay nav khiabanمعنیش گربه نفتالین داخل خیابونه :ws28: بابا این اعصاب مصاب نداره میزنه منو میکشه آبروم میره تو دانشگاه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ها اونو نگو...بش بگو شپرز...sheperzمعنیش شلخته س آره این خوبه آخرشم میگم مکه نمیدونستم معنیش چی میشه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ :ws28:بابا این اعصاب مصاب نداره میزنه منو میکشه آبروم میره تو دانشگاه خب یه کاری بکن...مثلا توی یه موقعیت که می خواد از یکی تعریف کنه تو بگو (جا ئه وه چس)ja awa chas بعدش یه چیز خفنگ تر بگو مثلا اون میگه یه پسر عمو دارم قهرمان بوکس غرب کشوره...تو میگی جا وه وه چس من یه پسر عمو دارم قهرمان کیک بوکسینگ غرب اقیاونسیه س 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ خب یه کاری بکن...مثلا توی یه موقعیت که می خواد از یکی تعریف کنه تو بگو (جا ئه وه چس)ja awa chasبعدش یه چیز خفنگ تر بگو مثلا اون میگه یه پسر عمو دارم قهرمان بوکس غرب کشوره...تو میگی جا وه وه چس من یه پسر عمو دارم قهرمان کیک بوکسینگ غرب اقیاونسیه س ای خدا مردم از خنده چقدر حال میده شب اگه نیومدم بدونید ایشون منو کشتن شپرز خیلی خوبه جا وه وه چس کتکه نفتلینه ناو خیابات:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کومار ئه مه چیه پی نیشان ده دی؟ 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کومار ئه مه چیه پی نیشان ده دی؟ چی گفتی به کردی هااااااااااااان بیا ترجمه کن نکنه باز خودشیرینی میکنی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ راس اوشی کوماااااااار دی!!! چس نیشانان دی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ راس اوشی کوماااااااار دی!!! چس نیشانان دی؟؟ کومار هی قسه ی گن نیشانیان دی اااااا قرار بود سورانی حرف بزنم از این ببعد سورانی میگم:دی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ چی گفتی به کردی هااااااااااااان بیا ترجمه کن نکنه باز خودشیرینی میکنی خود شیرینی چرا مگه اینجم شاگردم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کومار هی قسه ی گن نیشانیان دیاااااا قرار بود سورانی حرف بزنم از این ببعد سورانی میگم:دی برای اینکه به یک زبان مسلط شوید اول باید همه چی رو با هم یاد بگیرید خوب و بد فرق نمیکنه تازه من حرف بدی نزدم که 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده