Moment 15228 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2013 مرسی و ایناپتانسیل باسه چی؟ یا نه پتانسیل توی یادگیری زبان کردی دیگه 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2013 تو چه نی بی جنبه یهاوشاریمه ئیشی هواییم بویت تی گه یشتی همشهریمه هواشو دارم بی جنبه به راست وتم بریز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوش دادی؟<:> :5c6ipag2mnshmsf5ju3شوخیم کرد پشیمانم 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 تیر، 2013 تو چه نی بی جنبه یهاوشاریمه ئیشی هواییم بویت تی گه یشتی همشهریمه هواشو دارم بی جنبه به راست وتم بریز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوش دادی؟<:> جوزف ده ست لیدان ده ست ئیوده شکاندن :vahidrk: کردی نه فیزیوون 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 تیر، 2013 :5c6ipag2mnshmsf5ju3شوخیم کردپشیمانم ئیوه پیاو بون نه ترس مین له گه ل ئیوه 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 تیر، 2013 جوزف ده ست لیدان ده ست ئیوده شکاندن :vahidrk:کردی نه فیزیوون باشه بابا مگه چی گفتم آخه یه چیزای مینویسی که حتی نمیشه خوندش مصدراشو یاد میگیری دیگه کاری به نحوه کاربردش نداری ولی خیلی خوب حرف میزنی ئیوه پیاو بون نه ترس مین له گه ل ئیوه هنونه زیر بغلش نذار 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 تیر، 2013 باشه بابا مگه چی گفتمآخه یه چیزای مینویسی که حتی نمیشه خوندش مصدراشو یاد میگیری دیگه کاری به نحوه کاربردش نداری ولی خیلی خوب حرف میزنی هنونه زیر بغلش نذار خودم بعضی وقتا با این جملاتم میمونم چی به چی میشه ضمیر و اینا که بلد نیستم خوب اوو هیسار هی یین 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 تیر، 2013 سلای یه کلمه کردی مشتی و خوب یادم بدین برم به یکی از دخترای کلاسمون امروز بگمباحال باشه 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2013 سلاییه کلمه کردی مشتی و خوب یادم بدین برم به یکی از دخترای کلاسمون امروز بگمباحال باشه بش بگو کتکه نفتینه ی ناو خیابان یعنی چی؟ketka naftinay nav khiaban معنیش گربه نفتالین داخل خیابونه 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 تیر، 2013 بش بگو کتکه نفتینه ی ناو خیابان یعنی چی؟ketka naftinay nav khiabanمعنیش گربه نفتالین داخل خیابونه :ws28: بابا این اعصاب مصاب نداره میزنه منو میکشه آبروم میره تو دانشگاه 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 تیر، 2013 ها اونو نگو...بش بگو شپرز...sheperzمعنیش شلخته س آره این خوبه آخرشم میگم مکه نمیدونستم معنیش چی میشه 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2013 :ws28:بابا این اعصاب مصاب نداره میزنه منو میکشه آبروم میره تو دانشگاه خب یه کاری بکن...مثلا توی یه موقعیت که می خواد از یکی تعریف کنه تو بگو (جا ئه وه چس)ja awa chas بعدش یه چیز خفنگ تر بگو مثلا اون میگه یه پسر عمو دارم قهرمان بوکس غرب کشوره...تو میگی جا وه وه چس من یه پسر عمو دارم قهرمان کیک بوکسینگ غرب اقیاونسیه س 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 تیر، 2013 خب یه کاری بکن...مثلا توی یه موقعیت که می خواد از یکی تعریف کنه تو بگو (جا ئه وه چس)ja awa chasبعدش یه چیز خفنگ تر بگو مثلا اون میگه یه پسر عمو دارم قهرمان بوکس غرب کشوره...تو میگی جا وه وه چس من یه پسر عمو دارم قهرمان کیک بوکسینگ غرب اقیاونسیه س ای خدا مردم از خنده چقدر حال میده شب اگه نیومدم بدونید ایشون منو کشتن شپرز خیلی خوبه جا وه وه چس کتکه نفتلینه ناو خیابات:hapydancsmil: 4
laden 4758 ارسال شده در 15 تیر، 2013 کومار ئه مه چیه پی نیشان ده دی؟ چی گفتی به کردی هااااااااااااان بیا ترجمه کن نکنه باز خودشیرینی میکنی 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 راس اوشی کوماااااااار دی!!! چس نیشانان دی؟؟ کومار هی قسه ی گن نیشانیان دی اااااا قرار بود سورانی حرف بزنم از این ببعد سورانی میگم:دی 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 چی گفتی به کردی هااااااااااااان بیا ترجمه کن نکنه باز خودشیرینی میکنی خود شیرینی چرا مگه اینجم شاگردم 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2013 کومار هی قسه ی گن نیشانیان دیاااااا قرار بود سورانی حرف بزنم از این ببعد سورانی میگم:دی برای اینکه به یک زبان مسلط شوید اول باید همه چی رو با هم یاد بگیرید خوب و بد فرق نمیکنه تازه من حرف بدی نزدم که 2
ارسال های توصیه شده