Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ هی دوشاو (دوشاو در لغت به معنای دوشاب و در اصطلاح به معنای زرشکه) البته من بوچک ئابرا ناصرم ولی این دلیل بر این نمیشه که با یه کف گرگی به عملت عکس العمل نشون ندم:vahidrk: کره خوا قه زات ئه وه من چون بر له مه له گه ل تو ره فیق نه بوم ها؟ هم شپرز بازیو ده ر هاورد؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دخمل مردمو کتک میزنی. حیف که بابام نیس درچن باوکی هاورد بومان برمالمانی گرد برانه کوره گان دوا خواحافظ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دخمل مردمو کتک میزنی. حیف که بابام نیس فرنوشی من باهااتم غمت نویت:دی :icon_pf (34)::icon_pf (34): چیوگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ درچن باوکی هاورد بومانبرمالمانی گرد برانه کوره گان دوا خواحافظ فقط همینشو فهمیدم.خدا حافظ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ درچن باوکی هاورد بومانبرمالمانی گرد برانه کوره گان دوا خواحافظ کوره در مه چو گالتی پی کردی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کره خوا قه زات ئه وه من چون بر له مه له گه ل تو ره فیق نه بوم ها؟ هم شپرز بازیو ده ر هاورد؟ کارگو کرد ایتر شکلک معمولی جواو ناتو بسه آیسه تم :icon_pf (12): 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کره خوا قه زات ئه وه من چون بر له مه له گه ل تو ره فیق نه بوم ها؟ هم شپرز بازیو ده ر هاورد؟ آفرین دواش کن. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ فرنوشی من باهااتم غمت نویت:دی چیوگه؟ مرسی .بالایی رو فهمیدم. این پایینی رو نه. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ فقط همینشو فهمیدم.خدا حافظ این همه وقت و سرمایه و منابع هدر رفت تازه همینو فهمیدی اینو که از اولم قبل از تایپیک میدونستی الان تبدیل به یه حجم فضا پر کن و توده سرمایه بر شدی 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها من دیگه برم.مامان میگه برای چشمام ضرر داره . شب بخیر. من یه کوچولو اذیتت میکنم جوزفی ناراحت نشیااااااااااااا. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کارگو کرد ایتر شکلک معمولی جواو ناتو بسه آیسه تم :icon_pf (12): هی رو کره ویلمان که شوخیم کرد آفرین دواش کن. دعوش کردم:دی این همه وقت و سرمایه و منابع هدر رفت تازه همینو فهمیدیاینو که از اولم قبل از تایپیک میدونستی الان تبدیل به یه حجم فضا پر کن و توده سرمایه بر شدی هوشت بویت ته ک فرنوشی خاس قسه بکیت ها 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها من دیگه برم.مامان میگه برای چشمام ضرر داره . شب بخیر. من یه کوچولو اذیتت میکنم جوزفی ناراحت نشیااااااااااااا. من ناراحت نمیشم فرنوش..پوست کلفت تر از این حرفام ولی بت میگم حجم فضا پر کن- توده سرمایه بر....باباتو نیاری بزنه توی سرم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من ناراحت نمیشم فرنوش..پوست کلفت تر از این حرفامولی بت میگم حجم فضا پر کن- توده سرمایه بر....باباتو نیاری بزنه توی سرم کومار آخرت با معرفتاست کاش زودتر از این میشناختمش 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ هی رو کره ویلمان که شوخیم کرددعوش کردم:دی هوشت بویت ته ک فرنوشی خاس قسه بکیت ها غیرتی شد این یکی غیرتی شد مبارکه ایشالله کی شیرینی بخوریم 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مثلِ اینکه استعدادهایه من کشف شده برای حضور در این تاپیک خدا به سر شاهده اگه خودمم بدونم قضیه چیه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مثلِ اینکه استعدادهایه من کشف شده برای حضور در این تاپیک خدا به سر شاهده اگه خودمم بدونم قضیه چیه به به خوش اومدی الان توی کلاس فاطی شاگرد اوله بعدش من مطمئنم تو پتانسیلش رو داری یکی دیگر از خوبان ما باشی راستی نگفتی چطوری یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کومار آخرت با معرفتاستکاش زودتر از این میشناختمش با ئه که یته قولمان کور خاص 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ با ئه که یته قولمان کور خاص ناصر جو هبون 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ به به خوش اومدیالان توی کلاس فاطی شاگرد اوله بعدش من مطمئنم تو پتانسیلش رو داری یکی دیگر از خوبان ما باشی راستی نگفتی چطوری یا نه؟ مرسی و اینا پتانسیل باسه چی؟ یا نه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ غیرتی شد این یکیغیرتی شد مبارکه ایشالله کی شیرینی بخوریم تو چه نی بی جنبه ی هاوشاریمه ئیشی هواییم بویت تی گه یشتی همشهریمه هواشو دارم بی جنبه با ئه که یته قولمان کور خاص به راست وتم بریز ناصر جو هبون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوش دادی؟<:> 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده