Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من از الان دیگه معلم خصوصی دارم.:hapydancsmil::hapydancsmil: غصه بخورین هی خوا هیچ نوگه خه ریکه کلاس تیت:دی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی.بسیــــــــــــــــــار می سپاسیم. یاد بگیر کمار:vahidrk: ها از همین الان واسه هم در نوشابه باز کنید من به شیوه پژوهش محور می خواستم باهاتون کار کنم نه آموزش محور 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کومار این فرنوشی فرق فوکوله هرچی میگه بگو چشم خودم یادت میدم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بوچه لیم ئه دی ؟ فه رنوش فرقی هی یه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ها از همین الان واسه هم در نوشابه باز کنیدمن به شیوه پژوهش محور می خواستم باهاتون کار کنم نه آموزش محور کره خوا قه زات ئابرا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بوچه لیم ئه دی ؟فه رنوش فرقی هی یه فرنوش مگه 7آپه بقیه کوکا کولا و زمزم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ فرنوش مگه 7آپه بقیه کوکا کولا و زمزم دی باشه بوچی داخ ئه کی به قیه یش فه رقیان هه س باشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ هی خوا هیچ نوگه خه ریکه کلاس تیت:دی خوا = خواهر هیچ نوگه = هیچی نگو بقیه اشو نمیدونم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بعضیــــــــــــــــــا حسودیشون میشه. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ نئیره کاووان خو؟ سسسسسسسسسسسسس سه روک مین چوون 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خوا = خواهر هیچ نوگه = هیچی نگو بقیه اشو نمیدونم:icon_pf (34): بهت فش داد فرنوشی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بهت فش داد فرنوشی عاشقتم فاطمه جونم :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ میخندی ؟ دعواش کن اگه جوزف گفته بود دعواش میکردم. ولی ناصر بشه ی خوبیه.فش نمیده. 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اگه جوزف گفته بود دعواش میکردم. ولی ناصر بشه ی خوبیه.فش نمیده. چن بار جوزفی فش داده؟ جوزفی مهربونه کسی دعواش نکنه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چن بار جوزفی فش داده؟ جوزفی مهربونه کسی دعواش نکنه چون تو میگی باوشه. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اگه جوزف گفته بود دعواش میکردم. ولی ناصر بشه ی خوبیه.فش نمیده. هی دوشاو (دوشاو در لغت به معنای دوشاب و در اصطلاح به معنای زرشکه) البته من بوچک ئابرا ناصرم ولی این دلیل بر این نمیشه که با یه کف گرگی به عملت عکس العمل نشون ندم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خوا = خواهر هیچ نوگه = هیچی نگو بقیه اشو نمیدونم:icon_pf (34): منظورم این بود هی خوا هیچ نوگه خه ریکه کلاس تیت:دی ای خدا هنوز هیچی نشده داره کلاس میاد:دی نئیره کاووان خو؟ سسسسسسسسسسسسس سه روک مین چوون آریودخت خانوم بعضی وقتا خیلی خوب کردی حرف میزنییییییییییییییی:دی ایول 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ هی دوشاو (دوشاو در لغت به معنای دوشاب و در اصطلاح به معنای زرشکه) البته من بوچک ئابرا ناصرم ولی این دلیل بر این نمیشه که با یه کف گرگی به عملت عکس العمل نشون ندم:vahidrk: دخمل مردمو کتک میزنی. حیف که بابام نیس 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ منظورم این بود ای خدا هنوز هیچی نشده داره کلاس میاد:دی آریودخت خانوم بعضی وقتا خیلی خوب کردی حرف میزنییییییییییییییی:دی ایول :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده