آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ شیخکم با من بودی؟ بچه ها اینم یه برنامه دیکشنری کردی به فارسی برای موبایل که به صورت جاوا هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیگه واقعا" خواتان له گه ل دستتون درد نکنه 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چند روزه این تایپیک رو گذاشتیم؟فکر کنم رکورد زدیم 500 تا کامنت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ئارتاش گیان به خیر بیت خوا قزات 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چند روزه این تایپیک رو گذاشتیم؟فکر کنم رکورد زدیم 500 تا کامنت عامل پیروزی من بودم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ئارتاش گیان به خیر بیت خوا قزات یا ابرفرض فحش داد یکی بیاد ترجمه کنه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو گه رمی خوم پیشکه شی توی بریز ده که م یا خوا ژیانپر له خوشیدا بیتنا بریز وا مه لی ئه گه ر ئه بینی مندالکان تین بو ئه م تاژیکه ته نیا به بونه ی توی بریزه من مندالی همه خاکی کوردوستانم هه ر له باکور, باشور, روِژ ئاوا ,تا روژهه لات بلام دانیشتوی کرماشانم کاک ناصر هیوادارم به خته ورو کامران بیت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ یا ابرفرض فحش داد یکی بیاد ترجمه کنه اگه فحش بدم بچه ها پشتم رو میگیرن و کسی ترانسلیت نمیکنه خیالت تخت 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اگه فحش بدم بچه ها پشتم رو میگیرن و کسی ترانسلیت نمیکنهخیالت تخت پس فحش دادین مظلوم گیر اوردی حالا چی گفتین؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان یه ذره آرومتر پیش بریم. منم میخوام یاد بگیرم. 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اگه فحش بدم بچه ها پشتم رو میگیرن و کسی ترانسلیت نمیکنهخیالت تخت تایید نمیشه:gnugghender: هر کی ترانسلیت خواست سه سوت فقط 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان یه ذره آرومتر پیش بریم. منم میخوام یاد بگیرم. آرومتر در کار نیست ما به سرعت داریم به سوی هدف پیش میریم میخوایم سه سوته یاد بدیم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کاک ناصر هیوادارم به خته ورو کامران بیت زور سوپاس بریز دوستان یه ذره آرومتر پیش بریم. منم میخوام یاد بگیرم. چون فرنوشی گفت چشم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آرومتر در کار نیست ما به سرعت داریم به سوی هدف پیش میریم میخوایم سه سوته یاد بدیم نگفتین بالا چی گفتین هااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آرومتر در کار نیست ما به سرعت داریم به سوی هدف پیش میریم میخوایم سه سوته یاد بدیم :banel_smiley_4: اســــــــــــــــــتاد اینجوری من یاد نمیگیرم خوب 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ زور سوژاس بریز چون فرنوشی گفت چشم ای شیخ این کلمات بالا رو برای من بفرماینن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آرومتر در کار نیست ما به سرعت داریم به سوی هدف پیش میریم میخوایم سه سوته یاد بدیم کومار این فرنوشی فرق فوکوله هرچی میگه بگو چشم :banel_smiley_4: اســــــــــــــــــتاد اینجوری من یاد نمیگیرم خوب خودم یادت میدم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ زور سوژاس بریز چون فرنوشی گفت چشم مرسی.بسیــــــــــــــــــار می سپاسیم. یاد بگیر کمار:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کومار این فرنوشی فرق فوکوله هرچی میگه بگو چشم خودم یادت میدم قرار شد من هر چی گفتم تو بگی چشم. یاد گرفتی کومار یا کمار؟؟ مرسی. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ای شیخ این کلمات بالا رو برای من بفرماینن نوشتم بسیار سپاس یا همون خیلی ممنون:دی سوپاس این پ کیبورد جابجا شده اعصابمو بهم ریخته یاد گرفتی کومار یا کمار؟؟ قرار شد من هر چی گفتم تو بگی چشم. مرسی. خواهش میشه فرنوشی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ نوشتم بسیار سپاس یا همون خیلی ممنون:دیسوپاس این پ کیبورد جابجا شده اعصابمو بهم ریخته خواهش میشه فرنوشی من از الان دیگه معلم خصوصی دارم.:hapydancsmil::hapydancsmil: غصه بخورین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده