آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خوش هاتی دلارَگَم سلامشو فهمیدمفکر کنم میگی خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلامشو فهمیدمفکر کنم میگی خوش اومدی باهوش خودمی:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ جوزفی بیرخستن پرتووک وه خت چوون :5c6ipag2mnshmsf5ju3. ببووره خیلی خوب یاد گرفتی فک کنم تا 1 ماه دیگه از ما (کرئها) بهتر حرف میزنی یا شیخ خودتیشیخ کجا بودین:vahidrk: ای جانم مرید ما هم اکنون از سفر ملکوت اعلا(لسن آون جلس)برگشتیم هی وای من روزگار بر مراد شیخ نیست که مریدش دست رویش بلند میکند هی جوانی یادت بخیر:دی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کاستین؟ یه چیزی گفتم خود کردام نمیدونن درس شما ضعیفه اقا ناصر دستتو بیار باید کتک بخوری کاستین= کشتن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ باهوش خودمی:flowerysmile: اجی چقدر خوب بلدی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ یا شیخ خودتیشیخ کجا بودین:vahidrk: آرتاش من توم خوش نه وی :1cwpe6q6upfmgganbmp 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اجی چقدر خوب بلدی من مادرم کُرده یه چیزایی ازش یاد گرفتم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ یه چیزی گفتم خود کردام نمیدونن درس شما ضعیفه اقا ناصر دستتو بیار باید کتک بخوری کاستین= کشتن تو عمرم همچین کلمه ای نشنیدم:دی کی بهت گفت جوزفی؟ حالا میشه همون جمله ای که گفتی رو معنی کنی خانوم معلم این یه بار رو ببخش قول میدم درسامو بخونم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ تو عمرم همچین کلمه ای نشنیدم:دی کی بهت گفت جوزفی؟ حالا میشه همون جمله ای که گفتی رو معنی کنی خانوم معلم این یه بار رو ببخش قول میدم درسامو بخونم دیگه تکرار نشه ها گگفتم جوزفی اگه پشت سر من حرف بزنی میکشمت 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی خوب یاد گرفتی فک کنم تا 1 ماه دیگه از ما (کرئها) بهتر حرف میزنی ای جانم مرید ما هم اکنون از سفر ملکوت اعلا(لسن آون جلس)برگشتیم هی وای من روزگار بر مراد شیخ نیست که مریدش دست رویش بلند میکند هی جوانی یادت بخیر:دی یا شیخ چه فرمایش کردین شنیدم دیگر مریدام و مشایخ مرا دست بینداختننگو شیخ رفته اونجا آبروی مارو برده وا مصیبتا:icon_pf (34): ما به همه میگیم رفته بودین ارشاد کنین نزدم که شیخ چرا فریاد میکشین فقط نوازش مریدی بود 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آرتاش من توم خوش نه وی :1cwpe6q6upfmgganbmp 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آرتاش من توم خوش نه وی :1cwpe6q6upfmgganbmp باید بهجای نه بگی ئه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من مادرم کُرده یه چیزایی ازش یاد گرفتم ااااا راس میگی چقدر خوب:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ااااا راس میگی چقدر خوب:hapydancsmil: :love070: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ دیگه تکرار نشه ها گگفتم جوزفی اگه پشت سر من حرف بزنی میکشمت چشم خانوم معلم تکرار نمیشه ولی اون چیزی که گفتی یه چیزای دیگه ای نوشته بودی من تا حالا کاستین نشنیدم تو هیچ کدوم از زبانهای کردی پشت س رگه وره مین پیت ده ست لیدان کاستین گه وره هم میشه بزرگ پیت یعنی بهت لیدان یعنی زدن تقریبا" همه ی کلماتی که بکار بردی مصدر هستن کم کم راه میوفتی و از کردها بهتر حرف میزنی خوشمان آمد:دی یا شیخ چه فرمایش کردینشنیدم دیگر مریدام و مشایخ مرا دست بینداختننگو شیخ رفته اونجا آبروی مارو برده وا مصیبتا:icon_pf (34): ما به همه میگیم رفته بودین ارشاد کنین نزدم که شیخ چرا فریاد میکشین فقط نوازش مریدی بود ای مرید چه فکر کردی من رفتم آنجا تا آن خارجکی هارا به راه راست هدایت کنم تا بلاد کفر را از کفر ژاک بنمایم اما نشد لاجرم خود فرار نمودم تا دچار کفر نشوم:دی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چشم خانوم معلم تکرار نمیشهولی اون چیزی که گفتی یه چیزای دیگه ای نوشته بودی من تا حالا کاستین نشنیدم تو هیچ کدوم از زبانهای کردی گه وره هم میشه بزرگ پیت یعنی بهت لیدان یعنی زدن تقریبا" همه ی کلماتی که بکار بردی مصدر هستن کم کم راه میوفتی و از کردها بهتر حرف میزنی خوشمان آمد:دی ای مرید چه فکر کردی من رفتم آنجا تا آن خارجکی هارا به راه راست هدایت کنم تا بلاد کفر را از کفر ژاک بنمایم اما نشد لاجرم خود فرار نمودم تا دچار کفر نشوم:دی یا شیخ من شاهدم مریدان الان نعره ها زدند 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ دیگه تکرار نشه ها گگفتم جوزفی اگه پشت سر من حرف بزنی میکشمت یا شیخ من شاهدم مریدان الان نعره ها زدند ممنون مریدکم"دی .... خواتان له گه ل = خدا نگهدارتان 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون مریدکم"دی .... خواتان له گه ل = خدا نگهدارتان ممنون شیخکم:دی خواتان له گه ل اصلانم کپی نبود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون شیخکم:دیخواتان له گه ل اصلانم کپی نبود شیخکم با من بودی؟ بچه ها اینم یه برنامه دیکشنری کردی به فارسی برای موبایل که به صورت جاوا هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیگه واقعا" خواتان له گه ل 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده