Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ گوتی عود و كهمانت بێ، گوتم: نهی گوتی جامی شهرابت بێ، گوتم: مهی گوتی كوشتن سهوابت بێ، گوتم: دهی گوتی ماچێ خهڵاتت بێ، گوتم: كهی ؟! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو تواو کوره گانو کچه گان تایپیک سلاو ئا برا 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ها چیه فکر کردی کم آوردم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو ئا برا سلاو کاک ناصر...کاک ناصر خه لکی کام شاری؟ ببوره من فره اسپم ئه کم...کوردی فیر منالکان ناکم هیچ ئه و 2 کلمه یشه ئاوا ئه زانن له بیریان ئه چتو 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ گوتی عود و كهمانت بێ، گوتم: نهیگوتی جامی شهرابت بێ، گوتم: مهی گوتی كوشتن سهوابت بێ، گوتم: دهی گوتی ماچێ خهڵاتت بێ، گوتم: كهی ؟! ئا برا تویش 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ئا برا تویش دی بوچه ئمه دلمان نیه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چرا عصبی میش خوب نمیگم عب نداره بگین خو اصن من میگم رسم الخط 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ گوتی عود و كهمانت بێ، گوتم: نهیگوتی جامی شهرابت بێ، گوتم: مهی گوتی كوشتن سهوابت بێ، گوتم: دهی گوتی ماچێ خهڵاتت بێ، گوتم: كهی ؟! عه مه گورانی؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ عه مه گورانی؟ آریو دمت گرم خیلی پیشرفت کردی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو کاک ناصر...کاک ناصر خه لکی کام شاری؟ببوره من فره اسپم ئه کم...کوردی فیر منالکان ناکم هیچ ئه و 2 کلمه یشه ئاوا ئه زانن له بیریان ئه چتو سلاو گه رمی خوم پیشکه شی توی بریز ده که م یا خوا ژیانپر له خوشیدا بیت نا بریز وا مه لی ئه گه ر ئه بینی مندالکان تین بو ئه م تاژیکه ته نیا به بونه ی توی بریزه من مندالی همه خاکی کوردوستانم هه ر له باکور, باشور, روِژ ئاوا ,تا روژهه لات بلام دانیشتوی کرماشانم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ها چیه فکر کردی کم آوردم:vahidrk: دس رو زن بلند میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ دی بوچه ئمه دلمان نیه ببوره من قه د وا نالیم عب نداره بگین خو اصن من میگم رسم الخط آخه باید دید بچه ها آمادیگیشو دارن یا نه عه مه گورانی؟ عالی بود عالی خیلی خوبه فقط نحوه نوشتنش میشه ئه مه گورانیه؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو کاک ناصر...کاک ناصر خه لکی کام شاری؟ببوره من فره اسپم ئه کم...کوردی فیر منالکان ناکم هیچ ئه و 2 کلمه یشه ئاوا ئه زانن له بیریان ئه چتو پشت س رگه وره مین پیت ده ست لیدان کاستین 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آریو دمت گرم خیلی پیشرفت کردی:hapydancsmil: مین نه مه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سیلام سلام مرید بفرما تو خوش هاتی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ پشت س رگه وره مین پیت ده ست لیدان کاستین کاستین؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سیلام سلام خوش هاتی دلارَگَم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ جوزفی بیرخستن پرتووک وه خت چوون :5c6ipag2mnshmsf5ju3. ببووره 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مرید بفرما توخوش هاتی یا شیخ خودتیشیخ کجا بودین:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده