not found 16275 ارسال شده در 14 تیر، 2013 آره آریو دخت خانوم استعداد خوبی دارنراستی اگه میخواید رسم الخط کردی روو بدونید بگید تا براتون توضیح بدم خودم میخواستمبگم ولی گفتم شاید براتون زود باشه و یکم سختتون بشه سلام ناصر خوبی؟ من هنوز فرق بین زبان های مختلفشم نمیدونم. بخوام حرف بزنم همه رو قاطی میگم. خیلی وقتم هست که دیگه گوشم کردی نشنیده( آخه باید گوش عادت کنه) 2
not found 16275 ارسال شده در 14 تیر، 2013 یه دونه سوپاسو فهمیدم که تشکر کرد.... اونجام منظورش جوزف فیربوون بوده که ینی یاد گرفتم فیربوون رو موندم معنیش چیه؟!! سنندجیه؟؟ 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 تیر، 2013 واقعا همه رو درست گفتم ؟ :hapydancsmil: چند جا اشتباه تایژی داشتی ولی منظور رو کامل رسوندی بعضی جاها رو هم کاملا" درست گفت طوری که کمتر کردی هم اینطوری مینویسه سلام سوپاس که سوپاس رو عالی اومدی هه روه ها شما یار مه نی دان هه روه ها رو هم درست گفتی شما فارسیه باید میگفتی ئیوه میشه کردیش یارمه تی دان هم درسته و اگه یه "بو" میذاشتی جلوش دیگه عالی میشد جوزف فیزیوون فیر بوون درسته اما وقتی جوزف رو میگی سوم شخص مفردش میشه "فیر بووه "که حالت امری هم داره
Moment 15228 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2013 ایشالا پیر پسر شین و هیچ دختری بهتون جواب مثبت نده تا حالتون گرفته شه:gnugghender: زهی خیالات باطل 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 تیر، 2013 تو میتونی حرفاشو برام ترجمه کنی؟؟:icon_pf (34): هانی بو فیربوون ؟مین دیتن بچووک 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2013 کومار با فاطمه جان درست صحبت کن:vahidrk: مگه چی گفتم اینو بقیه میگن من فقط نقل قول کردم 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 تیر، 2013 یه دونه سوپاسو فهمیدم که تشکر کرد.... اونجام منظورش جوزف فیربوون بوده که ینی یاد گرفتم منظورش از فیر بوون این بود که جوزف یاد بگیر سلام ناصر خوبی؟من هنوز فرق بین زبان های مختلفشم نمیدونم. بخوام حرف بزنم همه رو قاطی میگم. خیلی وقتم هست که دیگه گوشم کردی نشنیده( آخه باید گوش عادت کنه) سلام هانیه خوبی؟ خوب درسته فرق زیادی دارن به نظرم بهتره یه نوعش رو جلو بریم که هم راحتتر هستش و همه گسترده تره و حالت زبان بینالمللی کردی رو داره که سورانی هستش خوب میشه دوباره راه بیوفتی البته اگه خودت بخوای منم میتونم کمکت کنم فیربوون رو موندم معنیش چیه؟!!سنندجیه؟؟ فیربوون یعنی یاد گیری که یه کلمه ی سورانی هستش بله سنندجیه البته باید گفت سورانیه چون سنندج هم یه لهجه ی خاص و شیرین از سورانی رو دارهکه من خیلی اون طرز حرف زدنشون رو دوست دارم که بهش میگن سورانی از نوع اردلانی 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 تیر، 2013 آره آریو دخت خانوم استعداد خوبی دارنراستی اگه میخواید رسم الخط کردی روو بدونید بگید تا براتون توضیح بدم خودم میخواستمبگم ولی گفتم شاید براتون زود باشه و یکم سختتون بشه نه مه چی هس؟ 2
not found 16275 ارسال شده در 14 تیر، 2013 منظورش از فیر بوون این بود که جوزف یاد بگیر سلام هانیه خوبی؟ خوب درسته فرق زیادی دارن به نظرم بهتره یه نوعش رو جلو بریم که هم راحتتر هستش و همه گسترده تره و حالت زبان بینالمللی کردی رو داره که سورانی هستش خوب میشه دوباره راه بیوفتی البته اگه خودت بخوای منم میتونم کمکت کنم فیربوون یعنی یاد گیری که یه کلمه ی سورانی هستش بله سنندجیه البته باید گفت سورانیه چون سنندج هم یه لهجه ی خاص و شیرین از سورانی رو دارهکه من خیلی اون طرز حرف زدنشون رو دوست دارم که بهش میگن سورانی از نوع اردلانی خوب پس من با سورانی موافقم:hapydancsmil: 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 تیر، 2013 نه مه چی هس؟ به نظرم اگه بخواید زبان کردی رو بهتر یاد بگیرید باید رسم الخطش رو بلد باشید 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 14 تیر، 2013 به نظرم اگه بخواید زبان کردی رو بهتر یاد بگیرید باید رسم الخطش رو بلد باشید توام مارو کشتی با این رسم الخط تو هر پستی 100 بار میگی رسم الخط 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 تیر، 2013 خوب پس من با سورانی موافقم:hapydancsmil: خب باید رییس تاپیک معاون کومار خان و سایر عزیزان هم راضی باشن اینجوری دوستانی هم که میخوان کردی رو یاد بگیرن گیج نمیشن و یه نوع کردی رو یاد میگرن و بقیه انواعشم کم کم یاد میگرن توام مارو کشتی با این رسم الخط تو هر پستی 100 بار میگی رسم الخط چرا عصبی میش خوب نمیگم 2
ارسال های توصیه شده