not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آره آریو دخت خانوم استعداد خوبی دارنراستی اگه میخواید رسم الخط کردی روو بدونید بگید تا براتون توضیح بدم خودم میخواستمبگم ولی گفتم شاید براتون زود باشه و یکم سختتون بشه سلام ناصر خوبی؟ من هنوز فرق بین زبان های مختلفشم نمیدونم. بخوام حرف بزنم همه رو قاطی میگم. خیلی وقتم هست که دیگه گوشم کردی نشنیده( آخه باید گوش عادت کنه) 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ یه دونه سوپاسو فهمیدم که تشکر کرد.... اونجام منظورش جوزف فیربوون بوده که ینی یاد گرفتم فیربوون رو موندم معنیش چیه؟!! سنندجیه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا همه رو درست گفتم ؟ :hapydancsmil: چند جا اشتباه تایژی داشتی ولی منظور رو کامل رسوندی بعضی جاها رو هم کاملا" درست گفت طوری که کمتر کردی هم اینطوری مینویسه سلام سوپاس که سوپاس رو عالی اومدی هه روه ها شما یار مه نی دان هه روه ها رو هم درست گفتی شما فارسیه باید میگفتی ئیوه میشه کردیش یارمه تی دان هم درسته و اگه یه "بو" میذاشتی جلوش دیگه عالی میشد جوزف فیزیوون فیر بوون درسته اما وقتی جوزف رو میگی سوم شخص مفردش میشه "فیر بووه "که حالت امری هم داره لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو تواو کوره گانو کچه گان تایپیک 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ ایشالا پیر پسر شین و هیچ دختری بهتون جواب مثبت نده تا حالتون گرفته شه:gnugghender: زهی خیالات باطل 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ تو میتونی حرفاشو برام ترجمه کنی؟؟:icon_pf (34): هانی بو فیربوون ؟مین دیتن بچووک 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو تواو کوره گانو کچه گان تایپیک دل سوتان 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کومار با فاطمه جان درست صحبت کن:vahidrk: مگه چی گفتم اینو بقیه میگن من فقط نقل قول کردم 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ یه دونه سوپاسو فهمیدم که تشکر کرد.... اونجام منظورش جوزف فیربوون بوده که ینی یاد گرفتم منظورش از فیر بوون این بود که جوزف یاد بگیر سلام ناصر خوبی؟من هنوز فرق بین زبان های مختلفشم نمیدونم. بخوام حرف بزنم همه رو قاطی میگم. خیلی وقتم هست که دیگه گوشم کردی نشنیده( آخه باید گوش عادت کنه) سلام هانیه خوبی؟ خوب درسته فرق زیادی دارن به نظرم بهتره یه نوعش رو جلو بریم که هم راحتتر هستش و همه گسترده تره و حالت زبان بینالمللی کردی رو داره که سورانی هستش خوب میشه دوباره راه بیوفتی البته اگه خودت بخوای منم میتونم کمکت کنم فیربوون رو موندم معنیش چیه؟!!سنندجیه؟؟ فیربوون یعنی یاد گیری که یه کلمه ی سورانی هستش بله سنندجیه البته باید گفت سورانیه چون سنندج هم یه لهجه ی خاص و شیرین از سورانی رو دارهکه من خیلی اون طرز حرف زدنشون رو دوست دارم که بهش میگن سورانی از نوع اردلانی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو بو تواو کوره گانو کچه گان تایپیک سلاو کوره خاص 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آره آریو دخت خانوم استعداد خوبی دارنراستی اگه میخواید رسم الخط کردی روو بدونید بگید تا براتون توضیح بدم خودم میخواستمبگم ولی گفتم شاید براتون زود باشه و یکم سختتون بشه نه مه چی هس؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ منظورش از فیر بوون این بود که جوزف یاد بگیر سلام هانیه خوبی؟ خوب درسته فرق زیادی دارن به نظرم بهتره یه نوعش رو جلو بریم که هم راحتتر هستش و همه گسترده تره و حالت زبان بینالمللی کردی رو داره که سورانی هستش خوب میشه دوباره راه بیوفتی البته اگه خودت بخوای منم میتونم کمکت کنم فیربوون یعنی یاد گیری که یه کلمه ی سورانی هستش بله سنندجیه البته باید گفت سورانیه چون سنندج هم یه لهجه ی خاص و شیرین از سورانی رو دارهکه من خیلی اون طرز حرف زدنشون رو دوست دارم که بهش میگن سورانی از نوع اردلانی خوب پس من با سورانی موافقم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ تمیتی مین نه فیربوون ناصر مین فیربوون 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ نه مه چی هس؟ به نظرم اگه بخواید زبان کردی رو بهتر یاد بگیرید باید رسم الخطش رو بلد باشید 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ زهی خیالات باطل اعتماد به نفس کاذب دیری برا 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم اگه بخواید زبان کردی رو بهتر یاد بگیرید باید رسم الخطش رو بلد باشید توام مارو کشتی با این رسم الخط تو هر پستی 100 بار میگی رسم الخط 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اعتماد به نفس کاذب دیری برا اعتماد به سقف 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خوب پس من با سورانی موافقم:hapydancsmil: خب باید رییس تاپیک معاون کومار خان و سایر عزیزان هم راضی باشن اینجوری دوستانی هم که میخوان کردی رو یاد بگیرن گیج نمیشن و یه نوع کردی رو یاد میگرن و بقیه انواعشم کم کم یاد میگرن توام مارو کشتی با این رسم الخط تو هر پستی 100 بار میگی رسم الخط چرا عصبی میش خوب نمیگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده