دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ گمان نیکم فلانی ئه ر مه کومار شناسم تا ئلان سه گله ژن خوازیه چَ بی؟ براد پیتَ؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چَ بی؟ براد پیتَ؟ نه مِ برد پیتم کومار(جوزفی) تام کروزه 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ تو کُرد کوییت؟ چی ایمَ قصَ نیَ کَیت 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ نه مِ برد پیتمکومار(جوزفی) تام کروزه یَ چَ بی؟!!!! بای بِردَمان!!!! ای قِصَ دَ لِ کَس نَییش 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ تو کُرد کوییت؟ چی ایمَ قصَ نیَ کَیت هی رو من ویستم وه ک خوت قسه بکم باشتر ئمه یه هر کاممان وه زمانی خومان قسه بکین مه گه ر تو نه ت گوت مندالی ئیلامی؟ 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ هیچیشو نفهمیدم فارسیشو بنویسین:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ هیچیشو نفهمیدم فارسیشو بنویسین:gnugghender: باشه ترجمه میکنم هی رو من ویستم وه ک خوت قسه بکم باشتر ئمه یه هر کاممان وه زمانی خومان قسه بکینمه گه ر تو نه ت گوت مندالی ئیلامی؟ هی وای من میخواستم مثل خودت حرف بزنم بهتر اینه که هرکوممون به زبان خودمون حرف بزنیم مگه تو نگفتی بچه ی ایلامی؟ ............ جالبیه زبان کردی به همین اختلافاتشه که حتی بعضی از کردها از همدیگه حالیشون نمیشه:دی ولی من به زبان کلهری و ایلامی باهات حرف میزدماااااااااااااا فقط بعضی وقتا یه چیزای مینویسی که نوشتارت با نجوه ی گفتار اون کلمه ای که میخوای بنویسی فرق داره رسم الخط کردی هم با چیزی که مینویسی یکم فرق داره ولی کم کم راه میفتی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ باشه ترجمه میکنم هی وای من میخواستم مثل خودت حرف بزنم بهتر اینه که هرکوممون به زبان خودمون حرف بزنیم مگه تو نگفتی بچه ی ایلامی؟ ............ جالبیه زبان کردی به همین اختلافاتشه که حتی بعضی از کردها از همدیگه حالیشون نمیشه:دی ولی من به زبان کلهری و ایلامی باهات حرف میزدماااااااااااااا فقط بعضی وقتا یه چیزای مینویسی که نوشتارت با نجوه ی گفتار اون کلمه ای که میخوای بنویسی فرق داره رسم الخط کردی هم با چیزی که مینویسی یکم فرق داره ولی کم کم راه میفتی چون شما هم یه جاهایی غلط املایی داری دیگه اصلا متوجه نمیشم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چون شما هم یه جاهایی غلط املایی داری دیگه اصلا متوجه نمیشم آخه من با رسم الخط کردی مینویسم تازه بعضی چیزا رو هم نمینویسم که حالیتون بشه اگه فارسی بخونیش آره خیلی غلط املایی دارم چون تو کردی ز و س و ت فقط یه نوع هستش 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آریودخت خانوم واستون یه دیکشنری کردی به فارسی و فارسی به کردی پیداکردم فقط کردیش با رسم الخط لاتین هستش امیدوارم به کارتون بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چیا (کوهستان بلند) ئالا (بیرق، پرچم) سروشت (طبیعت) روناک (روشنا) ڤیان (عشق) در رسم الخط کردی "و " فارسی به صورت " ڤ" نوشته میشه چون تو زبان کردی دو نوع و داریم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آریودخت خانوم واستون یه دیکشنری کردی به فارسی و فارسی به کردی پیداکردمفقط کردیش با رسم الخط لاتین هستش امیدوارم به کارتون بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام سوپاس هه روه ها شما یار مه نی دان جوزف فیزیوون :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سوپاس هه روه ها شما یار مه نی دان جوزف فیزیوون :vahidrk: سلام خدایش پیشرفت کردی ایول 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سنور(مرز) خوزگه (آرزو، حسرت) شهپول (موج، آبخیز) شنه (نسیم آرام و دلپذیر بهاری) نیشتمان (میهن) 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سوپاس هه روه ها شما یار مه نی دان جوزف فیزیوون :vahidrk: آریو کردی یاد گرفت....دیگه خدا به کومار رحم کنه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خدایش پیشرفت کردی ایول واقعا همه رو درست گفتم ؟ :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آریو کردی یاد گرفت....دیگه خدا به کومار رحم کنه تو میتونی حرفاشو برام ترجمه کنی؟؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آره آریو دخت خانوم استعداد خوبی دارن راستی اگه میخواید رسم الخط کردی روو بدونید بگید تا براتون توضیح بدم خودم میخواستمبگم ولی گفتم شاید براتون زود باشه و یکم سختتون بشه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ تو میتونی حرفاشو برام ترجمه کنی؟؟:icon_pf (34): یه دونه سوپاسو فهمیدم که تشکر کرد.... اونجام منظورش جوزف فیربوون بوده که ینی یاد گرفتم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آریو کردی یاد گرفت....دیگه خدا به کومار رحم کنه مین جوزفی را کاستین 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده