Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ میگفت horch:icon_pf (34): یعنی وحشی؟درسته؟البته ماها وحشی نبودیم .فقط اندکی شیطون بودیم دور از جون من حدس میزنم منظورشون ورچ بوده که معناش رو نمیگم تا بته گورکه له بان دلو بمنتو راستی خیلی خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ منظورم تو نبودی هااین در دفاع از تو بود منظورم آریو بود منظور آریو بود جوزفی؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دور از جون من حدس میزنم منظورشون ورچ بوده که معناش رو نمیگم تا بته گورکه له بان دلو بمنتوراستی خیلی خوش اومدی چی بوده پس؟؟؟؟؟ مرسی عزیزم. این که تو گفتی چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من مترجمم بگم ورچ ینی چی؟ 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ منظور آریو بود جوزفی؟ دیوار کوتاه تر از تو گیر نیاوردم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من مترجمم بگم ورچ ینی چی؟ هر چیز نباس ترجمه کرد هر ترجمه نشاید گفت نگی نگو نقی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ دیوار کوتاه تر از تو گیر نیاوردم قدم شاید کوتا تر باشه سنم که بیشتره تازه نصف قدم زیر زمینه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ قدم شاید کوتا تر باشه سنم که بیشتره تازه نصف قدم زیر زمینه سنت زیادتره؟ شناسنامت عکس داره؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سنت زیادتره؟شناسنامت عکس داره؟ از چن سالگی عکس دار میکنن یادم رفته 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ از چن سالگی عکس دار میکنن یادم رفته عکس دار بودن شناسنامه واسه ما خاطره ست...واسه شما بچه ها آرزوه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ عکس دار بودن شناسنامه واسه ما خاطره ست...واسه شما بچه ها آرزوه اگه یادم باشه از 16 سالگی عکس دار میشد . یه 10 ، 11 سالی میگذره . برو بزا باد بیاد بچه ... 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اگه یادم باشه از 16 سالگی عکس دار میشد . یه 10 ، 11 سالی میگذره . برو بزا باد بیاد بچه ... چن سالته حالا؟26 یا 27:w000: میگن دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چن سالته حالا؟26 یا 27:w000:میگن دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست فعلا که من خودم دارم به حال خودم گریه میکنم با این ازمون ارشده کوفتی 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من مترجمم بگم ورچ ینی چی؟ نه. jozef خصوصی گفت یعنی چی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ میگن دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست ایشالا پیر پسر شین و هیچ دختری بهتون جواب مثبت نده تا حالتون گرفته شه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ میگفت horch:icon_pf (34): یعنی وحشی؟درسته؟البته ماها وحشی نبودیم .فقط اندکی شیطون بودیم کوکار گفت دیگه لازم نیت من بگم بگم= بیژم:دی ایشالا پیر پسر شین و هیچ دختری بهتون جواب مثبت نده تا حالتون گرفته شه:gnugghender: گمان نیکم فلانی ئه ر مه کومار شناسم تا ئلان سه گله ژن خوازیه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ گمان نیکم فلانی ئه ر مه کومار شناسم تا ئلان سه گله ژن خوازیه آ وَرژَ خوَر 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ آ وَرژَ خوَر هی رو تواید بیه ده لیمان؟ خو باشه ژن نیخوازد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده