anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دقیق نه عقیق سلاو که ت کوا؟ کوردیش بنوسه:vahidrk: من سلاو ناکه م شیرینی فقط شیرینی عقیق 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ میگم شیرینی عقیق الان خوب خوباش کیلویی چنده؟جوزف داری چیکار میکنی جوزف خه ریکه فکر ئه کات عقیق نیه گیان تو ناوی دقیقه خه لکی کام شار کرماشانی؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو اکه ام هه ر وه ها منیش سلاو ئه که م ترانسله یتوره گه ت کیه؟ ماطلمان مکه زو بژه پم 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ هه ر وه ها منیش سلاو ئه که مترانسله یتوره گه ت کیه؟ ماطلمان مکه زو بژه پم خودم ترنسلیت کردم.... بابا من میگم کردی می دونم یه ایرادات کوچولو دارم در حد اعراب گذاری 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خاکتم سالار(با لهجه کردی) فقط مهدی جانشو فهمیدم....اون یکیو نفهمیدم ولی باشه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااااااام خزمت خویشکیل خاص و برایل خوش ئویس!! دنگ و باس؟ خاصیدن؟؟ خاکتم سالار(با لهجه کردی) فقط مهدی جانشو فهمیدم....اون یکیو نفهمیدم ولی باشه ناو قلعه حسن خان کرد فرس. استعدادت نیه سلاو اکه ام خاص کی سلام :) جوزف خه ریکه فکر ئه کاتعقیق نیه گیان تو ناوی دقیقه خه لکی کام شار کرماشانی؟ لکی مینز؟؟ خودم ترنسلیت کردم.... بابا من میگم کردی می دونم یه ایرادات کوچولو دارم در حد اعراب گذاری حالا منو بگو: کلهر+ جاف+ سنندجی+ بوکانی+ مهابادی همه جوره باهام کار کردن ببین چی تحویل میدم! لطفا اشکالاتمو بگین خاص؟ 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ حالا منو بگو: کلهر+ جاف+ سنندجی+ بوکانی+ مهابادی همه جوره باهام کار کردن ببین چی تحویل میدم! لطفا اشکالاتمو بگین خاص؟ :whistle: من فقط اعراب گذاری بلدم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ :whistle: من فقط اعراب گذاری بلدم استعدادی اصن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااااااام ناو قلعه حسن خان کرد فرس. استعدادت نیه من استعدادم نی؟؟؟خودت استعدادت نیه:vahidrk: تا چند روز دیگه کردیو فول شدم میفهمید با کی طرفیدتو محله به من میگن سید لهجه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ من استعدادم نی؟؟؟خودت استعدادت نیه:vahidrk: تا چند روز دیگه کردیو فول شدم میفهمید با کی طرفیدتو محله به من میگن سید لهجه خواااااااااا گیااااااااااااان سید لهجه!!! باش! من منتظرم 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ من استعدادم نی؟؟؟خودت استعدادت نیه:vahidrk: تا چند روز دیگه کردیو فول شدم میفهمید با کی طرفیدتو محله به من میگن سید لهجه سید لهجه 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خواااااااااا گیااااااااااااان سید لهجه!!!باش! من منتظرم خوشک گیان "خوااا" مینز؟؟؟ منو مسخره میکنی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ملیکم:hapydancsmil: سلاام خوشک خوش ئه ویس:hapydancsmil: خوشک گیان "خوااا" مینز؟؟؟ منو مسخره میکنی خداااااا نه 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ جوزف خه ریکه فکر ئه کاتعقیق نیه گیان تو ناوی دقیقه خه لکی کام شار کرماشانی؟ دانیشه سر جیگه ت.اخر فیر منی ئه که ی:vahidrk: دیشب امار کی میدادی؟ 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چیشده؟؟؟؟ هیشی اینا تحویل نمیگیرن بریم تاپیک ترکی خومون 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دانیشه سر جیگه ت.اخر فیر منی ئه که ی:vahidrk:دیشب امار کی میدادی؟ جوزف قاطی بکات انجمن شپرز ئه کا هوش مواظب خوتو بت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده