anvil 5769 ارسال شده در 10 تیر، 2013 دقیق نه عقیق سلاو که ت کوا؟ کوردیش بنوسه:vahidrk: من سلاو ناکه م شیرینی فقط شیرینی عقیق 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2013 میگم شیرینی عقیق الان خوب خوباش کیلویی چنده؟جوزف داری چیکار میکنی جوزف خه ریکه فکر ئه کات عقیق نیه گیان تو ناوی دقیقه خه لکی کام شار کرماشانی؟ 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2013 سلاو اکه ام هه ر وه ها منیش سلاو ئه که م ترانسله یتوره گه ت کیه؟ ماطلمان مکه زو بژه پم 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 11 تیر، 2013 هه ر وه ها منیش سلاو ئه که مترانسله یتوره گه ت کیه؟ ماطلمان مکه زو بژه پم خودم ترنسلیت کردم.... بابا من میگم کردی می دونم یه ایرادات کوچولو دارم در حد اعراب گذاری 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خاکتم سالار(با لهجه کردی) فقط مهدی جانشو فهمیدم....اون یکیو نفهمیدم ولی باشه 4
not found 16275 ارسال شده در 11 تیر، 2013 سلااااااااااااام خزمت خویشکیل خاص و برایل خوش ئویس!! دنگ و باس؟ خاصیدن؟؟ خاکتم سالار(با لهجه کردی) فقط مهدی جانشو فهمیدم....اون یکیو نفهمیدم ولی باشه ناو قلعه حسن خان کرد فرس. استعدادت نیه سلاو اکه ام خاص کی سلام :) جوزف خه ریکه فکر ئه کاتعقیق نیه گیان تو ناوی دقیقه خه لکی کام شار کرماشانی؟ لکی مینز؟؟ خودم ترنسلیت کردم.... بابا من میگم کردی می دونم یه ایرادات کوچولو دارم در حد اعراب گذاری حالا منو بگو: کلهر+ جاف+ سنندجی+ بوکانی+ مهابادی همه جوره باهام کار کردن ببین چی تحویل میدم! لطفا اشکالاتمو بگین خاص؟ 4
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 11 تیر، 2013 حالا منو بگو: کلهر+ جاف+ سنندجی+ بوکانی+ مهابادی همه جوره باهام کار کردن ببین چی تحویل میدم! لطفا اشکالاتمو بگین خاص؟ :whistle: من فقط اعراب گذاری بلدم 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 تیر، 2013 سلااااااااااااام ناو قلعه حسن خان کرد فرس. استعدادت نیه من استعدادم نی؟؟؟خودت استعدادت نیه:vahidrk: تا چند روز دیگه کردیو فول شدم میفهمید با کی طرفیدتو محله به من میگن سید لهجه 4
not found 16275 ارسال شده در 11 تیر، 2013 من استعدادم نی؟؟؟خودت استعدادت نیه:vahidrk: تا چند روز دیگه کردیو فول شدم میفهمید با کی طرفیدتو محله به من میگن سید لهجه خواااااااااا گیااااااااااااان سید لهجه!!! باش! من منتظرم 4
laden 4758 ارسال شده در 11 تیر، 2013 من استعدادم نی؟؟؟خودت استعدادت نیه:vahidrk: تا چند روز دیگه کردیو فول شدم میفهمید با کی طرفیدتو محله به من میگن سید لهجه سید لهجه 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خواااااااااا گیااااااااااااان سید لهجه!!!باش! من منتظرم خوشک گیان "خوااا" مینز؟؟؟ منو مسخره میکنی 3
not found 16275 ارسال شده در 11 تیر، 2013 سلام ملیکم:hapydancsmil: سلاام خوشک خوش ئه ویس:hapydancsmil: خوشک گیان "خوااا" مینز؟؟؟ منو مسخره میکنی خداااااا نه 3
anvil 5769 ارسال شده در 11 تیر، 2013 جوزف خه ریکه فکر ئه کاتعقیق نیه گیان تو ناوی دقیقه خه لکی کام شار کرماشانی؟ دانیشه سر جیگه ت.اخر فیر منی ئه که ی:vahidrk: دیشب امار کی میدادی؟ 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2013 دانیشه سر جیگه ت.اخر فیر منی ئه که ی:vahidrk:دیشب امار کی میدادی؟ جوزف قاطی بکات انجمن شپرز ئه کا هوش مواظب خوتو بت 3
ارسال های توصیه شده