دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بانو بالاخره شما ترکی یا کرد ؟ کُردم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ احوالو فهمیدم فقط به من که فحش ندادی نه گلم فحش چی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ اسمش ناصر هس جوزفی سالی یه بار انلاین میشه برا همین یه بیو ازش ارائه میدم این بچه عاشق معلم بازیه هرچی اطلاعات داره یه جا میریزه بیرون تو درس فرانسوی ایقده جلو استادمون خوشیرینی میکنه:vahidrk: ببین چه قلمبه سلمبه حرف زده ناصر بیا دفاعیاتتو ارائه بده مگه هم کلاسی هستی؟درس فرانسه؟ قلمبشو کاری ندارم ولی خوب حرف میزنه خداییش...حسودیت میشه انگار 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ مگه هم کلاسی هستی؟درس فرانسه؟ قلمبشو کاری ندارم ولی خوب حرف میزنه خداییش...حسودیت میشه انگار اره همگلاسیمه پس کی حسودیم میشه درساشو همیشه حاضره گلی پز میده :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ کُردم به قول رفیقم : هوا سرده ... کُرد مرده شما هوا سرد بشه یخ میزنید اینو گفتم حساب کار دستتون بیاد 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ اره همگلاسیمه پس کی حسودیم میشه درساشو همیشه حاضره گلی پز میده :icon_razz: عجبببببببب الان خوشحالی با ناصر همکلاسی بلکم تو هم یه تکونی بدی به خودت مثه این آقا ناصر یه حرکت رو به جلو در راستای تنظیم شرایط محیطی (قاطی کردم) در راستای پیش برد علم انجام بدی تازه کجاشو دیدی این همشو رو نکرده این داش ناصر 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ به قول رفیقم : هوا سرده ... کُرد مردهشما هوا سرد بشه یخ میزنید اینو گفتم حساب کار دستتون بیاد منظور؟:167: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ منظور؟:167: منظورم تو نبودی ها این در دفاع از تو بود منظورم آریو بود 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ئه یژن گورگ پیر بت ئه وته مسخه ره ی مناله ورتکه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ منظورم تو نبودی هااین در دفاع از تو بود منظورم آریو بود 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ئه یژن گورگ پیر بت ئه وته مسخه ره ی مناله ورتکه مَ کُوردی سنندجی نِزانِم تَنی ایلامی قِسَ بکی؟ 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ عجببببببببالان خوشحالی با ناصر همکلاسی بلکم تو هم یه تکونی بدی به خودت مثه این آقا ناصر یه حرکت رو به جلو در راستای تنظیم شرایط محیطی (قاطی کردم) در راستای پیش برد علم انجام بدی تازه کجاشو دیدی این همشو رو نکرده این داش ناصر ناصر دفتر و معلومات منو گش میره اصن اون همگلاسی منه تورا سننه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ مَ کُوردی سنندجی نِزانِم تَنی ایلامی قِسَ بکی؟ ایلامی نمیتونم بنویسم فقط متوجه میشم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ایلامی نمیتونم بنویسم فقط متوجه میشم 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ گریه نکن خو من بلدم هااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به دوستای کرد من تو خوابگاه 2 تا دوست کرد داشتم. البته یکیش همکلاسم بود هردو از هم ماه تر بودن. خیلییییییییی دخترای گلی بودن البته همش 1 کلمه بد بهمون میگفت:icon_pf (34): به کردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها من که نگفتم نباشه، یا تایپیک مشکل داره.گفتم مث شبستانه نباشه.:icon_razz: اینجا دیگه خاله بازی نکنیم:vahidrk: میشه کردی رو یاد بگیریم، خیلیم خوبه. همه شبا هستیم دیگه، الکی بهونه نیارید. شب همگی اینجا پ ن: من رو حساب اینکه دیگه انقدر دوستیمون عمیق مجازی شده که از حرف هم ناراحت نشیم اینارو گفتم ناامیدم نکنید دیگه کی گفته ما نارحت شدیم هان هون هین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب سعی میکنیم کلمات بیشتری یاد بگیریم :icon_gol:یاخوا به خیر بیت به ریز:hapydancsmil: بوخشه من خوم ناتوانم خاص کوردی بنوسم...وره ماشالله فره واردی خوت راسی ناوت چس ئابرای ئازیز؟ زورسوپاس بریز ئه گه ر بتانویت ده توانم وه ک هه موتان قسه بکم اسمش ناصر هس جوزفی سالی یه بار انلاین میشه برا همین یه بیو ازش ارائه میدم این بچه عاشق معلم بازیه هرچی اطلاعات داره یه جا میریزه بیرون تو درس فرانسوی ایقده جلو استادمون خوشیرینی میکنه:vahidrk: ببین چه قلمبه سلمبه حرف زده ناصر بیا دفاعیاتتو ارائه بده مرسی کامل معرفی کردی من خودشیرینم؟ من دفاعیه ندارم به جای این حرفا یه سمت واسه من انتخاب کن:gnugghender: مَ هاتم اَرا ایچ نَ کین؟ احوالتون خو وَ؟ خوبم آبجی تو خوبی؟ چه کیدن؟ خوازم وه گردد ایلامی قصه بکم خوبه؟ مگه هم کلاسی هستی؟درس فرانسه؟ قلمبشو کاری ندارم ولی خوب حرف میزنه خداییش...حسودیت میشه انگار آره این لادن حسسسسسسسسسسسسسسسوده اره همگلاسیمه پس کی حسودیم میشه درساشو همیشه حاضره گلی پز میده :icon_razz: تازه میخوام الان برم پیشه استاد هستی:دی عجببببببببالان خوشحالی با ناصر همکلاسی بلکم تو هم یه تکونی بدی به خودت مثه این آقا ناصر یه حرکت رو به جلو در راستای تنظیم شرایط محیطی (قاطی کردم) در راستای پیش برد علم انجام بدی تازه کجاشو دیدی این همشو رو نکرده این داش ناصر از خداشه با من همکلاسه ئه یژن گورگ پیر بت ئه وته مسخه ره ی مناله ورتکه ئه ری والله قصه ی راس جواوی نیه(وه کو خوت قسم کرد) لای هه لوی به رزه فری برزه مژی چون بژی شرطه نه وه ک چه نده بژی" پیشکش به تواوی ئازیزان........ ماموستا هه ژار ناصر دفتر و معلومات منو گش میره اصن اون همگلاسی منه تورا سننه :vahidrk: ماله خودمه نمیدمشااااااااااااا سلام به دوستای کرد من تو خوابگاه 2 تا دوست کرد داشتم. البته یکیش همکلاسم بود هردو از هم ماه تر بودن. خیلییییییییی دخترای گلی بودن البته همش 1 کلمه بد بهمون میگفت:icon_pf (34): به کردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام دوست عزیز خوبید ؟ حالا کلمه شو بگید شاید زیام بد نباشه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز خوبید ؟ حالا کلمه شو بگید شاید زیام بد نباشه میگفت horch:icon_pf (34): یعنی وحشی؟درسته؟ البته ماها وحشی نبودیم .فقط اندکی شیطون بودیم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بابا ترکوندید که اهااااااااااااا خوب شد خودت اومدی جوزفی، منظورت آریو بود ینی چی؟ هاااااااااااا بزنم شل و پلت کنممممممممممممممم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده