Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ناظر ارشده اجیم :hapydancsmil::hapydancsmil: بسیار می سپاسیم. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ لادن مامی باز رفتی رو شبکه اصفهانی کی مامان شدی؟؟ الان یعنی زن مهدی هستی دیگه ..... قبلنا خواهرش بودی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ کی مامان شدی؟؟ الان یعنی زن مهدی هستی دیگه ..... قبلنا خواهرش بودی:icon_pf (34): :icon_pf (34): زن مهدی نیستم که فقط مامان لادنم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): زن مهدی نیستم که فقط مامان لادنم مگه مهد ی باباش نیس؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ مگه چی تایپ میکنی؟ خب نصفشو بده من برات تایپ کنم:hapydancsmil: 1پایان نامه ارشد رو باید خلاصه کنم عکس گرفتم از صفحه هاش اما تموم شدنی نیس نه داداش با مهرفت خودم تایپ میکنم دستت درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ مگه مهد ی باباش نیس؟؟:icon_pf (34): باباش باشه به من چه ، این دو مساله که به هم ربطی نداره 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ خسته نباشی خواهری گلم. :there::aghosh: فدای تو بشم من خواهری نازم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ باباش باشه به من چه ، این دو مساله که به هم ربطی نداره :w58: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ همش میخوام این پست و بزارم پشیمون میشم پاک میکنم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تورو خدا ازم دلخور نشید. دوستانه میگم. آپ کردن مدام تایپیکهای اسپمی حق الناسه. باور کنید. چون اینجا یه سایت علمیه. ممکنه کسی سوال بپرسه یا تایپیک علمی بزنه. این تایپیکای اسپمی باعث میشه اونا برن زیر و دیده نشن. هدف کلی سایت هم علمی بوده و هست. به اونایی که برا این هدف تلاش میکنن فکر کنیم. این گفتگوهام خوبه و لذت بخش. لازمم هست ولی نه اینکه 24 ساعت آپ باشه. میدونم الان ممکنه ازم دلخور بشید. ولی بیخود میکنین دلخور بشید چون من دوستون دارم. :w36: باور کنید 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ فدای تو بشم من خواهری نازم خدانکنه قربونت برم :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ فدای تو بشم من خواهری نازم خدا نکنه خواهری. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ همش میخوام این پست و بزارم پشیمون میشم پاک میکنم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3تورو خدا ازم دلخور نشید. دوستانه میگم. آپ کردن مدام تایپیکهای اسپمی حق الناسه. باور کنید. چون اینجا یه سایت علمیه. ممکنه کسی سوال بپرسه یا تایپیک علمی بزنه. این تایپیکای اسپمی باعث میشه اونا برن زیر و دیده نشن. هدف کلی سایت هم علمی بوده و هست. به اونایی که برا این هدف تلاش میکنن فکر کنیم. این گفتگوهام خوبه و لذت بخش. لازمم هست ولی نه اینکه 24 ساعت آپ باشه. میدونم الان ممکنه ازم دلخور بشید. ولی بیخود میکنین دلخور بشید چون من دوستون دارم. :w36: باور کنید :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ همش میخوام این پست و بزارم پشیمون میشم پاک میکنم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3تورو خدا ازم دلخور نشید. دوستانه میگم. آپ کردن مدام تایپیکهای اسپمی حق الناسه. باور کنید. چون اینجا یه سایت علمیه. ممکنه کسی سوال بپرسه یا تایپیک علمی بزنه. این تایپیکای اسپمی باعث میشه اونا برن زیر و دیده نشن. هدف کلی سایت هم علمی بوده و هست. به اونایی که برا این هدف تلاش میکنن فکر کنیم. این گفتگوهام خوبه و لذت بخش. لازمم هست ولی نه اینکه 24 ساعت آپ باشه. میدونم الان ممکنه ازم دلخور بشید. ولی بیخود میکنین دلخور بشید چون من دوستون دارم. :w36: باور کنید برو بینیم با بذار باد بیات دیگه نبینم فلسفی بحرفی:vahidrk: مگه علمی دل و تاو نداره میزنم ناکارت میکنم هاااااااا 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ قربون مامی برم تاپیک را ترکونده:hapydancsmil: آقا اعلام میکنم ایجا کی به کیه اولویتم با خانوما و رشته هاشون دنیز خانوم دکتر رئیس اینجا:hapydancsmil: لادن قاضی ، چون عشق اسلحه ام دارم پلیس هم میشم مامی جوووووونم اریودخت چون شهرسازیه اینجا را سرو سامون میده سودی مبصر ایجا مهدی مترجم .مواظب باشه کسی کردی فحش نده جوزف مسئول پذیرایی بقیه هم بعد معرفیشون پستهایی دارم براشون حرف و اعتراضی هم نباشه این قانون رو تصویب کرده و هم اکنون به مرحله اجرا درمیارم هر معترضی اینگونه باش برخورد میکنم گفته باشم هاااااااا فرنوشی معاون خودمی :hapydancsmil: بزن معترضو اخراج کن 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ فرنوشی معاون خودمی :hapydancsmil: بزن معترضو اخراج کن وای معاون شدم بسیار می سپاسیم لادنی 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ وای معاون شدم بسیار می سپاسیم لادنی قابل نداشت فرنوشی:hapydancsmil: حالا در غیاب من و خانوم دکتر و مامان پاسداری کن از تاپیک جوزفم معترض بود اخراج میکنی هاااااااااااا قانون برا همه مساویه معاون جوووووووووووووونم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ قابل نداشت فرنوشی:hapydancsmil: حالا در غیاب من و خانوم دکتر و مامان پاسداری کن از تاپیک جوزفم معترض بود اخراج میکنی هاااااااااااا قانون برا همه مساویه معاون جوووووووووووووونم هر چی شوما بگی رییس 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ هر چی شوما بگی رییس دنیز رئیسه فرنوشی من قوانین را میذارم عزل و نصب با منه 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ در حاشیه دالاهو وبیستون ووسعت شقایقها ولاله ها جمع دوستان عزیز مون خوش باشه .... 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ در حاشیه دالاهو وبیستون ووسعت شقایقها ولاله ها جمع دوستان عزیز مون خوش باشه .... شوما هم کرد هستی؟ اهان شما هم خوش باشی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده