Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ باشه ولی شرط داره دا بیژه بزانم چه ئه یژی...فقط من خوم له بان مال ناخه مه خوارو ها 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ از کوماره به کوماراز کوماره به کومار... انأ لالا دارم:hapydancsmil: بابا من که تسلیم شدم عجب آدمی هستی ها 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ دا بیژه بزانم چه ئه یژی...فقط من خوم له بان مال ناخه مه خوارو ها له بام خستن تو و چه درد من خوه؟؟!! من رئیس شب خوش 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ له بام خستن تو و چه درد من خوه؟؟!! من رئیسشب خوش باشه تو رئیس شه وت باش 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ یه شب نبودیما ببین چ خبر بوده 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ قربون مامی برم تاپیک را ترکونده:hapydancsmil: آقا اعلام میکنم ایجا کی به کیه اولویتم با خانوما و رشته هاشون دنیز خانوم دکتر رئیس اینجا:hapydancsmil: لادن قاضی ، چون عشق اسلحه ام دارم پلیس هم میشم مامی جوووووونم اریودخت چون شهرسازیه اینجا را سرو سامون میده سودی مبصر ایجا مهدی مترجم .مواظب باشه کسی کردی فحش نده جوزف مسئول پذیرایی بقیه هم بعد معرفیشون پستهایی دارم براشون حرف و اعتراضی هم نباشه این قانون رو تصویب کرده و هم اکنون به مرحله اجرا درمیارم هر معترضی اینگونه باش برخورد میکنم گفته باشم هاااااااا 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ قربونت برم لادن دخملم جوزفی ارشد برنامه ریزی داره من لیسانسم بابا :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ قربونت برم لادن دخملم جوزفی ارشد برنامه ریزی داره من لیسانسم بابا :icon_pf (34): مامی جووووووووونم گفتم الویت با خانوماس:hapydancsmil: جوزف همون خدماتم از سرش زیادیه 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ چیشده؟؟ خستم از دیروز غروب دارم تایپ میکنم هنوز تموم نشده کلی مونده 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ پس من چی؟؟؟ ناظر ارشده اجیم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ خستم از دیروز غروب دارم تایپ میکنم هنوز تموم نشده کلی مونده مگه چی تایپ میکنی؟ خب نصفشو بده من برات تایپ کنم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ خستم از دیروز غروب دارم تایپ میکنم هنوز تموم نشده کلی مونده منم کور شدم ، 500 صفح مقاله رو دارم میخونم و تازه رو کاغذ خلاصه برداری میکنم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ قربون مامی برم تاپیک را ترکونده:hapydancsmil: لادن مامی باز رفتی رو شبکه اصفهانی 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ خستم از دیروز غروب دارم تایپ میکنم هنوز تموم نشده کلی مونده خسته نباشی خواهری گلم. :there::aghosh: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده