Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ دايه گيان بگري له سه ر خاكم كه وا شينم ده وي زور بگريه دايه گيان فرميسكي خوينينم ده وي من گولي سه د ئاره زوي ژينم له خاكا خه وتووه خاكي مه يداني خه بات ره نگيني خويني من بووه دامه نيشه دايه گيان بو هاتني من چاوه ري دلنيا به ،به سيه تي ، بو ده نگي ده رگا مه گره گوي دايه گيان سويندم به فرميسكي گه ش و ئيشي دلت دايه گيان سويندم به جه ور و مه ينه تي بي حاسلت من ده ميكه جه رگي سوتاندوم هه ناسه ي سه ردي گه ل دلپري كردوم خه مي ده سكورتي و ره نگ زه ردي گه ل من كوري كوردي شه هيدي ري ي خه باتم دايه گيان كوتري خوينين په ري باخي ولاتم دا يه گيان هه روه كو بيگانه يي دل پر له ناكامي و گري له م هه مو ده سته، نه بو ده ستي ،كه بي و ده ستم گري من له شاري خوم غه ريب و بو هه مو بيگانه خوم كوتري كوژراوي ريگاي لانه خوم،بي لانه خوم دايه گيان بگري له سه ر خاكم كه وا شينم ده وي زور بگريه دايه گيان فرميسكي خوينينم ده وي دايه گيان ئه و كيژه وا ئه تويس به بووكي تو بيت خوت بده نيشاني جاري با به هيواي من نه بيت تاكو بت بيني كه ره ش پوشي له سه ر تا پاته وه دايه گيان بگري له سه ر خاكم كه وا شينم ده وي زور بگريه دايه گيان فرميسكي خوينينم ده وي لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ کوردی لهکیس چی وه مفت و ئاسان باوگ بوى وه (ئاقا) داڵگ وه (مامان) ڕهسم قهدیمهی باپیر چی وه باد وهوى بوى وه (عهرووس)زاوا وه (داماد) مهمووژن ئهوهز بوى وه (زهن عهموو) (عهموو)نانه و شوون جیهگهی مهموو خوهیشک وه (ههمشیره)(داداش)وه برا باپیر و نهنگ ناڕهوا کریا خاڵوو وه (دائی)میمگ وه (خاله) خوهش وه ئهو کهسه ههر کهڕ و لاڵه ئهوانهگ نهن وهی جووره کلاس یهی جار وه فارسی یهی جار وه لهباس قهوم و بیگانه لیان بویه ئاس وێڵن لهی ناوه نه کوردن نه فارس بويشید میمگه ئه وه یهی بری وهپی بقوومی زگ خوهی دڕی ئهر بويشید خاڵوو خاس دوينید وهچهو تهویلیش نیهگری وه لادهمیگهو ئهر له خاسیده یا له شهمس بهد! هساوی نهنهد ئهو سهر جای خوهد تهوبهی دهن وهپید بی ههق ههساو یهی جار ترهک خاس نایدهو جوواو دی له ناو مهردم ئمڕوو لهی بهینه قسیه وه زووان داڵگی مهینه کورد وه فارسییهو خوهی دهیدن نیشان فارسییش خارجی هاوردییهسهو مهیان ڕۆشد و تهرهقی یا کلاس بان نه ڕهخت و ڕهژمه نه قسیه و زووان لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ ته نیام،به لام ناترسم، ئه و ته نیایه م زور به هه ست ده زانم، چه شیرینه ته نیایی من، و كو و ته نیایی نیشتمانه كه م، و ه كوو بی كسی خه لكم (ئا پو) 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ کردیعنی یک اصالت ناب ... ناب کرد یعنی یک سوال بی جواب کرد یعنی منصور بر دار باش مرگ را در آغوش و بیدار باش کرد یعنی گریه های تا خدا کرد یعنی سوزش بی انتها کرد یعنی صد شهید و یک مزار کرد یعنی برکه های بی قرار کرد یعنی مویه های انتظار کرد یعنی سالهای بی بهار کرد نام یک قوم از پدر کرد یعنی نه مذهب نه مرز بلکه خون کرد یعنی عاشقی کردن تا جنون 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من له زنجیر و ته ناف و دار و به ند باکم نیه له ت له تم که ن، بمکوژن هیشتا ده لیم کوردم ئه من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ من فکر میکنم زبان کردی زبان خیلی سختی نباشه. جالب میشه اگر یه تاپیک آموزش زبان کردی هم راه اندازی کنید. اگر تشکر نمیکنم جسارت نشه. چون واقعاً نمیدونم چی نوشتین. 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان خوبین؟ یه زحمت براتون داشتم بیشتر بچه های سنندج یه پروژه دارم در مورد مرمت عمارت خسروآباد سنندج اگه لطف کنید کسی پاورپوینتشو داشت بهم بده فراوان بهم لطف کرده 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ id nhn هی داد بو که سیک لیره نیه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ [flash=width=50 height=27] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوروژتان پیروز بیت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ااااااامینا کردی بلدی؟ سن کردی بیلیسن؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ااااااامینا کردی بلدی؟سن کردی بیلیسن؟ نه یوخ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ نهیوخ مال منو کپی کردی مودونم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ مال منو کپی کردی مودونم هه ر بژیت ناصر 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ پَ فکر کردی کم الکی ــه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده