Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم مث چی هست... دیدن چهره آریو چه لذت بخشهنمیگم چی گفتم تا به دلت بمونه قزای دسو نه یژی په با گوره که گه له دلی ئازاد نه وت 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم مث چی هست... دیدن چهره آریو چه لذت بخشهنمیگم چی گفتم تا به دلت بمونه خیـــــــــــــــلی بدی جوزفـــــــــــــــ 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ گفتم سلام/...خیلی خیلی خوش اومدی بچه جان(البته این بچه جان شاید توی فارسی کمی تحقیرآمیز به نظر بیاد ولی معنیش توی کردی اونجوری نیست ها) آهان آخه مثه دونه های تسبیح کلمه ردیف کردی گفتم 1 وقت بد و بیراه نگفته باشی بهم مرسی توام خوش اومدی بچه جان 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ قزای دسو نه یژی په با گوره که گه له دلی ئازاد نه وت باش نه یژم. ولی خرجی فرس 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ هه رچه ند که نات بینم به ڵام ده نگی خه نده ت ئه بزوێنێ دڵی سڕم هر بژی هر بژی به خوشی وره نایژم چم وت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ آهان آخه مثه دونه های تسبیح کلمه ردیف کردی گفتم 1 وقت بد و بیراه نگفته باشی بهم مرسی توام خوش اومدی بچه جان آخه توی کردی تقریبا اینجوری نوشته میشه...البته این رسم الخط عربیه...رسم الخط لاتینش بهتره ولی من بلد نیستم فقط میتونم بخونم بچه جان رو خوب اومدی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ باش نه یژم. ولی خرجی فرس بانچاو هامه خه مه تت...نهار ئه بیته meman من...باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ هانی ترنسلیت تقدیم میکند هر بژی هر بژی به خوشیوره نایژم چم وت همیشه شاد زندگی کن(همیشه خوش باشی) ولی اونجارو نمیگم چی گفتم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بســـــــه دیــــــده من هی هیچی نمیگم بریــــــن بخوابیـــن میخوایـــم چراغارو خاموش کنیــــــــــم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بانچاو هامه خه مه تت...نهار ئه بیته meman من...باشه؟ چاوت روشن. دست خوش. نه کرماشان بابونه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ هانی ترنسلیت تقدیم میکند همیشه شاد زندگی کن(همیشه خوش باشی) ولی اونجارو نمیگم چی گفتم هانی ترانسلیت حالو ئه گرم:vahidrk: تو ئه ژه بیته ناو تیم جوزف 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ هانی ترنسلیت تقدیم میکند همیشه شاد زندگی کن(همیشه خوش باشی) ولی اونجارو نمیگم چی گفتم دمت گرم اصلا بهش نگو 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بســـــــه دیــــــدهمن هی هیچی نمیگم بریــــــن بخوابیـــن میخوایـــم چراغارو خاموش کنیــــــــــم بیخیال سودی تو هم بیا خیلی حال میده تازه کردی هم یاد میگیری همه حالش به این بیده که قبل خواب تو سر وکله هم بزنیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ چاوت روشن. دست خوش.نه کرماشان بابونه باشه قبول...ایتر ترانسلیت نه که ی به هماهنگی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ هانی ترانسلیت حالو ئه گرم:vahidrk:تو ئه ژه بیته ناو تیم جوزف باش من تیم تو دمت گرم اصلا بهش نگو اون خط آخرم ترجمه حرف جوزف بود 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ بیخیال سودیتو هم بیا خیلی حال میده تازه کردی هم یاد میگیری همه حالش به این بیده که قبل خواب تو سر وکله هم بزنیم سوده که میباشم من کوماره هستم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سوده که میباشممن کوماره هستم تسلیم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ باشه قبول...ایتر ترانسلیت نه که ی به هماهنگی باشه ولی شرط داره 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ یواشــــــــــــــــــتر بــــابـــــا دو نفر ادم 3 نفرو سرکار گذاشتن هر چی نتو میگردم ترجمه نداره کلمـــــــــــــــــــــــــــه بگیــــــــــــــــــــــــن 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ از کوماره به کومار از کوماره به کومار... انأ لالا دارم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده