pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 داره جو سازی میکنه که ناصر کچله فقط همیندیگه حرفی برای گفتن نداری بگـــــم؟؟؟؟ بگـــــــــــــــــم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 کرد که کچل نمیشه مگر در موراد خاص بگـــــم؟؟؟؟ بگـــــــــــــــــم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوای یه سری سفر استانی برو بعد برگرد بگو 2
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 مگر در موراد خاص میخوای یه سری سفر استانی برو بعد برگرد بگو مورد خاصش ناصره باوشه 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 مورد خاصش ناصره باوشه میگم ناصر مو قشنگه من قاطی میکنم ها اینم عکس ناصر 2
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 میگم ناصر مو قشنگه من قاطی میکنم ها اینم عکس ناصر شما با ناصر دوقلویین؟؟؟ جل الخالق چه شباهتی!!! میگم میشه قاطی کنی ببینم؟؟؟ قاطی کردنتم باید خنده دار باشه
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 شما با ناصر دوقلویین؟؟؟ جل الخالق چه شباهتی!!! میگم میشه قاطی کنی ببینم؟؟؟ قاطی کردنتم باید خنده دار باشه گورگ پیر بت ئه وته مه سخه ره ی مناله وردکه اینو کوردی گفتم که نفهمی چی گفتم اتفاقا امروز قاطی کردم خیلی خنده دار شد،برو توی گاهنوشته بخون یه چند دقیقه دیگه میذارم 2
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 گورگ پیر بت ئه وته مه سخه ره ی مناله وردکهاینو کوردی گفتم که نفهمی چی گفتم اتفاقا امروز قاطی کردم خیلی خنده دار شد،برو توی گاهنوشته بخون یه چند دقیقه دیگه میذارم میدم به دوستم ترجمه کنه باشه 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 میدم به دوستم ترجمه کنه باشه این عامل نفوذی و ستون پنجم دشمن رو به من نشان بده 2
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 این عامل نفوذی و ستون پنجم دشمن رو به من نشان بده دیگه دیگه! کو گاه نوشته ها؟ لینک بذار ببینم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 مهر، 2014 اصلا بحث غیرت نیستکردی و ترکی زبونن نه گویش و لهجه که آریودخت گفت اگه میبینی که مثلا یک گیلکی فارسی حرف میزنه و با گویش گیلکی صحبت نمیکنه این طبیعی تره تا اینکه مثلا توی شهری مثل تبریز کسی بخواد با همشهریاش ترکی صحبت کنه یا توی کردستان با هم فارسی حرف بزنن میدونی وقتی با یه کرد تویه یه جمع فارس زبون بخوام فارسی حرف بزنم انگار با دنده سنگین بخوام از یه کوه بالا برم خیلی سخته اصلا نمیشه ولی خب با فارسا راحت فارسی صحبت میکنی و هیچ مشکلی نیست اینا رو نوشتم چون بدجور غیرتی شدم خون جلو چشامو گرفته بود باس شفاف سازی می کردم بقول خودت اشک تو چشام حلقه زد جوزف باغیرت 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 بقول خودت اشک تو چشام حلقه زد جوزف باغیرت مخلصیم داش سهند دیگه دیگه! کو گاه نوشته ها؟ لینک بذار ببینم ببین بهش بگو خودش بیاد معرفی کنه بهش بگو در شان من و شما نیست از بین جمع بکشمش بیرون 3
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 ببین بهش بگو خودش بیاد معرفی کنه بهش بگو در شان من و شما نیست از بین جمع بکشمش بیرون اینجا نیس بابا 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 24 مهر، 2014 یاشاسین سرباز وطن ینی من عاشق این اخلاقتونم . آفرین ... پایدار باشید اصلا بحث غیرت نیستکردی و ترکی زبونن نه گویش و لهجه که آریودخت گفت اگه میبینی که مثلا یک گیلکی فارسی حرف میزنه و با گویش گیلکی صحبت نمیکنه این طبیعی تره تا اینکه مثلا توی شهری مثل تبریز کسی بخواد با همشهریاش ترکی صحبت کنه یا توی کردستان با هم فارسی حرف بزنن میدونی وقتی با یه کرد تویه یه جمع فارس زبون بخوام فارسی حرف بزنم انگار با دنده سنگین بخوام از یه کوه بالا برم خیلی سخته اصلا نمیشه ولی خب با فارسا راحت فارسی صحبت میکنی و هیچ مشکلی نیست اینا رو نوشتم چون بدجور غیرتی شدم خون جلو چشامو گرفته بود باس شفاف سازی می کردم شما یه کلاس ادبیات واسه ما بزار 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 مهر، 2014 ینی من عاشق این اخلاقتونم . آفرین ... پایدار باشید شما یه کلاس ادبیات واسه ما بزار کلاس ادبیات باید بیایی پیش من دوستای من یه اردو رفته بودن کردستان خودشون رو کشتن انقدر کیف کردن من یادم نمیاد جوونیام رفتم ولی خیلی خوب بود مردمش هم خیلی مهربون بودن بستنیاش هم خوشمزه بود 4
mehr69 80 ارسال شده در 24 مهر، 2014 سلام هوالانا.چرن ؟!!خوشن؟!! از كرمانجم ! فك كم هوون گپ من حالي ناوون. از نوشته وي ژور خاندم توشت حالي نووم. 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 مهر، 2014 میگم بچه ها چند تا اصطلاح کاربردی هم یاد بدید خب چیزایی که بشه همه جا بکار برد من رفیقم چند تا کلمه یادم داده هیچ جا هم روم نمیشه بگمشون:vahidrk: دیوانه اینهمه لغت اومده یه چی یاد من داده که هیچ نگم:vahidrk: مثلا نازار ، هناسکم،گَش کَس البته بهش گفتم بازم یادم بده فکر کرد من استعداد ندارم گفت همینا کاربردیه بسه 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 25 مهر، 2014 میگم بچه ها چند تا اصطلاح کاربردی هم یاد بدید خبچیزایی که بشه همه جا بکار برد من رفیقم چند تا کلمه یادم داده هیچ جا هم روم نمیشه بگمشون:vahidrk: دیوانه اینهمه لغت اومده یه چی یاد من داده که هیچ نگم:vahidrk: مثلا نازار ، هناسکم،گَش کَس البته بهش گفتم بازم یادم بده فکر کرد من استعداد ندارم گفت همینا کاربردیه بسه من ازین جمله خوشم میاد:" آ.. ورژه خوار" یعنی آره به همین خیال باش "بچو و اولا"هم دوس دارم میگم بعضی وقتا یعنی برو اون ور(برو بابا) 3
pari.v 10304 ارسال شده در 25 مهر، 2014 میگم بچه ها چند تا اصطلاح کاربردی هم یاد بدید خبچیزایی که بشه همه جا بکار برد من رفیقم چند تا کلمه یادم داده هیچ جا هم روم نمیشه بگمشون:vahidrk: دیوانه اینهمه لغت اومده یه چی یاد من داده که هیچ نگم:vahidrk: مثلا نازار ، هناسکم،گَش کَس البته بهش گفتم بازم یادم بده فکر کرد من استعداد ندارم گفت همینا کاربردیه بسه دو تا دیگه هم که یاد دادم بهت عشقم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 25 مهر، 2014 من ازین جمله خوشم میاد:" آ.. ورژه خوار"یعنی آره به همین خیال باش "بچو و اولا"هم دوس دارم میگم بعضی وقتا یعنی برو اون ور(برو بابا) چقدر کرد داشتیم تو انجمن 3
ارسال های توصیه شده