vergil 11695 ارسال شده در 19 مهر، 2014 من لهجه خودمم بلد نیسدم فاطی بهتر این لحجه مشهدی که اینا ساختن با لحجه اصلی مشهدی کلی فرق داره ! 2
pari.v 10304 ارسال شده در 19 مهر، 2014 بهتراین لحجه مشهدی که اینا ساختن با لحجه اصلی مشهدی کلی فرق داره ! واااااااالا
Moment 15228 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2014 زیادی غیرتین :| اصلا بحث غیرت نیست کردی و ترکی زبونن نه گویش و لهجه که آریودخت گفت اگه میبینی که مثلا یک گیلکی فارسی حرف میزنه و با گویش گیلکی صحبت نمیکنه این طبیعی تره تا اینکه مثلا توی شهری مثل تبریز کسی بخواد با همشهریاش ترکی صحبت کنه یا توی کردستان با هم فارسی حرف بزنن میدونی وقتی با یه کرد تویه یه جمع فارس زبون بخوام فارسی حرف بزنم انگار با دنده سنگین بخوام از یه کوه بالا برم خیلی سخته اصلا نمیشه ولی خب با فارسا راحت فارسی صحبت میکنی و هیچ مشکلی نیست اینا رو نوشتم چون بدجور غیرتی شدم خون جلو چشامو گرفته بود باس شفاف سازی می کردم 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 20 مهر، 2014 اصلا بحث غیرت نیستکردی و ترکی زبونن نه گویش و لهجه که آریودخت گفت اگه میبینی که مثلا یک گیلکی فارسی حرف میزنه و با گویش گیلکی صحبت نمیکنه این طبیعی تره تا اینکه مثلا توی شهری مثل تبریز کسی بخواد با همشهریاش ترکی صحبت کنه یا توی کردستان با هم فارسی حرف بزنن میدونی وقتی با یه کرد تویه یه جمع فارس زبون بخوام فارسی حرف بزنم انگار با دنده سنگین بخوام از یه کوه بالا برم خیلی سخته اصلا نمیشه ولی خب با فارسا راحت فارسی صحبت میکنی و هیچ مشکلی نیست اینا رو نوشتم چون بدجور غیرتی شدم خون جلو چشامو گرفته بود باس شفاف سازی می کردم یاشاسین سرباز وطن 4
pari.v 10304 ارسال شده در 21 مهر، 2014 پ چی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هنوز جا داره فاطی.. اصلا بحث غیرت نیستکردی و ترکی زبونن نه گویش و لهجه که آریودخت گفت اگه میبینی که مثلا یک گیلکی فارسی حرف میزنه و با گویش گیلکی صحبت نمیکنه این طبیعی تره تا اینکه مثلا توی شهری مثل تبریز کسی بخواد با همشهریاش ترکی صحبت کنه یا توی کردستان با هم فارسی حرف بزنن میدونی وقتی با یه کرد تویه یه جمع فارس زبون بخوام فارسی حرف بزنم انگار با دنده سنگین بخوام از یه کوه بالا برم خیلی سخته اصلا نمیشه ولی خب با فارسا راحت فارسی صحبت میکنی و هیچ مشکلی نیست اینا رو نوشتم چون بدجور غیرتی شدم خون جلو چشامو گرفته بود باس شفاف سازی می کردم بله بله.. حرف شما صحیح.. شما برو اون داداشتو بردار بیار 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2014 هنوز جا داره فاطی.. بله بله.. حرف شما صحیح.. شما برو اون داداشتو بردار بیار با ناصر چیکار داری؟ناصر زن نمیگیره 1
pari.v 10304 ارسال شده در 21 مهر، 2014 با ناصر چیکار داری؟ناصر زن نمیگیره دوست کچلت مال خودت فقط تا آخر مسابقه تابستونه لازمش دارم هم گروهیمه بابا گذاشته رفته :| خوشگله یا رقصش قشنگه ؟؟؟ 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 دوست کچلت مال خودت فقط تا آخر مسابقه تابستونه لازمش دارم هم گروهیمه بابا گذاشته رفته :| خوشگله یا رقصش قشنگه ؟؟؟ افتخار میکنیم، یه تار موی کچلش رو با دنیا عوض نمیکنیم چی فکر کردی ناصر خان بامرامه بامرام اینایی که گفتی جزئیات بود 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 22 مهر، 2014 اصلا بحث غیرت نیستکردی و ترکی زبونن نه گویش و لهجه که آریودخت گفت اگه میبینی که مثلا یک گیلکی فارسی حرف میزنه و با گویش گیلکی صحبت نمیکنه این طبیعی تره تا اینکه مثلا توی شهری مثل تبریز کسی بخواد با همشهریاش ترکی صحبت کنه یا توی کردستان با هم فارسی حرف بزنن میدونی وقتی با یه کرد تویه یه جمع فارس زبون بخوام فارسی حرف بزنم انگار با دنده سنگین بخوام از یه کوه بالا برم خیلی سخته اصلا نمیشه ولی خب با فارسا راحت فارسی صحبت میکنی و هیچ مشکلی نیست اینا رو نوشتم چون بدجور غیرتی شدم خون جلو چشامو گرفته بود باس شفاف سازی می کردم جوزف راس میگه... ترکا هم ی نمه اینطوری هستن 2
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 افتخار میکنیم، یه تار موی کچلش رو با دنیا عوض نمیکنیم چی فکر کردیناصر خان بامرامه بامرام اینایی که گفتی جزئیات بود می خوای ترشی بندازی؟؟؟؟ جزئیاته که مهمه برادر من.. مرام سیخی چند؟! سیخ؟ سیر؟ هرچی حالا
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 جوزف راس میگه... ترکا هم ی نمه اینطوری هستن دیدید راس میگم 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 می خوای ترشی بندازی؟؟؟؟ جزئیاته که مهمه برادر من.. مرام سیخی چند؟! سیخ؟ سیر؟ هرچی حالا نه بابا ترشی کجا بوداصلا مگه ترشی ناصر داریم؟نزدیک ترینش همون ترشی سیره ناصرخان جرئیاتش هم خفنه،حالا ما زیاد توضیح نمیدیم نمیخوایم ریا بشه 1
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 نه بابا ترشی کجا بوداصلا مگه ترشی ناصر داریم؟نزدیک ترینش همون ترشی سیرهناصرخان جرئیاتش هم خفنه،حالا ما زیاد توضیح نمیدیم نمیخوایم ریا بشه حداقل موسیر بود یه چیزی ترشی سیر!! :icon_pf (34): ناصر با شلوار کردی در حال رقصیدن با کله کچلش ... چه شود!! 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 حداقل موسیر بود یه چیزی ترشی سیر!! :icon_pf (34):ناصر با شلوار کردی در حال رقصیدن با کله کچلش ... چه شود!! اتفاقا ناصر کچل نیست ها!مو قشنگه 1
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 اتفاقا ناصر کچل نیست ها!مو قشنگه خدا به مامان باباش ببخشه چی میگید شما دوتا؟ این ناصر کو؟ نیمیدانم :| 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2014 چی میگید شما دوتا؟ این ناصر کو؟ داره جو سازی میکنه که ناصر کچله خدا به مامان باباش ببخشه نیمیدانم :| فقط همیندیگه حرفی برای گفتن نداری 2
ارسال های توصیه شده